کد خبر: ۱۴۸۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲
رییس دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل با تاکید بر حرکت ایران در راستای ابعاد توافق هسته‌ای، افزود: جمهوری‌خواهان کنگره در حال آگاه شدن بیش‌تر نسبت به منافع ایجاد شده از سوی برجام هستند.
اولین گزارش فصلی شورای حکام در سال ۲۰۱۷ درباره اجرای برجام در ایران عصر روز جمعه در اختیار ۳۵ عضو این شورا قرار می‌گیرد.

اولین گزارش مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال ۲۰۱۷ روز جمعه در حالی در اختیار ۳۵ عضو شورای حکام قرار می‌گیرد آژانس در گزارش‌های خود در یک سال گذشته اعلام کرده است که ایران به تعهدات خود بر اساس برجام عمل کرده است.

هم‌چنین این اولین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره اجرای برجام در ایران بعد از روی کار آمدن دونالد ترامپ است که تاکنون در اظهاراتش از توافق هسته‌ای به عنوان یک "توافق بد" نام برده است.

ترامپ در حالی از برجام انتقاد می‌کند که کشورهای اروپایی، چین، روسیه از دیگر طرف‌های برجام و نیز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از این توافق و ادامه اجرای آن حمایت کرده‌اند.

یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آخرین اظهاراتش درباره برجام و مخالفت‌ها با آن در آمریکا به روزنامه فایننشیال تایمز گفته است:‌ اطمینان دارد آمریکا این توافق را لغو نخواهد کرد.

آمانو تاکید کرد: توافق برجام که دونالد ترامپ در ماه جاری آن را بدترین توافقی خواند که تاکنون دیده است از آن‌چه انتظار می‌رفت با ثبات‌تر است.

وی افزود: تا زمانی که طرف‌ها برجام را اجرایی کنند این توافق از آنچه که بسیاری فکر می‌کنند پایدارتر است.

مدیرکل آژانس با اشاره به این‌که «توافق هسته‌ای ایران را آژانس نظارت و راستی‌آزمایی می‌کند» گفت: یافتن راه‌حل دیگر بسیار دشوار خواهد بود.

رییس دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل با تاکید بر حرکت ایران در راستای ابعاد توافق هسته‌ای، افزود: جمهوری‌خواهان کنگره در حال آگاه شدن بیش‌تر نسبت به منافع ایجاد شده از سوی برجام هستند.

وی اظهار کرد: من ادعا نمی‌کنم که سیستم راستی‌آزمایی ما بی‌عیب و نقص است اما در شرایط کنونی بهترین اقدامی است که می‌توانیم انجام دهیم.

او هم‌چنین تاکید کرد که آمریکا نمی‌تواند یک طرفه توافق هسته‌ای ایران را لغو کند.

آمانو افزود: این یک توافق دوجانبه یا تواق میان چند طرف نیست بلکه توافقی میان همه جامعه بین‌المللی است. تنش‌های ایجاد شده در نتیجه مسائلی که در توافق گنجانده نشده‌اند از جمله برنامه موشکی ایران می‌توانند اعتماد میان طرف‌ها را تضعیف کنند.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین