|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۳۰
کد خبر: ۱۴۸۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۴
دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: با توجه به امکانات موجود و تجهیزاتی که قبلا خریداری شده در صورت موافقت شورای نگهبان، امکان برگزاری انتخابات به صورت تمام الکترونیک در حدود 10 هزار شعبه اخذ رای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا فراهم است.
دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: با توجه به امکانات موجود و تجهیزاتی که قبلا خریداری شده در صورت موافقت شورای نگهبان، امکان برگزاری انتخابات به صورت تمام الکترونیک در حدود 10 هزار شعبه اخذ رای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا فراهم است.

علی پور علی مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور در خصوص توانایی کافی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات الکترونیک گفت:‌ وزارت کشور کاملا آماده برگزاری انتخابات الکترونیک است و اقدامات صورت گرفته تاکنون مؤید توانایی این وزارتخانه در برگزاری انتخابات الکترونیک است.

پور مطلق در تشریح اقدامات صورت گرفته در این خصوص موارد ذیل را بر شمرد:

• بازنگری تجهیزات اخذ رای تمام الکترونیک

• به کارگیری سامانه جامع انتخابات در راستای الکترونیک نمودن فرآیندهای 4 انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی شهر و روستا

• پیاده سازی و به کارگیری امضای دیجیتال مبتنی بر کارت هوشمند ملی در فرآیندهای انتخابات

• توسعه زیرساخت های ارتباطی در امر انتخابات دربرگیرنده امکان برقراری اتصال برخط نزدیک به 60000 شعبه در روز اخذ رای و نیز راه اندازی مرکز داده وزارت کشور منطبق بر استانداردهای مربوطه

• پیاده سازی احراز هویت الکترونیک رای دهندگان در روز اخذرای و انجام استعلامات مربوطه از پایگاه ثبت احوال

• انجام استعلامات الکترونیک در امر انتخابات نظیر استعلام الکترونیکِ سوابق داوطلبین؛ نظیر استعلام وضعیت ایثارگری، وضعیت نظام وظیفه و ...

• راه اندازی سامانه مکان محور بازرسی انتخابات (سهبا)

• ارائه آموزش های موردنیاز در امر انتخابات الکترونیک به عوامل اجرایی انتخابات و دست اندرکاران شعب اخذ رای

• اجرای موفق رأی گیری الکترونیکی در 14 حوزه انتخاباتی (1400 شعبه) در مرحله اول و 7 حوزه(1500 شعبه) در مرحله دوم از انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و دریافت رأی بصورت الکترونیکی(947460 رأی در مرحله اول و 580003 رأی در مرحله دوم)

دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به اقدامات صورت گرفته که اهم آن بر شمرده شد و همچنین ایجاد زیرساخت های مورد نیاز در امر برگزاری انتخابات الکترونیک، آمادگی کامل وزارت کشور در این عرصه را یادآور شد، اما در عین حال تأکید کرد: برگزاری انتخابات الکترونیک و تحقق اخذ رای الکترونیک در انتخابات آتی منوط به دریافت تائیدیه شورای نگهبان به منظور به کارگیری تجهیزات اخذ رای الکترونیک در روز اخذ رای است.

وی گفت: با توجه به امکانات موجود و تجهیزاتی که قبلا خریداری شده، ‌و در صورت موافقت شورای نگهبان، امکان برگزاری انتخابات به صورت تمام الکترونیک در حدود ده هزار شعبه اخذ رای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا فراهم می باشد.

پور علی مطلق در پایان از بروز رسانی قوانین انتخابات در راستای تسهیل اخذ رای الکترونیک به عنوان یکی از دیگر عوامل موثر در برگزاری انتخابات الکترونیک در کشور یاد کرد.
منبع: فارس
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین