|
|
امروز: جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۱
کد خبر: ۱۴۰۵۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت به ذکر توضیحاتی درباره قطع وی‌چت، تعرفه‌های مربوط به پهنای باند، سرعت اینترنت، اختلاف وزارت ارتباطات و مخابرات پرداخت و گفت قطع وی‌چت از طرف ما نبوده است.
محمود خسروی در نشست خبری پس از ارائه عملکرد شرکت ارتباطات زیرساخت در صد روز اول دولت یازدهم به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران پرداخت.

***ما هم با فیلتر شدن وی‌چت مخالفیم
معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود به دستور کمیته تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای اشاره کرد و گفت:‌ از روز پنجشنبه از سوی این کمیته دستوری ابلاغ شده تا درباره وی‌چت فیلترینگ اعمال شود. البته باید توجه داشت که ما یک سایت را فیلتر نمی کنیم بلکه با توجه به آن که فضای فنی این کار دراختیار ما قرار دارد، براساس دستوراتی که در این زمینه صادر می‌شود این کار را انجام می دهیم.

وی با بیان این‌که در مجموع در زمینه فیلترینگ سایت‌ها کمیته تعیین مصادیق است که تصمیم می گیرد اظهار کرد: وزارت ارتباطات هم در این کمیته یک عضو دارد که عضو وزارتخانه ما با این عمل مخالف بود اما بنا به اظهار وی سایر اعضای این کمیته موافق با این تصمیم بوده‌اند و مبنای این عمل هم برخی تحلیل‌های فرهنگی واجتماعی بوده است. به هر صورت نظر شخصی من این است که این شبکه‌ها و امکانات می‌توانند یک فرصت هم باشند و در آن‌ها برای بیان مسائل فرهنگی عمل شود به همین دلیل شاید اگر در داخل کشور محتوای مناسبی تولید شود حتی می توان ازاین شبکه‌ها در جهت توسعه فرهنگی بهره گرفت.

وی در ارتباط با اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت در صد روز اول دولت یازدهم اظهار کرد: در این مدت 1500 کیلومتر شبکه فیبرنوری در کشور ایجاد شد و 40 گیگابیت اینترنت نیز به ظرفیت کشور افزوده شد همچنین مرکز soc به صورت آزمایشی راه اندازی شده و 25 گیگابیت اینترنت داخلی به ظرفیت اینترنت کشور افزوده شد.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال یادآور شد: در این مدت 850 گیگابیت به ظرفیت IP کشور افزوده شده است.

*** مشکل پهنای باند به ما بازنمی‌گردد
خسروی در ادامه این نشست در پاسخ به این سوالی با وجود تاکید بر افزوده شدن به ظرفیت پهنای باند کشور همچنان کاربران تغییری در سرعت اینترنت مشاهده نمی کنند گفت: ما پهنای باند را به شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنت می سپاریم و آن‌ها این پهنای باند را در اختیار مردم قرار می‌دهند اکنون ما طبق قوانین پهنای باند را واگذار می کنیم و حتی برخلاف رویه معمول که بخشی از این پهنای باند در بخش تامین کننده باقی می ماند، ما این بخش را هم در شرکت ارتباطات زیرساخت نگاه نمی‌داریم و سهمی دراین پهنای باند نداریم اما به هر حال شرکت‌ها مسوول دسترسی افراد به اینترنت هستند و در این زمینه مشکلات متعددی وجود دارد.

وی در عین حال به اختلاف نظرهای فعلی مخابرات و وزارت ارتباطات اشاره کرد و یادآور شد: بخشی از مشکل هم به این موضوع برمی‌گردد.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به این سوال که در حال حاضر از پهنای باندی که گفته می شود تامین شده چه میزان از آن در اختیار شرکت‌های ارائه کننده پهنای باند قرار گرفته توضیح داد: در حال حاضر 20 گیگابیت از این ظرفیت آماده واگذاری به شرکت‌ها است که البته هنوز برای واگذار کردن آن درخواستی از سوی شرکت ها نداشته‌ایم.

*** بحث تخفیف‌های اینترنتی به کجا رسید؟
خسروی در ادامه صحبت‌های خود در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر صحبت‌های وزیر ارتباطات درباره ارائه تخفیف پهنای باند به شرکت‌های ارائه کننده اینترنت، توضیح داد: ما هم بحث کاهش قیمت را شروع کرده ایم و در حال انجام بررسی‌های اقتصادی هستیم تا ببینیم این هزینه‌ها را تا چه اندازه می‌توان کاهش داد البته زمانی که وزیر ارتباطات بر کاهش 20 درصدی تاکید دارند ما نیز مجبور به آن هستیم که به این سمت گام برداریم.

وی در عین حال عنوان کرد:‌ از سوی دیگر ما تلاش داریم با آوردن میزبانی برخی سایت‌های پر ترافیک به داخل کشور هزینه‌ها را کاهش دهیم.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین به خرید پهنای باند کشور براساس قراردادهای قبلی اشاره کرد و افزود: ما در قراردادهای قبلی خود پهنای باند را به شکل 15 ساله تامین می‌کردیم که قیمت آن فوق العاده مناسب وارزان بود اما پس از دوره قرارداد مشکلاتی ایجاد می‌شد و قیمت‌ها تاثیر می گذاشت به همین دلیل اکنون سیاست ما بر این است که از این پس در قرارداد پهنای باند را به طور سالانه تامین کنیم.

خسروی همچنین به قرارداد قبلی که دراین زمینه بسته شده اشاره کرد و گفت: حدود 6 - 7 سال پیش قراردادی در این زمینه امضا کردیم مبالغ آن در زمان خود بسیار خوب و مناسب بود.

وی همچنین یادآور شد: در حال حاضر این بحث در حال پیگیری قرار دارد و مشخص شود در نهایت چه میزان از هزینه‌های پهنای باند برای شرکت‌های داخلی قابل کاهش است.

البته وی به این نکته هم تاکید کرد که در این زمینه لازم است قطعا این تخفیف در شرایط مشتری نهایی تاثیرگذار باشد.

*** VPN بومی
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی که درباره VPN بومی و سرانجام آن مطرح شده بود گفت:‌ سال گذشته شورای عالی فضای مجازی مصوب کرد که شرکت ارتباطات زیرساخت امکانات VPN بومی را فراهم آورد اما به هر صورت از این موضوع استقبال چندانی در داخل کشور به عمل نیامد و به همین دلیل ما اکنون تقاضا کرده‌ایم که شورای عالی فضای مجازی مصوبه قبلی را لغو کند.

***اختلاف 150 میلیارد تومانی مخابرات و زیرساخت
معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی که درباره اختلافات مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح شده بود توضیح داد: وقتی یک شرکت خصوصی می‌شود و بخش‌هایی از آن دل در دولت می ماند طبیعی است که فصل‌های مشترک زیادی بین آن‌ها وجود داشته باشد و اکنون هم وضعیت ما با مخابرات به همین شکل است و به همین دلیل اختلافات متعددی وجود دارد اما به هر حال باید در زمینه‌ ارتباطی شرایطی یکپارچه داشته باشیم.

خسروی ادامه داد: اکنون ما جلسات بسیار زیادی داشتیم و در این باره صحبت‌های متعدد کرده‌ایم تا موضوع به حالت شفاف در‌آید. تا پایان سال 91 در دفاتر ما حدود 270 میلیارد بدهی مخابراتی ثبت شده است در حالی که این رقم در اسناد و دفاتر مخابراتی حدود 120 میلیارد تومان است و این اختلاف حساب یکی از مواردی است که اکنون موجب اختلاف این دو نهاد شده است.

وی ادامه داد: ما برای این که مشکلات تا حدی برطرف شوند این پیشنهاد را دادیم که مخابرات همان 120 میلیاردی که قبول دارد را فعلا پرداخت کند تا برروی مابقی این مبلغ دو طرف به نتیجه برسند اما بررسی این مسائل پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و زمان زیادی طول می‌کشد و حال پیشنهاد مخابرات این است که تا زمانی که این رقم مشخص نشده باشد بدهی پرداخت نشود.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در این زمینه خاطرنشان کرد: اکنون با این شرایط یک معادله سه سر باخت شروع شده و هم ما، هم مخابرات و هم مردم متضرر می‌شویم.

خسروی ادامه داد: ما پهنای باند را وارد کرده‌ایم و باید آن را واگذار کنیم، در این میان هر روز که این پهنای باند واگذار نشود به ضرر ما است چرا که ماهانه حدود 130 الی 140 هزار یورو بابت آن پرداخت می‌کنیم. از سوی دیگر با واگذاری پهنای باند مخابرات نیز سودی سرشار به دست می‌آورد که اکنون با ایجاد این شرایط علاوه بر شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات مردم هم از این موضوع ضرر می‌کنند و پهنای باند مناسب و خدمات لازم در اختیار آن‌ها قرار نمی‌گیرد. به همین دلیل لازم است که حتما در جلسات آتی این قضایا حل و فصل شوند.

وی در عین حال یادآور شد که مخابرات بزرگترین مشتری شرکت ارتباطات زیرساخت به شمار می‌رود و این شرکت قصد ندارد که با مخابرات سر جنگ و دعوا داشته باشد.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در بخشی از صحبت‌های خود به مشکلاتی که طی سال‌های گذشته در زمینه نقل و انتقالات مالی وجود داشته اشاره کرد و با بیان این‌که در حال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت بدهی‌هایی به کشورهای مختلف دارد، توضیح داد: با توجه به مباحث بانکی که تحت تاثیر تحریم‌ها قرار گرفته ما اکنون بدهی‌هایی به کشورهای مختلف داریم که حدود 180 میلیارد می شود و حال در دستور شخص وزیر قرار بر آن است که ماهانه حدود 20 میلیون یورو سهمیه پرداخت به ما صورت بگیرد.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۲
منبع آگاه
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
0
4
چی می گه؟؟؟؟
خواهشا خنده دار سخن نگویید
وی پی ان بومی؟؟؟؟
مردم به رسانه ی ملی خودشون اعتماد ندارن حالا بیان همه ی اطلاعات شخصی خودشون رو از راه وی پی ان دو دستی بدن به شما؟؟؟
واقع بین باشید،تازه اعتمادها داره برمیگرده،خداروشکر کنید مردی به نام دکتر روحانی رئیس جمهور شد.
حسین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
0
0
پس لطفا بازش کنید ...
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین