|
|
امروز: پنجشنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹
کد خبر: ۱۵۸۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴
همان‌گونه كه از گفت‌وگو مشخص است،اين قشر يا حرفي براي گفتن ندارند يا نمي‌خواهند اظهار نظر كنند. ما به عنوان يكي از منتقدان دولت احمدي‌نژاد، همواره وي و رويكردهاي دولت‌هاي نهم‌و دهم را نقد كرده‌ايم اما نكته‌اي كه در اين ميان بايد به آن ‌اعتراض كرد، نحوه برخورد ناشايست با افراد جامعه است.
 عيد مبعث بود كه کانال‌های تلگرامي و سایت‌های نزديك به احمدی‌نژاد خبر حضور او را در حرم مطهر امام رضا(ع) منتشر كردند. اين سفر با اندك فاصله‌اي بعد از اعلام رد صلاحيت احمدي‌نژاد صورت گرفت. ديدن احمدی‌نژاد آن‌ هم بعد از رد صلاحيتش در حرم رضوي براي برخي مردم جذابيت خاصي داشت. گفتني‌است در اين بازه زماني، يعني از شب شهادت امام موسي‌كاظم(ع) تا شام مبعث، اقشار متدين تهران و ساير نقاط كشور براي زيارت علي‌ابن موسي الرضا(ع) به خراسان رضوي سفر مي‌كنند و اين بهترين زمان براي حضور احمدي‌نژاد در ميان اقشاري بود كه شايد هنوز نيز براي او جايگاه خاصي را در نظر دارند. همين تفكر و رويكرد سبب شد تا زماني كه رييس‌ رد صلاحيت‌شده دولت‌هاي نهم ‌و دهم در صحن‌هاي متبركه آستان رضوي وارد شد، برخي براي گرفتن عكس يادگاري و عده‌ای براي شنيدن ناگفته‌هایی كه انتظار می‌رفت احمدی‌نژاد براي مناظرات كنار گذاشته بود، به سمت او بروند. در اين ميان، عده‌اي از حاميان او نيز از رد صلاحيتش سوال می‌کردند و برخي سعي داشتند به وي علاقه خود را نشان‌ دهند. اين تجمع‌هاي اطراف احمدي‌نژاد سبب شد تا حواشي براي او ايجاد شود و همچنين ماموران آستان قدس براي جلوگيري از اتفاقات‌ جانبي و احتمالي، اطراف او را محاصره كرده و مشتاقان احمدي‌نژاد را از مسير متفرق كنند. در فيلم‌هايي كه آن روز از ماجرا منتشر شد، احمدي‌نژاد به‌دليل برخوردهاي ماموران آستان‌قدس، اعتراض‌هايي را در دستور كار قرار مي‌دهد ولي گويي او در حصري نامريي است و كسي صداي آقاي بگم ‌بگم‌ را ديگر نمي‌شنود.

نكته جالب اين بود كه ابتدا، کانال‌های تلگرامي حامي‌ احمدی‌‌نژاد در فضاي مجازي با انتشار تصاويري از شلوغي اطراف‌ رييس‌دولت نهم ‌و دهم تيتر زدند :«تاييد صلاحيت احمدی‌نژاد توسط مردم!» اما تنها ساعتي بعد، فيلم‌ها و تصاويري منتشر شد كه رسانه‌هاي احمدي‌نژاد آن‌ها را با عناوين ديگري كه حكايت از برخورد نامناسب با احمدی‌نژاد، توسط ماموران آستان قدس داشت، منتشر و اعتراض مي‌كردند.

در حالي كه احمدي‌نژاد و نزديكان او در سكوت فرورفته‌اند، براي اطلاع از چرايي اين برخورد با رييس‌دولت نهم و دهم و عضو مجمع‌تشخيص مصلحت‌نظام، سراغ عبدالرضا داوري، از فعالان رسانه‌اي نزديك به احمدی‌نژاد رفتيم كه در ادامه اين گفت‌وگو را مي‌خوانيد.

درباره اتفاق پيش‌آمده در حرم مطهر رضوي براي احمدي‌نژاد، كمي توضيح دهيد.

اتفاقي كه در حرم رضوي براي احمدی‌نژاد به‌عنوان رييس‌جمهور پيشين افتاد دو وجه دارد و اين برخورد، نماد واقعي از اقداماتي بود كه در سطح كلان كشور در حال رخ‌دادن است. از یک‌طرف استقبال جامعه و مردم از شخص احمدی‌نژاد در حرم رضوي را شاهد بوديم و از طرفي ديگر، افرادي را مشاهده كرديم كه در پوشش خدام رضوي سعي در ممانعت از برقراري ارتباط مردم با شخص احمدی‌نژاد داشتند. اين صحنه نمونه‌اي کوچک‌شده از اتفاقي است كه در سطح كلان در كشور افتاد و با وجود رقبتی كه مردم براي حضور احمدي نژاد در انتخابات داشتند، شوراي نگهبان با اعمال نظر خود از صحنه رقابت انتخاباتي او را حذف كرد.

بعداز ماجراي حرم رضوي اخباري در خصوص تعويض تيم حفاظت احمدی‌نژاد منتشر شد، اين خبر را تاييد می‌کنید؟

من مجوز اظهار نظر در اين خصوص را ندارم و نمي توانم حرفي بزنم!

سكوت تيم احمدي نژاد قرار است تا چه زماني ادامه داشته باشد؟

كمي صبر كنيد؛ هر زمان اين سكوت بشكند، همه خبردار مي‌شوند.

پيش بيني شما از وضعيت انتخابات رياست‌جمهوري 29 ارديبهشت چيست؟

پيش‌بيني از انتخابات براي من هيچ جذابيت و اهميتي ندارد اما به نظر مي رسد صحنه رقابت در اين دوره بسيار روشن است و در اين دوره همان اتفاقي مي افتد كه تاكنون در دوره دوم انتخابات رياست جمهوري پس از انقلاب شاهد آن بوديم.

شما در انتخابات شركت مي كنيد؟

تفتيش عقايد نكنيد، اين يك موضوع شخصي است.

در اين محل،سياسي بازي ممنوع!

همان‌گونه كه از گفت‌وگو مشخص است،اين قشر يا حرفي براي گفتن ندارند يا نمي‌خواهند اظهار نظر كنند. ما به عنوان يكي از منتقدان دولت احمدي‌نژاد، همواره وي و رويكردهاي دولت‌هاي نهم‌و دهم را نقد كرده‌ايم اما نكته‌اي كه در اين ميان بايد به آن ‌اعتراض كرد، نحوه برخورد ناشايست با افراد جامعه است، حتي اگر اين فرد محمود احمدي‌نژاد باشد. هرچند كه برخي معتقدند اين نوع برخوردها با احمدي‌نژاد، بازخورد اعمال او در سال‌هاي گذشته است، ولي اسلامي و انساني نبود كه در حريم امن آستان علي‌ابن‌موسي‌الرضا(ع)، يك فرد را مورد آزار قرار دهند. بازي سياسي در محافل مقدس و مذهبي، ممنوع است و بارگاه منور امام‌رضا(ع) بايد مأمن امني براي همه جريان‌ها باشد، نه اينكه يك روز حسين فريدون با دلايلي نامربوط از خادمي امام رضا(ع) معلق كنند و روزي ديگر به احمدي‌نژاد رخصت ديدار و عيد‌ديدني با دوستدارانش را ندهند. به اميد آن روز كه اين ملجأ شريف مانند منش و روش حضرت‌رضا(ع) اداره شود.

منبع: قانون
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین