|
|
امروز: جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
کد خبر: ۱۴۶۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰
دونالد ترامپ از صدور دستور جدید اجرایی مهمی در هفته آینده خبر داد.
 دونالد ترامپ از صدور دستور جدید اجرایی مهمی در هفته آینده خبر داد.

به گزارش سی ان ان، دونالد ترامپ در سخنرانی خود در معرفی «آلکساندر اکاستا» وزیر پیشنهادی کار از تصمیم خود برای صدور فرمان اجرایی مهمی در هفته آینده خبر داد.

وی در خصوص موضوع این دستور اجرایی گفت: این دستور اجرایی مهم، برای حفظ امنیت شهروندان است و در مورد «داکوتا» است.

گفتنی است پروژه موسوم به خط لوله داکوتا که پیشتر در پی اعتراضات مردمی اجرای آن ملغی اعلام شده بود، قرار است در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» از سر گرفته شود.

«ترامپ» اعلام کرده بود که با شروع دوران ریاست جمهوری خود، انجام این پروژه را از سر خواهد گرفت.

این درحالیست که سرخپوستان معترض معتقدند این خط لوله هم منابع آبی مردم این منطقه را آلوده می کند و هم به محیط زیست سرزمین مقدس محل اقامت آنها آسیب می رساند.

پیشتر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جدید آمریکا امروز در حکمی دستور داده بود تا پروژه های ساخت خط لوله های «داکوتا اَکسِس» (Dakota Access) و «کیستُون ایکس ال» (Keystone XL) ادامه یابند.

لازم به ذکر است این دو پروژه که در زمان ریاست جمهوری «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا به دلیل اعلامیِ سیاست های زیست محیطی وی به حالت تعلیق درآمده بود، اکنون با توجیه توسعه زیرساخت های انرژی این کشور توسط ترامپ باید ادامه یابد.

گفتنی است، خط لوله داکوتا به طولِ هزار و ۱۷۰ مایل قرار است نفت منطقه «باکن» داکوتای شمالی با ذخیره ای معادل ۷.۴ میلیارد بشکه را با عبور از ایالت های داکوتای جنوبی و «آیووا» به ایالت «ایلینویز» برساند. این خط لوله در صورت احداث و بهره برداری، روزانه ۴۷۰ هزار بشکه نفت خام را به بازارها و پالایشگاه های منطقه غرب میانه، ساحل خلیج در جنوب و نهایتا ساحل شرقی آمریکا روانه می کند.

پروژه نفتی داکوتای شمالی که خبر تصویب آن در سال میلادی ۲۰۱۴ اعلام و روند اخذ مجوز آن تا سال میلادی جاری (۲۰۱۶) به طول انجامید، از همان ابتدا بحث برانگیز بود چرا که قبایل بومی ساکن در منطقه «صخره ایستاده» واقع در حد فاصل دو ایالت داکوتای شمالی و داکوتای جنوبی از بابت آلودگی زیست محیطی که این پروژه برایشان ایجاد می کند در هراس هستند. در این میان قبیله «سیوکس» از ماه آوریل سال میلادی جاری با برگزاری کمپینی خواستار تجدید نظر مقامات در مسیر انتقال خط لوله نفتی داکوتا شده بود.
منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین