|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
کد خبر: ۱۵۸۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۹
عضو هیات اجرایی مرکزی انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری می گوید از وزیر کشور خواسته شد تا به برخی از رسانه هایی که از امکانات بیت المال در انتخابات استفاده کرده اند، تذکر داده شود.
 عضو هیات اجرایی مرکزی انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری می گوید از وزیر کشور خواسته شد تا به برخی از رسانه هایی که از امکانات بیت المال در انتخابات استفاده کرده اند، تذکر داده شود.

حسینعلی امیری در گفت و گو با ایرنا، این مطلب را در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تا کنون تخلفی به هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری گزارش شده است یا خیر، بیان کرد.

وی افزود: براساس برنامه پیش بینی شده جلسات هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری هر هفته یکبار برگزار می شود که در این جلسات وزیر کشور اقدامات انجام شده در خصوص برگزاری انتخابات را به اطلاع اعضای هیات اجرایی مرکزی می رساند.

عضو هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در مواردی گزارش هایی نیز واصل شده بود؛ هفته گذشته در خصوص استفاده از امکانات بیت المال در بعضی از رسانه ها که از بودجه عمومی کشور استفاده می کنند، مباحثی مطرح شد که اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری از وزیر کشور خواستند در مرحله نخست به این رسانه ها تذکر داده شود و اگر ادامه پیدا کند آن موقع در جلسه بعدی در خصوص نحوه برخورد، بحث و تصمیم گیری می شود.

**ارزش های اسلامی و انسانی فدای موضوعات زودگذر انتخاباتی نشود
امیری همچنین در توصیه ای به نامزدهای ریاست جمهوری و هواداران آنان افزود: جامعه ما یک جامعه اسلامی، اخلاقی و ارزشی است و اصولا بنیان و اساس انقلاب ما براساس ارزش های اسلامی، انسانی و اخلاقی شکل گرفته است.

وی ادامه داد: هر آنچه که خلاف ارزش های اسلامی، انسانی و اخلاقی باشد در جامعه اثرمعکوس و منفی دارد لذا توصیه ما به تمامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و طرفداران آنان این است که نباید ارزش های اسلامی، انسانی و اخلاقی را فدای موضوعات زودگذر در انتخابات کنند.

معاون رییس جمهوری گفت: ارزش های اسلامی، انسانی و اخلاقی جزو مفاهیم و مسایلی است که به شدت در جامعه به آن نیاز داریم که نباید این سرمایه اجتماعی، دینی و اخلاقی و انسانی فدای موضوعات زودگذر انتخاباتی شود و این کار پسندیده ای نیست.

امیری افزود: توقع این است که همه مراعات صداقت، اخلاق و آموزه های دینی را کنند و مردم را به امور غیرواقعی امیدوار نکنند. همچنین ظرفیت کشور را در نظر بگیرند و قول هایی ندهند که در عمل امکان پذیر نباشد.

وی به نامزدهای ریاست جمهوری توصیه کرد در تبلیغات به دنبال اثبات و ارایه برنامه های خود باشند نه تخریب دیگران.

**برخی اظهارات نامزدهای ریاست جمهوری خلاف امنیت و مصالح ملی است
عضو هیات اجرایی مرکزی انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اختیارات رییس جمهوری در قانون مشخص است، رییس جمهوری رییس قوه مجریه است اما شاهد هستیم بعضی از قول هایی که داده می شود از صلاحیت و اختیارات قانونی رییس جمهوری خارج است و نیاز به مصوبه مراجع دیگر دارد.

امیری گفت: این ها مسایلی است که نامزدهای ریاست جمهوری باید مدنظر قرار دهند، صحبت هایی می شنویم که شکاف های اجتماعی و قومی درست می کند که این ها بر خلاف امنیت و مصالح ملی است. بنابراین آن چیزی که مورد توقع و انتظار است این است که نامزدها و طرفداران آن ها با صداقت، راستی و مراعات تقوای سیاسی فعالیت کنند.

وی تاکید کرد: اتهام و افترا با اهداف انتخاباتی و تخریب انسان های مومن ، شریف و انقلابی خلاف شرع ،خلاف قانون و خلاف اخلاق است.

مطابق ماده ٣١ قانون انتخابات ریاست جمهوری، وزارت کشور مجری برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است و زیر نظر هیأت اجرایی مرکزی انتخابات با ترکیب اعضای وزیر کشور(به عنوان رئیس هیأت)، یکی از اعضای هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با انتخاب مجلس (بدون حق رأی)، دادستان کل کشور، وزیر اطلاعات و تعداد هفت نفر از شخصیت های دینی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به عنوان معتمدان مردمی فعالیت می کنند.

حسینعلی امیری، سید کاظم میرولد،علی اصغر احمدی، حمید میرزاده، محسن حاجی میرزایی، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی شهیدی و غلامرضا تاجگردون معتمدین هیات اجرایی مرکزی انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری هستند.

انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و نخستین میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه 29 اردیبهشت ماه 96 برگزار می شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین