|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۱۶
کد خبر: ۱۳۸۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹
با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای کاهش مصرف نمک در نان و شکر و همچنین با وزارت جهاد کشاورزی برای تولید غذای حلال و کاهش آلاینده‌های محصولات کشاورزی تفاهمنامه امضا کرده‌ایم.
نیره پیروزبخت ، رییس سازمان ملی استاندارد ایران،  در نخستین همایش تخصصی امنیت غذا، سلامت و توسعه که با حضور وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، صبح امروز در تهران برگزار شد با بیان اینکه برای امنیت غذایی مردم باید به یکپارچگی غذا در کشور توجه داشت، گفت: 3 مولفه اصالت، ایمنی و کیفیت غذا دارای اهمیت است که در این بین، بحث اصالت‌سنجی مورد توجه قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید،وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی و صنایع غذایی کشور 371 استاندارد تدوین شده است خواستار هماهنگی بین دستگاهها شد و افزود : سلامت غذایی نیازمند توجه و همکاری سایر دستگاههای متولی است تا علاوه بر تضمین امنیت غذایی در بازار داخل ، توسعه تجارت فرامرزی را در این بخش داشته باشیم .

وی گفت : با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای کاهش مصرف نمک در نان و شکر  و همچنین با وزارت جهاد کشاورزی  برای تولید غذای حلال و کاهش آلاینده‌های محصولات کشاورزی تفاهمنامه امضا کرده‌ایم.

پیروزبخت در ادامه سخنان خود با اشاره به استانداردسازی نان‌های سنتی در کشور گفت: استاندارد اجباری نان سنتی با محوریت وزارت بهداشت ، درمان  آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران برای ارتقای کیفیت سلامت این محصول در دستور کار قرار دارد که گزارش آن نیز به شورای عالی سلامت ارائه شده است.

وی همچنین در خصوص وضعیت کشاورزی ارگانیک در کشور گفت: برای توسعه کشاورزی ارگانیک و صدور مجوز آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی اقداماتی در دستور کار است .

پیروزبخت همچنین در مورد پایش آب شرب کشور گفت: پایش آب شرب مصرفی مردم انجام و گزارش آن نیز در اختیار دولت قرار گرفته است.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه گفت : باید زنجیره  تامین غذا از مزرعه تا سفره مردم مورد توجه قرار گیرد.

پیروزبخت با تاکید بر استاندارد حلال اظهار داشت : در کشورهای اسلامی مشخصات و اصالت غذای حلال  در کنار کیفیت مورد تاکید است که برای ورود ایران به این بازار باید به بحث اصالت غذای حلال در بازارهای صادراتی توجه شود.

وی با اشاره به همکاری مشترک نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی با سازمان ملی استاندارد ایران گفت: براین اساس برنامه استاندارد حلال  علاوه بر نظارت شرعی نظارت استانداردی نیز صورت می گیرد و اعطای پروانه استاندارد حلال با دو امضا (رییس استاندارد و نماینده ولی فقیه) انجام می شود.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد : تاکنون 10 واحد تولیدی، پروانه کاربرد علامت استاندارد حلال را دریافت کرده اند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین