کد خبر: ۱۴۸۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۶
قرقره‌ها را چند سال است تمیز نکردند؟ مگر چهار سال نیست که مردم خوزستان از این گردوغبار بی‌تاب شدند و بعد از چهار سال شما می‌آیید و می‌گویید در دو نقطه می‌تواند جهاد کشاورزی کاری کند که مشکل گرد و غبار حل شود، این است که مقام معظم رهبری می‌گویند خراش دل.
امام جمعه مشهد از سهل‌انگاری برخی مدیران جنوب کشور و رسیدگی نکردن به حادثه دیدگان حوادث اخیر انتقاد کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی امام جمعه مشهد، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه  مشهد که در حرم امام رضا(ع) برگزار شد، با اشاره به پشت سر گذاشتن هفته‌ای پر فراز و نشیب برای مردم برخی مناطق کشور، اظهار کرد: در هفته‌ای که بر ما گذشت، در یک مثلث خاصی قرار داشتیم، یک ضلع این مثلث، حوادث طبیعی در کشور بود که موجب ناراحتی همه شد و گرفتاری‌ها و عوارضی تلخ و شیرین برای ما به وجود آورد.
 
وی ادامه داد: ضلع دوم این مثلث، ششمین کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین که نمایشگاه اقتدار نظام و رهبری ما در منطقه در برابر چشم جهانیان بود و ضلع سوم این جریان و مثلث، برگزاری ششمین کنفرانس امنیتی مونیخ آلمان بود که در اینجا ما هم مسائلی داشتیم و این مثلث سه‌گانه تقریباً هفته ما را اشغال کرده بود.

علم‌الهدی به بررسی حوادث طبیعی رخ‌داده در جنوب و شرق کشور پرداخت و گفت: ضلع اول، حوادث طبیعی است، حوادثی پیش آمده از سیل، ویرانی، خرابی و قطع آب و برق خوزستان که مقام معظم رهبری تعبیرشان از این حوادث و احساسی که از این حوادث داشتند، خراش دل بود؛ شما توجه دارید که دل خراشیدن و خراش دل چیست؟ یعنی حوادثی که آن‌قدر بر دل انسان وارد شود که دل را زخمی کند و تعبیر مقام معظم رهبری از ناراحتی و احساسشان نسبت به این حوادث، خراش دل بود.
 
امام جمعه مشهد افزود: در استان ما هم سیل تایباد چندین روستا را ویران کرد، اما خوشبختانه این جریان با مدیریت داهیانه مسؤولین و مدیران استان کاملاً مهار شد، از جناب آقای استاندار و دوستانشان تشکر می‌کنم که در اولین مرحله از جریان این سیل و خرابی، با فاصله بین مشهد و مرز افغانستان، خودشان مستقیم آنجا رفتند و رسیدگی به افراد را مدیریت کرده و خانواده‌های سیل‌زده را بلافاصله از منطقه به داخل شهر منتقل کردند.
 
وی با انتقاد از سهل‌انگاری برخی مدیران جنوب کشور و رسیدگی نکردن به حادثه دیدگان حوادث اخیر، تصریح کرد: در کنار این مدیریت، یک مدیریتی در جنوب کشور رخ داد، مردم با زن و بچه‌شان در هوای سرد، خانه و زندگی‌شان ویران‌شده و در محاصره سیل، دستشان از آسمان و زمین کوتاه بود، هیچ‌کس هم به سراغشان نمی‌آید، بعد هم عذر بیاورند که با هلیکوپتر رفتیم، هوا خراب بود، هلیکوپتر ننشست.
 
وی به سفارش رهبر معظم انقلاب به برخی مدیران کشوری برای الگو گرفتن از مشهد در مدیریت شهر و استان اشاره و عنوان کرد: یک روزی مقام معظم رهبری در مشهد مشرف شدند، مسؤولین استان گزارشی به محضر ایشان ارائه دادند، بعضی از مسؤولین کشور هم آنجا بودند، آقا رو کردند به مسؤولین کشور و فرمودند «ببینید این‌ها در مشهد چکار کردند، شما هم همین کار را بکنید»؛ چطور شد شما در فاصله بیش از 50 فرسخ راه در اولین فرصت، استاندار این استان خودش پای سیل حاضر می‌شود و سیل‌زده‌ها را از مصیبت نجات می‌دهد، چرا در یک استان دیگر آقای استاندار می‌گوید هلیکوپتر نتوانست بنشیند، ما هم نتوانستیم کاری بکنیم، این واقعاً عذر است؟
 
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی با بیان این‌که چنین رفتارهایی از سوی برخی مسؤولان مردم را گله‌مند می‌کند، خاطرنشان کرد: از اینجاست که مردم گله‌مند می‌شوند، گله‌مندی به حدی می‌رسد که مقام معظم رهبری هم می‌گویند گله‌مندم، می‌گویند خراش دل دارم، خراش دل رهبری به خاطر همین است؛ شما حساب کنید در این هوای سرد زمستان، یک خانواده‌ای هشت ساعت نه آب دارند و نه برق و نه گرم می‌شوند، بعد بگویند این به خاطر این است که دولت‌های قبل نیامدند قرقره‌ها را تمیز کنند و این‌چنین شده است.
 
وی تاکید کرد: قرقره‌ها را چند سال است تمیز نکردند؟ مگر چهار سال نیست که مردم خوزستان از این گردوغبار بی‌تاب شدند و بعد از چهار سال شما می‌آیید و می‌گویید در دو نقطه می‌تواند جهاد کشاورزی کاری کند که مشکل گرد و غبار حل شود، این است که مقام معظم رهبری می‌گویند خراش دل.
 
علم‌الهدی با تمجید از اقدام شهردار و شورای اسلامی مشهد در افتتاح خط دو قطار شهری از منطقه‌ای مستضعف، گفت: نکته دومی که خوشبختانه مایه خوشبختی ما در این استان است که باید از آن تقدیر و تشکر ‌کنیم، افتتاح خط دو قطار شهری مشهد بود؛ قطار شهری خط دو را از یک منطقه مستضعف نشین حاشیه شهر افتتاح کردند، این باعث افتخار این شورا و شهرداری است که شیب شهر را عوض کردند، شیب شهر ما به طرفی بود که در بلوار فلسطین و بلوار خیام، آقای سرمایه‌دار بر صندلی اتومبیل یک‌میلیاردی‌اش تکیه بزند، مدیریت مبلمان شهری، گلدان سر گذر او را روز به روز عوض کند که او لذت ببرد و از چمن خرم هم کیف کند و با ماشین یک‌میلیاردی‌اش رد شود اما در حاشیه شهر، مردم در منجلاب آب و کثافت زندگی کنند.
 
وی ادامه داد: ضلع دوم قضیه، کنفرانس حمایت از انتفاضه است و ضلع سوم، کنفرانس امنیتی مونیخ، من در مورد این دو کنفرانس نمی‌خواهم تحلیلی عرض کنم چون شما هم از فرمایشات حکیمانه مقام معظم رهبری در صداوسیما استفاده کردید، من می‌خواهم فقط یک نکته عرض کنم.
 
علم‌الهدی با بیان این‌که ممکن است در ذهن برخی در کشور این سؤال به وجود بیاید که چرا در شرایط گرفتاری امروز مردم، کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین برگزار می‌کنیم، عنوان کرد: یک عده در این مملکت حتی بعضی نیروهای متدین ممکن است در ذهنشان خلجان کند که مردم ما در خوزستان آب و برق ندارند، سیل خانه‌های مردم و روستاها را ویران کرده، مزارع را از بین برده و در این موقعیت که خودمان این‌قدر گرفتاریم، بیاییم فکر حمایت از انتفاضه باشیم و اینجا کنفرانس حمایت از انتفاضه تشکیل بدهیم؟ بله، مدیریت جامع نظام همین است. «مدیریت جامع نظام» این است که مسؤولین نظام در عین حال که به فکر مردم هستند، اقتدار نظام را فراموش نمی‌کنند چون اقتدار این نظام، اقتدار اسلام است.
 
وی برگزاری کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین را پیامی به دنیای غرب و آمریکا دانست و گفت: می‌گویند دیگر تمام شد، این‌ها آمدند در کنفرانس مونیخ هم نمایششان را دادند و دیگر مشکلات تمام شد، در این موقعیت، به هدایت مقام معظم رهبری، مجلس شورای اسلامی، کنفرانس حمایت از انتفاضه را تشکیل دادیم.
 
علم‌الهدی با بیان این‌که ما در این کنفرانس، دنبال سر جوان فلسطینی و لبنانی مبارز جمع شده‌ایم، عنوان کرد: ما آمدیم دنبال سر آن جوانانی که رفتند در کانال‌های غزه و در میدان‌های قهرمانانه لبنان، مرد و مردانه ایستاده‌اند و با موشک‌ها حساس‌ترین و کلیدی‌ترین نقطه‌های اسرائیل را هدف می‌گیرند و اسرائیل را با خاک یکسان می‌کنند جمع شدیم. برادران، خواهران، شما می‌گویید چون سیل روستاهای ما را خراب کرده، چون مردم خوزستان بی‌آبی و بی‌برقی کشیده‌اند، اسلام را رها کنیم؟ از دینمان دست‌برداریم و این اقتدار را به دنیا نمایش ندهیم؟
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین