|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳
کد خبر: ۱۴۱۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۱
استفاده از ظرفیت زنان مبتنی بر عرف و شرع موضوعیت مطلوبی دارد و کاهنده آسیب های اجتماعی و ارتقاء دهنده نقش زنان در خانواده آنهاست، چه زنانی که در خانواده کامل زندگی می کنند و یا آنها که سرپرست خانوار هستند.
رییس طرح و برنامه معاونت سیمای رسانه ملی از ایجاد و طراحی شبکه مفهومی در صدا و سیما خبر داد و گفت: این شبکه در مراحل اولیه است و برنامه از لاک جیغ تا خدا جزء خروجی های اولیه آن است.

 عبدالکریم خلیلی در گفت و گو با ستاد خبری جشنواره تسنیم اظهار کرد: درک ناقصی از مفهوم عفاف و حجاب در کشور وجود دارد که نیاز است در ابتدا این مهم از منظر نظری و تئوریک اصلاح شود و مسئله این است که حجاب را نسبت به عفاف در اولویت قرار دادیم در حالیکه در دین عفاف ملاک و محور و دارای اولویت است و این را به ما آموخته اند و گزاره های دینی مبین این مسئله است.

وی افزود: حجاب یکی از شاخه های عفاف است و توجه به آن جای بحث دارد و با ملاک دادن عفاف موضوع پرداختن به آن در رسانه تصویری نیز خود مسائل متعددی دارد که چگونه سینما و تلویزیون و همه رسانه هایی که تصویری هستند در بیان موضوع عفاف و حجاب ظرافت های و پیچیدگی های آن را مطرح کنند.

رییس طرح و برنامه معاونت سیمای رسانه ملی سابقه توجه به مقوله عفاف و حجاب را پس از پیروی انقلاب اسلامی به صورت گسترده و فراگیر خواند و اعلام کرد: به صورت متفاوت نیز اخیراً شبکه مفهومی عفاف را طراحی کردیم و این مقوله را به عنوان اقدامی جامع در نظر داریم تا در مجموعه مولفه های سیال سبک زندگی به آن توجه داشته باشیم.

خلیلی برنامه هایی چون از لاک جیغ تا خدا را محصولات اولیه اجرای شبکه مفهومی عفاف در برنامه سازی های سازمان صدا و سیما عنوان و اظهار کرد: در مراحل بعدی این طرح مبتنی بر پژوهش های عمیق ظهور بیشتری در برنامه های تلویزیون خواهد داشت.

وی برگزاری جشنواره تسنیم را زمینه ساز مشارکت خانم ها دانست و افزود: به درستی از ظرفیت بخشی از بدنه اجتماعی زنان استفاده نمی شود و به طور عمومی نیز گروه هایی از زنان از سنینی به بعد از ظرفیت های اجتماعی خود استفاده نمی کنند در حالیکه ظرفیت های متعدد زنان در مباحث اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بالا و در خور توجه است.

رییس طرح و برنامه معاونت سیما تصریح کرد: استفاده از ظرفیت زنان مبتنی بر عرف و شرع موضوعیت مطلوبی دارد و کاهنده آسیب های اجتماعی و ارتقاء دهنده نقش زنان در خانواده آنهاست، چه زنانی که در خانواده کامل زندگی می کنند و یا آنها که سرپرست خانوار هستند.

خلیلی خانواده محوری را از مولفه های اصلی جشنواره و نمایشگاه تسنیم خواند و گفت: به نظرم تسنیم مبتنی بر ظرفیت زنان و مردان و با محور خانواده نمود مناسبی داشته و این در اثرگذاری مفاهیم حوزه عفاف و حجاب که در این نمایشگاه و جشنواره عرضه شد، نقش بسزایی دارد و نیاز است این رویدادها را خانواده محورتر هم کنند.

وی تأکید کرد: وقتی سخن از زن در حوزه عفاف و حجاب است، منظور زن فمنیسم نیست و به نظرم این رویداد کرامت و عزت را به درستی حفظ کرده و از افراط و تفریط به دور بوده است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین