|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
کد خبر: ۱۵۴۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲
دبیر شورای عالی مناطق آزاد درباره بازپس گیری زمین‌های مناطق آزاد، گفت: نمی‌توانم بگویم اراضی را که توانستیم از تصرف دربیاوریم، توسط آقای بقایی به تصرف رفته بود یا از طریق وی واگذار شده بود، اما مدیران وقت مناطق آزاد برخی اراضی را به صورت نابجا به عده‌ای واگذار کرده بودند که توانستیم در دولت یازدهم این اراضی را هم پس بگیریم.
 دولت یازدهم به هفته‌های پایانی فعالیت خود نردیک شده است، اما ظاهرا تخلفات دولت قبل تصمیمی به پایان ندارد و پرونده بقایی و احمدی‌نژاد نزد ترکان مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد باز است. از زمان حضور ترکان در پاستور او یکی از تکالیف خود را بررسی تخلفات دولت قبل قرار داده است که البته در این مسیر هجمه‌های زیادی به او وارد شد که خللی در اراده او نداشت و ظاهرا ترکان تا آخرین دقیقه حضورش در پاستور پیگیر بررسی تخلفات دولت قبل است. دبیر شورای عالی مناطق آزاد دیروز به ایلنا گفت: هنوز موضوع پرونده بقایی درباره مناطق آزاد در مراجع قضائی ادامه دارد. این موضوعات در پرونده وی جزئی است. رئیس ایشان تخلفات بسیار بیشتری داشته اما آیا کسی حاضر است پرونده وی را مورد پیگیری قرار دهد؟ اکبر ترکان درباره اعلام آمادگی «حمید بقایی» دبیر شورای عالی مناطق آزاد در دولت احمدی‌نژاد برای شرکت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: تفکر احمدی‌نژاد و تفکر جبهه پایداری، در جامعه وجود دارد، وقتی هنوز یک تفکر در یک کشور طرفدارانی داشته باشد، بنابراین هیچ اشکالی ندارد رهبران این افراد در انتخابات حضور داشته باشند و خودشان را وزن کنند. وی افزود: اینکه ما فکر کنیم احمدی‌نژاد تنها یک نفر بود و به یک دوره‌ای اختصاص داشت و دیگر تمام شد، درست نیست. احمدی‌نژاد یک جریان است که در طیف‌هایی از جامعه طرفدار دارد. مشاور ارشد رئیس جمهوری ادامه داد: همفکران احمدی‌نژاد بر این باور هستند که رای مردم ذینفع حکومت است و این جریان رای مردم را اصل نمی‌داند. متاسفانه این جریان فکری در جامعه همواره وجود داشته و از بین نرفته است. ترکان گفت: امروز عده‌ای هستند که بیعت را شرط نمی‌دانند. این تفکر را دارند که ولایت به تنهایی می‌تواند به حکومت برسد و هر کسی هم که مخالف این تفکر است، اشتباه می‌کند. این جریان بر این باور است که رای مرم ذی نفع حکومت است. باید قبول کنیم این جریان هنوز از بین نرفته است و تفکر احمدی‌نژادی هم طرفدارانی در جامعه دارد و خوب است که این جریان و تفکر در انتخابات شرکت کند و وزن خود را اندازه بگیرد. مشاور ارشد رئیس‌جمهوری ادامه داد: البته فقط آقای احمدی‌نژاد نیست که چنین تفکری دارد، این یک طیف و یک جریانی هستند که معتقدم اگر رقابت انتخاباتی داشته باشند بهتر از این است که زیرزمینی باشند. البته این جریان‌ها زیرزمینی باقی نمی‌مانند.

۱۵ ماشین را پس گرفتیم!

ترکان در پاسخ به این سوال که آیا آقای بقایی با وجود اینکه پرونده حقوقی در مراجع قضائی دارد، می‌تواند در این دوره از انتخابات حضور داشته باشد و آیا هنوز پرونده‌های آقای بقایی در مراجع قضائی در جریان است، گفت: آقای بقایی در مناطق آزاد موسسه‌ای را ایجاد کرده بود با عنوان «خانه ایرانیان». از آنجا که یک شورای عالی ایرانیان داشتیم آقای بقایی هم موسسه خصوصی با این عنوان به ثبت رساندند و ساختمان‌های مناطق آزاد را به ثمن بخس به موسسه متعلق به خود اجاره داده بودند. وی افزود: در ابتدای کار دولت یازدهم به این موضوع ورود کردیم و با دادگاهی کردن این موضوع و حکم قضائی توانستیم این افراد را بیرون کنیم و ساختمان را بازپس بگیریم. همچنین ۱۵دستگاه از خودروهای متعلق به مناطق آزاد را هم با خود برده بودند که توانستیم با حکم پلیس و نیروی انتظامی این خودروها را توقیف کنیم. دبیر شورای عالی مناطق آزاد درباره بازپس گیری زمین‌های مناطق آزاد، گفت: نمی‌توانم بگویم اراضی را که توانستیم از تصرف دربیاوریم، توسط آقای بقایی به تصرف رفته بود یا از طریق وی واگذار شده بود، اما مدیران وقت مناطق آزاد برخی اراضی را به صورت نابجا به عده‌ای واگذار کرده بودند که توانستیم در دولت یازدهم این اراضی را هم پس بگیریم. وی درباره پروند آقای بقایی در مناطق آزاد اظهار داشت: هنوز موضوع پرونده ایشان درباره مناطق آزاد در مراجع قضائی ادامه دارد. وی افزود: در حال حاضر مساله آقای احمدی‌نژاد نیست، مساله طیف فکری است که می‌خواهد جمهوریت نظام و نقش مردم را کمرنگ کند. دبیر شورای عالی مناطق آزاد با بیان اینکه این افراد با تمام ظرفیت خود وارد صحنه شده اند، تاکید کرد: برای این افراد مهم نیست که چه کسی از میانشان رئیس‌جمهور شود، برای آنها فقط این مهم است که آقای روحانی برای دور دوم به ریاست جمهوری نرسد. ترکان ادامه داد: هیچ شباهتی بین آقای فتاح و آقای قالیباف وجود ندارد و هیچ شباهتی را نمی‌توان بین آقای قالیباف و آقای رئیسی پیدا کرد. ۵ کاندیدایی که توسط جمنا انتخاب شدند و مورد تایید قرار گرفتند، شباهتی به یکدیگر ندارند و اتفاقا زاویه‌های بسیار زیادی با یکدیگر دارند. اما هدف مشترک این افراد این است که شخصیتی مانند آقای روحانی به ریاست جمهوری نرسد. وی اظهار داشت: برخی افراد که امروز وارد میدان رقابت شده‌اند که آن دوران افراد پشت صحنه بودند، مانند آقای «ذوالقدر» در امروز رئیس ستاد انتخاباتی شده‌اند. این افراد همواره نقش سیاسی را داشتند و این دوره وارد صحنه شده‌اند.


منبع:آرمان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین