کد خبر: ۱۵۰۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۵
میرباقری همچنین با اشاره به مهمترین رویکرد معاونت سیما در سال ۹۶ گفت:‌ مهمترین رویکرد ما در سال ۹۶ این است که تمامی ساختارها در معاونت سیما به گونه‌ای باشد که بتوانیم کنداکتور دقیق‌تری را طراحی کنیم.
 معاون سیما مهمترین پیشرفت سازمان صداوسیما در سال ۹۵ را در حوزه‌های نمایشی و مستندسازی اعلام کرد.

مرتضی میرباقری  درباره مهمترین اتفاقی که سال ۹۵ در تلویزیون اتفاق افتاده است، اظهار کرد: شاید بتوان گفت که مهمترین اتفاقی که سال ۹۵ در معاونت سیما رخ داد، بازگشت به فضای کار و تلاش و تولید بدون دغدغه به عنوان روح حاکم بر کل اتفاقات دیگر بوده است.

او ادامه داد: تقریبا‍ً از زمانی که مدیریت جدید سازمان صداوسیما (عبدالعلی ‌علی‌عسکری) روی کار آمدند، وضعیت به گونه‌ای بود که از نظر نیروی انسانی شرایط مناسبی وجود نداشت؛ چراکه آن زمان خیلی از نیروهای انسانی باور داشتند که ثبات و پشتیبانی‌های روحی و روانی لازم برای ادامه فعالیت‌ها وجود ندارد و به همین دلیل هم ما باید اول شرایط مناسب را فراهم می‌کردیم تا بتوانیم مسائل دیگر را مدیریت کنیم.

معاون سیما در ادامه سخنانش یادآور شد: زمانی که توانستیم شرایط بازگشت به فضای کار و تلاش و تولید بدون دغدغه را فراهم و تثبیت کنیم، دیگر ساختارهای ما همچون سریال‌سازی، مستندسازی و برنامه‌های ترکیبی در حوزه‌های مختلف کودک، جوانان، کودک و ... نیز به صورت موازی فعال شدند.

میرباقری مهمترین پیشرفت سازمان صداوسیما در سال ۹۵ را در ساختارهای نمایشی و مستندسازی اعلام کرد و افزود: جایی که تاکنون با یک شتاب بیشتر نسبت به ساختارهای دیگر در سازمان صداوسیما پیشرفت کرده است، ساختار نمایشی بوده که می‌توان گفت الان تقریبا به حدود ۱۰۰ سریال فعال رسیده‌ایم؛ ساختار دوم مستندسازی است که می‌توان گفت در هر مناسبت ۳۰ یا ۴۰ مستند قوی را طراحی کرده‌ایم. همچنین حوزه پویانمایی هم تولیدات متعددی داشته که از نوروز امسال پخش آن‌ها آغاز می‌شود.

او اظهار کرد:‌ در کل می‌توان گفت که زمینه‌سازی لازم برای یک جهش در معاونت سیما فراهم شده است؛ که تاکنون این جهش در ساختارهای نمایشی و مستندسازی اتفاق افتاده است و امیدواریم که در سال ۹۶ سایر ساختارها هم به این پیشرفت دست پیدا کنند.

میرباقری همچنین با اشاره به مهمترین رویکرد معاونت سیما در سال ۹۶ گفت:‌ مهمترین رویکرد ما در سال ۹۶ این است که تمامی ساختارها در معاونت سیما به گونه‌ای باشد که بتوانیم کنداکتور دقیق‌تری را طراحی کنیم.

میرباقری همچنین در پاسخ به این پرسش که معاونت سیما در دوره ریاست ضرغامی با علی‌عسگری چه تفاوت‌هایی دارد، بیان کرد: من در دوره قبل که معاونت سیما را عهده‌دار بودم، ۱۰ سال مسؤولیت امور جوانان کشور را نیز بر عهده داشتم و بر این اساس مهمترین دغدغه‌ام این بود که مسائل جوانان پررنگ و در این راستا از ظرفیت‌های رسانه استفاده شود. در ادامه تلاش شد تا به مسائل اجتماعی کشور نیز از ابعاد مختلف پرداخته شود.

او در پایان گفت: هم اکنون در مدیریت سیما با اشراف به مسائل جوانان و اجتماعی کشور و همچنین با توجه به سابقه مدیریتی در دوره قبل و آشنایی با هزاران هنرمند، امتداد آن تجربیات را ادامه می‌دهیم و به جلو پیش می‌رویم. به همین دلایل است که هم اکنون کار در معاونت سیما هموارتر و تجربیات غنی‌تر شده است. از طرفی هم رییس سازمان صداوسیما به دلیل سابقه دو دهه فعالیت در این سازمان از تجربیات بیشتری برای مدیریت برخوردار است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین