|
|
امروز: جمعه ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۱۴۴۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴
کمیته‌ای که به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شده است کمیته ای علمی و کارشناسی است که مسئولیت دارد مسئله پلاسکو را از ابعاد مختلف اعم از چرایی وقوع، آثار حقوقی و اقدامات پیش گیرانه ای که باید در آینده انجام گیرد مورد بررسی قرار دهد.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم تشکیل کمیته علمی برای بررسی ابعاد مختلف حادثه پلاسکو اظهار کرد: در جریان فعالیت این کمیته نقاط قوت مدیریت بحران در آینده کشور تقویت و نقاط ضعف آن برطرف می‌گردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛حجت‌الاسلام و المسلمین مجید انصاری درباره پیگیری های حقوقی انجام شده از سوی دولت نسبت به حادثه پلاسکو اظهار کرد: تاکنون از سوی دولت دو اقدام مهم در رابطه با حادثه پلاسکو انجام شده، اولین اقدام تشکیل کارگروهی با مسئولیت آقای شریعتمدار جهت اتخاذ تصمیمات اولیه و تعیین محل و پرداخت وام و بخشودگی اقساط مال‌باختگان این حادثه بود که در مجموع بسته ای 7-8 ماده ای در این زمینه تصویب شد.

او گفت: در دومین اقدام نیز آقای رئیس‌جمهور کمیته ای کارشناسی تعیین کرد که در آن به لحاظ فنی و حقوقی حادثه پلاسکو به طور دقیق بررسی شود و گزارشی در این زمینه به ریاست جمهوری ارائه گردد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت به سرعت اقدامات اولیه را انجام داد و هم اکنون نیز منتظر نتایج حاصل از بررسی کمیته تخصصی است، درباره برخی اظهارات مطرح شده مبنی بر عدم نیاز به تشکیل کمیته تخصصی برای حادثه پلاسکو اظهار کرد: فروریختن این ساختمان مسئله ای بسیار مهم بوده و با توجه به اینکه ما وظیفه داریم از وقوع حوادث مشابه پیش گیری کنیم و همچنین چنین ساختمان هایی درسراسر کشور در تعداد بسیاری وجود دارند ، باید بررسی هایی دقیق علمی و نه سیاسی در این زمینه انجام بگیرد.

انصاری ادامه داد: کمیته‌ای که به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شده است کمیته ای علمی و کارشناسی است که مسئولیت دارد مسئله پلاسکو را از ابعاد مختلف اعم از چرایی وقوع، آثار حقوقی و اقدامات پیش گیرانه ای که باید در آینده انجام گیرد مورد بررسی قرار دهد.

او گفت: حادثه پلاسکو حادثه ای پایلوت برای ارزیابی میزان کارآیی دستگاه های مختلف و ارتباطات آن‌ها با یکدیگر بود.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور اظهار کرد: تشکیل کمیته های تخصصی در این زمینه بسیار ضروری و مفید است؛ چراکه در جریان فعالیت آن‌ها می توانیم نقاط قوت مدیریت بحران در آینده تقویت و نقاط ضعف های موجود را برطرف نماییم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین