|
|
امروز: پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۱
کد خبر: ۱۵۲۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۴
حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در صدر یک هیات بلندپایه عصر دوشنبه در چارچوب سفر رسمی دو روزه بنا به دعوت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه وارد مسکو پایتخت این کشور شد.
 حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در صدر یک هیات بلندپایه عصر دوشنبه در چارچوب سفر رسمی دو روزه بنا به دعوت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه وارد مسکو پایتخت این کشور شد.
 
روحانی هنگام ورود به فرودگاه مسکو مورد استقبال مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه، معاون وزارت خارجه روسیه و سفیر این کشور در تهران قرار گرفت.
وزیران صنعت، معدن و تجارت، نفت، امور خارجه، ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس کل بانک مرکزی رئیس جمهوری را در این سفر همراهی می کنند.
 
براساس برنامه اعلام شده، روحانی با رئیس جمهوری روسیه در کاخ کرملین و همچنین دیمیتری مدودیف نخست وزیر این کشور دیدار و در باره عرصه های مختلف همکاری های رو به پیشرفت دو کشور از جمله منطقه ای مذاکره می کنند.
 
همچنین در این سفر، 15 سند همکاری در بخش های مختلف از جمله کنسولی، گردشگری، اقتصادی، ارتباطات، حقوقی و قضایی در کاخ کرملین امضا خواهد شد و پس از پایان دیدار رئیسان جمهوری دو کشور نیز بیانیه مشترک صادر می شود.
 
روحانی به مناسبت این سفر در باره روابط تهران و مسکو اظهار کرد: همکاری های ایران و روسیه علیه هیچ کشور ثالثی نبوده و نخواهد بود.
 
وی اظهار کرد که با روسیه همکاری های نزدیکی از جمله در عرصه بین الملل داریم که نمونه آن در برجام و اجرای آن بود و کمک زیادی کرد.
 
مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه نیز در باره همکاری های دو کشور به خبرنگار ایرنا، گفت: همکاری تهران و مسکو در زمینه های مختلف از جمله اقتصادی، صنعتی و گفت وگوهای بین المللی وارد عرصه های جدیدی شده و ارتقای قابل توجهی را تجربه کرده است.
 
سفیر ایران اظهار کرد: افزون بر امضای اسناد، یک بیانیه در پایان سفر توسط رئیسان جمهوری صادر و منتشر خواهد شد که اهمیت، سطح و اهداف تعیین شده برای روابط را در بر می گیرد و در واقع عنوان یا زیرعنوان آن هم پیش بسوی همکاری های جامع راهبردی است.
 
سنایی گفت: روابط دو کشور از جنبه های مختلف دارای ویژگی راهبردی است و در واقع این سند حرکت در جهت یک همکاری همه جانبه با این ویژگی را تعیین می کند.
 
پسابرجام فضای مثبتی را در مناسبات دیپلماتیک ایران با دیگر کشورهای جهان ایجاد کرد و سبب شد تا تنش ها به روابط مسالمت آمیز تغییر یابد.
 
رویکرد همسوی جمهوری اسلامی ایران و روسیه در تحولات منطقه ای چون تصویب برجام، مبارزه با گروه داعش و حمایت از دولت قانونی سوریه، زمینه ارتقای سطح روابط را فراهم کرده است.
 
با توجه به جایگاه ویژه منطقه ای و بین المللی ایران و روسیه، بررسی، ادامه و توسعه همکاری های دو کشور در سطوح دو جانبه و نیز تعامل قدرت های اصلی منطقه برای ارتقای ثبات و امنیت‌، همکاری های چندجانبه و بین المللی، مقابله با تروریسم و سایر تهدیدها در خاورمیانه و مناطق پیرامونی از اصلی ترین محورهای مذاکرات مسکو خواهد بود.
 
رئیسان جمهوری ایران و روسیه در سال های فعالیت دولت تدبیر و امید، هشت ملاقات به صورت دو جانبه یا در حاشیه نشست های بین المللی داشته اند و همچنین تبادل هیات های بلندپایه، ویژگی های راهبردی به مناسبات دو کشور داده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین