کد خبر: ۱۴۳۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۴
حامیان طرح جدایی کالیفرنیا از ایالات متحده مجوز جمع‌آوری امضا برای به رای گذاشتن آن را دریافت کردند.
 تعدادی از فعالان در ایالت کالیفرنیا که بعد از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواهان جدایی این ایالت از ایالات متحده شده بودند، مجوز جمع‌آوری امضا را برای به رأی گذاشتن این طرح دریافت کرده‌اند.

الکس پادیلا، مسئول امور انتخابات ایالت کالیفرنیا، پنج‌شنبه به حامیان طرح موسوم به کالگزیت اجازه داد برای جمع‌آوری تقریباً 600 هزار امضای لازم برای برگزاری همه‌پرسی در نوامبر 2018 دست به کار شوند.

حامیان این طرح باید تا 25 ژوئیه (3 مرداد 1396) 585 هزار و 407 امضا را که معادل هشت درصد از رأی‌دهندگان ثبت نام کردۀ کالیفرنیاست، جمع‌آوری کنند.

دفتر پادیلا در بیانیه‌ای اعلام کرد در صورت برگزاری همه‌پرسی و رأی موافق مردم به این طرح، بندهای موجود در قانون اساسی ایالت کالیفرنیا که بر اساس آن «کالیفرنیا بخشی جدا نشدنی از ایالات متحده بوده و اینکه قانون اساسی ایالات متحده، قانون اصلی کشور است» لغو خواهد شد.

رأی‌دهندگان سپس در همه‌پرسی دیگری که در سال 2019 برگزار می‌شود، دربارۀ تشکیل یک کشور مجزا تصمیم‌گیری می‌کنند.

پادیلا خاطرنشان کرد جدایی‌ کامل از ایالات متحده غیرعملی به نظر می‌رسد زیرا تبعات گسترده‌ای را برای این ایالت به همراه خواهد داشت و احتمالاً با چالش‌های حقوقی مواجه خواهد شد.

مسئول امور انتخابات ایالت کالیفرنیا متذکر شد: «با فرض اینکه کالیفرنیا واقعاً به یک کشور مستقل تبدیل شود، این ایالت و دولت‌های محلی آن، با تبعات گسترده ولی نامشخص بودجه‌ای مواجه خواهند شد.»

وی ادامه داد برگزاری همه‌پرسی و انتخابات مربوط به این اقدام «ده‌ها میلیون دلار» هزینه در بر دارد.

حامیان کالگزیت با بیان اینکه کالیفرنیا با دیگر ایالت‌های آمریکا یکسان نیست و می‌تواند به تنهایی پیشرفت کند، خواهان کسب استقلال هستند.

در پایگاه اطلاع‌رسانی حامیان کالگزیت آمده است: «از دیدگاه ما، ایالات متحده آمریکا مظهر چیزهای زیادی است که با ارزش‌های مردم کالیفرنیا در تعارض هستند و ایالت ماندن ما بدان معناست که کالفرنیا به دیگر ایالت‌ها یارانه پرداخت خواهد کرد و این مسئله به ضرر ما و ضرر کودکان ماست.»

بسیاری از مردم کالیفرنیا بعد از موفقیت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور به فکر استقلال از آمریکا افتاده‌اند.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین