کد خبر: ۱۵۵۸۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵
کیوان کثیریان مدیر ارتباطات و رسانه جشنواره گفت: سی‌وپنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر برای اهالی رسانه ساعت ۱۶:۳۰ روز پنج‌شنبه ۳۱ فروردین ماه طی یک دیدار کوتاه با سید رضا میرکریمی دبیر جشنواره سی‌وپنجم در پردیس چارسو آغاز می‌شود.
سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر در حالی امروز 30 اردیبهشت ماه با برگزاری کارگاه‌های دارالفنون در چارسو آغاز می‌شود که فردا 31 اردیبهشت ماه نیز یک روز زودتر میزبان اهالی رسانه خواهد بود و آغاز رسمی آن از جمعه اول اردیبهشت ماه است.

سی‌وپنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر برای اهالی رسانه همچون سال گذشته یک روز زودتر آغاز می‌شود.

 کیوان کثیریان مدیر ارتباطات و رسانه جشنواره گفت: سی‌وپنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر برای اهالی رسانه ساعت ۱۶:۳۰ روز پنج‌شنبه ۳۱ فروردین ماه طی یک دیدار کوتاه با سید رضا میرکریمی دبیر جشنواره سی‌وپنجم در پردیس چارسو آغاز می‌شود.

او ادامه داد: پس از این دیدار ابتدا فیلم سینمایی «معلم» (TheTeacher) از جمهوری چک از آثار حاضر در بخش جشنواره جشنواره‌ها برای اهالی رسانه در سالن اصلی پردیس چارسو اکران می‌شود و بعد از یک پذیرایی کوتاه در بخش «بام نشین» واقع در طبقه هفتم پردیس چارسو دو فیلم «مادر»(Emma) از اندونزی حاضر در بخش مسابقه بین الملل و «میز» (The Tabl) حاضر در بخش سینمای کره در سالن ۲ و ۳ به نمایش در می‌آید.

او اظهار کرد: در این دوره از جشنواره سالن ۲ پردیس سینمایی چارسو به صورت اختصاصی برای اهالی رسانه در نظر گرفته شده است و منتقدان و خبرنگاران می‌توانند بدون رزرو بلیت و تنها با ارائه کارت خبرنگاری جشنواره (Press) به تماشای فیلم‌هایی که در این سالن به نمایش درمی‌آید بنشینند. البته بدیهی است که سالن شماره دو پردیس چارسو ظرفیت مشخصی دارد و تا همان اندازه می‌تواند پذیرای منتقدان و خبرنگاران باشد، بنابراین با پر شدن ظرفیت این سالن، اهالی رسانه می‌توانند از سایر سالن‌ها استفاده کنند که این امر مستلزم رزرو بلیت است.

کثیریان ادامه داد: اهالی رسانه و منتقدان برای استفاده از برنامه‌های سایر سالن‌ها باید یک روز قبل از طریق سایت سینماتیکت بلیت فیلم مورد نظرشان را رزرو کنند که البته همچون سال گذشته رزرو بلیت برای اهالی رسانه به صورت رایگان خواهد بود.

مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی جشنواره توضیح داد: توصیه ما به خبرنگاران و منتقدان این است که برای استفاده بهینه از برنامه‌های جشنواره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند و با رزرو به موقع صندلی خود در سالن‌های مختلف بتوانند به بهترین نحو فیلم های مورد نظرشان را ببینند.

او ادامه داد: علاوه بر این سالن‌های سینما فلسطین نیز بدون نیاز به رزرو بلیت و تنها با کارت Press جشنواره برای اهالی مطبوعات قابل استفاده است.

مدیر ارتباطات و رسانه جشنواره جهانی گفت: برای استفاده اهالی رسانه از ورکشاپ‌ها، امکان محدودی پیش بینی شده که با یک معرفی‌نامه از سوی مدیریت ارتباطات و رسانه، امکان پذیر است.

کثیریان در پایان درباره روزنامه نگاران و منتقدانی که هنوز کارت ورود به کاخ جشنواره را دریافت نکرده‌اند، گفت: کسانی که هنوز موفق به دریافت کارت جشنواره نشده‌اند، می‌توانند از ساعت ۱۴ تا ۱۷ روز پنج‌شنبه ۳۱ فروردین ماه با مراجعه به طبقه ششم پردیس سینمایی چارسو، کارت‌های خود را از بخش ارتباطات و رسانه جشنواره دریافت کنند.

سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر، ۸-۱ اردیبهشت ۱۳۹۶(۲۱ تا ۲۸ آوریل ۲۰۱۷) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.

آغاز کارگاه فیلم‌نامه نویسی

کارگاه‌های فیلمنامه نویسی جشنواره با حضور رضا میرکریمی و مازیار میری، مسئول بخش دارالفنون صبح روز چهارشنبه ساعت 10 صبح در سالن چهار پردیس سینمایی چارسو آغاز به کرد.
فرهاد توحیدی، فریدون جیرانی، مهران کاشانی و احمدرضا معتمدی از مدرسان کارگاه های دو روزه فیلمنامه نویسی هستند.

این بخش میزبان ۱۱۰ هنرجوی داخلی و  خارجی است که بر اساس برنامه‌ریزی‌ها روزهای اول در کارگاه‌های فیلمنامه‌نویسان ایرانی حضور پیدا می‌کنند.
مخاطبان دارالفنون (اردوی استعدادیابی) جوانان فیلم‌ساز مستعد و علاقه‌مند به سینمای ایران در سراسر نقاط کشور و هم‌چنین کشورهای منطقه و جهان است.
هدف این بخش شناسایی و کشف استعدادها در طول جشنواره و برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مختلف آموزشی با حضور سینماگران و اساتید ایرانی و خارجی است.

هنرجویان دارالفنون پس از طی این دوره شش روزه، به عضویت دائمی این مرکز درمی‌آیند و درنتیجه فعالیت‌های سینمایی آن‌ها در طول سال مورد پایش و رصد جشنواره قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین