کد خبر: ۱۴۸۹۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
از نظر آمبولانس های هوایی نیز اکنون ۳۰ پایگاه آمبولانس هوایی در کشور داریم که فعلا از بالگردهای نظامی در این پایگاه ها استفاده می کنیم ولی در آینده نزدیک آمبولانس های ویژه حمل بیمار که سرعت بیشتری دارند و کوچکتر هستند و می‌توانند همه جا فرود بیایند خریداری می کنیم و به بهره‌برداری می‌رسد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حرف‌هایی که درباره تجویز های میلیاردی برخی پزشکان گفته می شود حاشیه سازی است و من ترجیح می‌دهم درباره این حاشیه سازی ها سکوت کنم.

سیدحسن هاشمی روز چهارشنبه در حاشیه کنگره سکته مغزی در سالن کتابخانه ملی در پاسخ به پرسشی درباره تجویزهای میلیاردی برخی پزشکان، افزود: این نوع صحبت ها حاشیه سازی است، ما در وزارت بهداشت یاد گرفته ایم وارد حاشیه‌ها نشویم و از فرصت ها برای خدمت به مردم استفاده کنیم.

وزیر بهداشت افزود: هر جا که وارد حاشیه‌ها شده ایم، مردم ضرر کرده اند بنابراین من ترجیح می‌دهم در این مورد سکوت کنم. چندی پیش یکی از معاونان وزیر رفاه از تجویزهای میلیاردی برخی پزشکان کسور کشور سخن گفته بود.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی درباره تامین آمبولانس های مورد نیاز افراد مبتلا به سکته های قلبی و مغزی گفت: متاسفانه عوامل متعددی دست به دست هم می‌دهند که کاری در کشور انجام نشود.

وزیر بهداشت گفت: برای تامین ۲۵۰۰ آمبولانس از منابع داخلی و خارجی اقدام کرده ایم اما برای تولید داخلی اقدام مناسبی از سوی کارخانه های داخلی انجام نشده است. فقط توانستیم ۱۵۰۰ آمبولانس ۱۵۰۰ آمبولانس خارجی را مستقیم خریداری کنیم و در اختیار مردم قرار دادیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: حمایت از تولید داخل آرزوی ماست ولی در بخش بهداشت و درمان اصرار بی جا باعث می شود که مردم آسیب ببینند .مردم انتظار دارند در حوزه بهداشت و درمان آخرین دستاوردها در اختیارشان باشد چون مسئله مرگ و زندگی است.

هاشمی ادامه داد: خرید تجهیزات پزشکی با یخچال و تلویزیون فرق دارد. در مورد خودروها و کیفیت آنها هم نظراتی داریم که البته بارها گفته ایم و فایده ای نداشته است.

وی گفت: به طور کلی در حوزه تجهیزات و آمبولانس های حمل بیمار عقب‌ماندگی داریم دلیل عمده عقب‌ماندگی این است که نتوانستیم از تعهد داخلی در تامین آمبولانس استفاده کنیم ولی تعهد خارجی انجام شد.

وزیر بهداشت گفت: توانستیم پیشرفته ترین و بهترین آمبولانس های دنیا را خریداری و وارد کنیم و امیدواریم هزار دستگاه آمبولانس دیگر نیز در سال آینده وارد شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: از نظر آمبولانس های هوایی نیز اکنون ۳۰ پایگاه آمبولانس هوایی در کشور داریم که فعلا از بالگردهای نظامی در این پایگاه ها استفاده می کنیم ولی در آینده نزدیک آمبولانس های ویژه حمل بیمار که سرعت بیشتری دارند و کوچکتر هستند و می‌توانند همه جا فرود بیایند خریداری می کنیم و به بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر بهداشت افزود: همه باور دارند که شرایط امروز از نظر خدمات سلامت قطعا با یک سال پیش هم قابل مقایسه نیست البته امیدواریم و تلاش می‌کنیم که وضعیت بهتر شود و هرگز به کم قانع نیستم.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی درباره تجویز داروهای خارجی توسط برخی پزشکان گفت: یکی از علل تجویز این داروها این است که برخی پزشکان از کیفیت داروهای داخلی اطلاع کافی ندارند البته شرکتهای دارویی هم باید بیشتر خود را عرضه کنند.

وزیر بهداشت افزود: یکی از مشکلات ما این است که اکثر شرکت های دارویی کشور دولتی هستند و خصوصی نیستند و تلاش نمی‌کنند که سهم بیشتری از بازار دارویی کشور را داشته باشد.

وی گفت: جامعه پزشکی ثابت کرده است که همیشه به منافع ملی توجه دارد به عنوان مثال در مورد داروی ام اس ایرانی که به خوبی معرفی شد با وجود تبلیغات شرکتهای چند ملیتی سهم عمده بازار در اختیار داروی ایرانی است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین