کد خبر: ۱۴۸۶۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
فارغ از سیاسیون، سینماگران هم معترض به عملکرد این سازمان هستند. اهالی هنر هفتم تاکنون چندین بار اعلام کردند صدا‌و‌سیما در تبلیغات فیلم‌های سینما همکاری نمی‌کند و حتی در این بین نگاهی تبعیض آمیز دارد.
انتقاد از صدا و سیما سخن دیروز و امروز نیست. دولت معتقد است که صدا و سیما دستاوردهای او را به موقع و اطلاع‌رسانی نمی‌کند. این انتقادات زمانی با تعجب همراه می‌شود که علی عسگری در قامت رئیس سازمان صداوسیما درباره برنامه‌سازی درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری گفت:«تلویزیون جناحی رفتار نکرده و نمی‌کند؛ رویکرد تلویزیون کاملا استاندارد است و عدالت رسانه‌ای را در برنامه‌های انتخاباتی‌محور رعایت می‌کند.» جناحی رفتار نکردن صداوسیما محل بحث است، چرا که اصلاح‌طلبان در خاطر ندارند آخرین بار که برای ارائه دیدگاه‌هایشان به جام جم دعوت شدند، مربوط به کدام دهه است اما اصولگرایان هر زمانی اراده کنند، صداوسیما برایشان آماده است. اکنون هم که عسگری می‌گوید عدالت در برنامه‌های انتخاباتی رعایت می‌شود، این عدالت را مردم باید قضاوت کنند.

هنرمندان هم منتقد تلویزیون هستند

فارغ از سیاسیون، سینماگران هم معترض به عملکرد این سازمان هستند. اهالی هنر هفتم تاکنون چندین بار اعلام کردند صدا‌و‌سیما در تبلیغات فیلم‌های سینما همکاری نمی‌کند و حتی در این بین نگاهی تبعیض آمیز دارد. درحالی که برخی فیلم‌ها هر روز بر‌صفحه تلویزیون تبلیغ می‌شوند، برخی دیگر راهی به جام‌جم ندارند. این انتقاد که صدا‌وسیما در جهت تضعیف سینما گام بر‌می‌دارد، در اختتامیه جشنواره فجر چند بار از سوی چهره‌های شاخص فیلم و سینما تکرار شد. دیروز عبدالعلی علی‌عسگری رئیس سازمان صداوسیما درباره انتقاد سینماگران به رسانه ملی درباره عدم تبلیغات مناسب و عادلانه فیلم‌های سینمایی اظهار داشت:«تبلیغات فیلم‌های سینمایی که استانداردهای قابل قبول رسانه ملی را داشته یا بدآموزی و مشکلی نداشته باشند، در حجم بسیار بالا پخش می‌شوند.» رئیس سازمان صدا و سیما ادامه داد:«اگرچه تبلیغات فیلم‌هایی که سطح فرهنگی پایین‌تری دارند و چندان مفید نیستند نیز پخش می‌شود و حتی ممکن است تبلیغ اینگونه فیلم‌ها در قالب زیرنویس تلویزیونی و پخش رادیویی تا صد مرتبه تکرار شود اما فیلم‌هایی که در سطح قابل قبول قرار می‌گیرند تا ۵۰۰ مرتبه نیز تبلیغ می‌شوند. بنابراین ما به همه فیلم‌های سینمایی با توجه به کیفیت‌شان کمک می‌کنیم مگر آنهایی که دیگر واقعا قابل قبول نیستند.» وی با بیان اینکه رسانه ملی مرجع مشخص و مستقلی برای گزینش فیلم‌ها دارد، افزود:«رسانه ملی فیلم‌هایی را که مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارند، برای پخش تبلیغاتشان از صدا و سیما مجددا گزینش و بررسی می‌کند هرچند برخی از این آثار کیفیت ندارند اما سعی داریم به تعداد بیشتری از فیلم‌های سینمایی کمک کنیم، به هر حال تعدادی از فیلم‌ها نیز قابل قبول رسانه ملی و ارزشی نیست. لذا برای آنها تیزر مجانی پخش نمی‌کنیم، اما برای فیلم‌های با کیفیت و ارزشی‌تر تا ۵۰۰ مرتبه رایگان تبلیغ کرده‌ایم.» علی عسگری همچنین در پاسخ به انتقادها که چرا سریال‌ها و فیلم‌های کره‌ای، چینی و... از سوی صدا و سیما خریداری می‌شود اما فیلم‌های ایرانی خیر، توضیح داد:«برخی منابع تصویری رسانه ملی داخلی است و تعدادی هم باید از خارج خریداری شود لذا فیلم‌های خارجی که علاوه بر جذابیت برای مردم مفید هستند شناسایی و خریداری می‌شوند. این فیلم‌ها می‌توانند اروپایی، شرقی یا غربی باشند.» او در ادامه تصریح کرد:«فیلم‌های سینمایی داخلی نیز خریداری می‌شوند اما تلویزیون بیشتر با سریال عجین است. با این وجود ما فیلم‌های سینمایی را هم می‌خریم، همان‌طور که قبلا خریداری شده، از این به بعد نیز فیلم‌هایی که برای مردم مفید هستند، خریداری می‌شوند.»

منبع:آرمان

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین