|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۱۴۹۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲
تعاونی‌های شهرستان و تشکل‌هایی که در این زمینه ایجاد شد و شرکت‌های سرمایه گذاری استانی و تعاونی شهرستان‌ها تلاش زیادی در این زمینه کردند و حتما دولت کاری خواهد کرد که نقش کلیدی داشته باشد چون یکی از سیاست های قطعی در اصل ۴۴ حمایت و توسعه بخش تعاون است.
معاون اول رئیس جمهور گفت: سال ۹۶ سال جشن بزرگ سهام عدالت خواهد بود.

 اسحاق جهانگیری صبح امروز (سه‌شنبه) در آئین رونمایی از سامانه طرح سهام عدالت در سالن اجلاس سران اظهار کرد: طرح سهام عدالت در دولت هشتم تصویب شد و در دولت نهم با عنایت رهبر معظم انقلاب، مجوز کامل صادر شد تا مردم در دارایی های دولت سهیم باشند. سهام عدالت به معنای آن است که ۵۰ میلیون از شهروندان کشور مالک بخشی از دارایی‌های دولت خواهند شد، که تا الان از محل سود کارخانه ها ۲۷ هزار میلیارد به خزانه پرداخت شده است.

وی ادامه داد: ارزش امروز این سهام بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان است و  با اقدامی که انجام شده ۵۰ میلیون نفر از مردم ایران ۵۵ هزار میلیارد تومان دارایی را از دولت جدا می‌کنند و در اختیار می‌گیرند، که با اقدامات اجرایی این عدد به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۹۶ تبدیل خواهد شد.

جهانگیری اضافه کرد: از این به بعد مردم مالک خواهند بود و فقط روی کاغذ و نام نویسی نیست بلکه مردم می‌توانند خرید و فروش کنند. همه حقوق در سال ۹۶ به سهامداران منتقل خواهد شد.

جهانگیری یادآور شد: از ابتدای دولت یازدهم به دلیل اهمیت این موضوع آقای روحانی رئیس جمهور عزیز، محترم و دلسوز به شدت علاقه مند بود که این طرح عملیاتی شود و دستور داد تا وزارت اقتصاد بسته کاملی را برای سهام عدالت تدوین کند. بر اساس آنچه من فهمیده‌ام در آینده نزدیک مجددا از مقام معظم رهبری درخواست کمک می‌کنیم و مطمئنم با مجوزی که صادر می شود سال ۹۶ سال جشن بزرگ این کار (سهام عدالت) خواهد بود.

معاون اول رئیس جمهور با تشکر از فعالیت تعاونی‌های شهرستان‌ها بیان کرد: تعاونی‌های شهرستان و تشکل‌هایی که در این زمینه ایجاد شد و شرکت‌های سرمایه گذاری استانی و تعاونی شهرستان‌ها تلاش زیادی در این زمینه کردند و حتما دولت کاری خواهد کرد که نقش کلیدی داشته باشد چون یکی از سیاست های قطعی در اصل ۴۴ حمایت و توسعه بخش تعاون است.

وی همچنین به سهامداران توصیه کرد: ممکن است عده ای سودجو به شما مراجعه کنند و بگویند سهام خود را بفروشید و پولش را بگیرید. به هیچ وجه زیر بار این کار نروید، چرا که شما صاحب بهترین سهام های ایران هستید. ۶۰ بنگاه جزو بهترین بنگاه‌ها هستند و یکی از محورهای ساماندهی این بود که این ۶۰ بنگاه بلاتکلیف نباشند و به بهترین شکل بهره‌ور باشند و با سودآوری مردم از آنها نفع ببرند.

وی در ادامه گفت: از این به بعد بورس هم فرصت جدیدی پیدا می کند. بورس باید آموزش و خدمات را از الان شروع کند و سهامداران جدید را به رسمیت بشناسد، چرا که بورس از این پس با چند ۱۰ میلیون نفر قدرت بزرگی خواهد داشت.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه اگر بخواهیم توسعه به ثمر برسد باید به مفهوم عدالت به طور جدی توجه کنیم، خاطر نشان کرد: برای کسب رضایت شهروندان باید درک درستی از عدالت داشته باشیم. عدالت فقط محدود به اقتصاد نیست، عدالت اجتماعی به معنی مبارزه با تبعیض، فقر و فساد است و ابعاد عدالت اگرچه از فقرزدایی شروع می شود اما به آن محدود نمی شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: عدالتخواهی مهمترین و محوری ترین شعار انقلاب و از اصلی ترین آرمان های  امام، شهدا و مقام معظم رهبری است. اگر ما به دنبال رفاه بهتر برای مردم و افزایش کیفیت زندگی مردم و شادی برای مردم هستیم، نمی‌شود گروهی اندک از ثروت و درآمد روزافزوی برخوردار باشند و بقیه نگران معیشتشان باشند چرا که چنین جامعه‌ای با موازین اسلام و آرمان‌های امام و دانش بشر سازگار نیست.

معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به دستاوردهای دولت اشاره کرد و افزود: دولت یازدهم به همراه اینکه پیشرفت اقتصادی را در دستور کار قرار داد سیاست‌ها و برنامه‌های مهمی را درباره عدالت و مقابله با فقر انجام داد. ما موفق شدیم به بازگرداندن عقلانیت به سیاست و علم به اقتصاد کشور را از بحران بیرون بیاوریم و با افتخار بگوییم که در پرتو اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ و از طرف ایشان پیگیری شد دیگر اثری از رشد منفی اقتصادی نمی بینیم. ثبات در اقتصاد وجود دارد و تورم افسار گسیخته رخت بر بسته است. رشد اقتصادی ما در 5 ماهه اول 8.9 دهم درصد و بدون نفت 6 درصد بوده است، آن هم در دورانی که با شوک کاهش بهای نفت روبرو شدیم.

جهانگیری ادامه داد: برای مقابله با فساد، فقر و تبعیض گام‌های بلندی برداشتیم از سال 86 تا 92 روند کاهنده رفاه در روستاها 40 درصد و شهرها 20 درصد بود، اما دولت توانست این روند کاهنده را متوقف کند. ما اجازه خواستیم 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت کنیم تا در روستاها و مناطق مرزی هزینه کنیم که البته این طرح قدری در مجلس طولانی شده که امیدواریم با تصویب آن گام بلندی برای رفاه بیشتر برداشته شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین