کد خبر: ۱۳۷۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۱
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به دلایل اجرایی نشدن قانون تمام‌وقت شدن پزشکان در دولت قبل، گفت: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، درصد پزشکان متخصص و فوق تخصص تمام وقت به 49 درصد رسید.
 معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به دلایل اجرایی نشدن قانون تمام‌وقت شدن پزشکان در دولت قبل، گفت: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، درصد پزشکان متخصص و فوق تخصص تمام وقت به 49 درصد رسید.

دکتر محمد آقاجانی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به چرایی عدم اجرای قانون تمام وقت شدن پزشکان در دولت قبل، گفت: در تبصره 2 بند "د" ماده 32 قانون برنامه پنجم توسعه کشور مقرر گردیده بود پزشکان شاغل در وزارت بهداشت تمام وقت شوند، اما در جزء دوم همین تبصره قید شده بود که تعرفه خدمات این پزشکان متناسب با قیمت واقعی تعیین شود و در واقع اجرای جزء اول این تبصره منوط به اجرای جزء دوم آن بود.

وی اظهارکرد: برای تعیین قیمت واقعی تعرفه، کمیته‌ای در دولت قبل تشکیل شد و حق العلاج واقعی معادل 3.6برابر تعرفه موجود تعیین گردید که به دلیل عدم همراهی سازمان های بیمه گر اجرایی نشد و به دلیل عدم اجرای تعرفه واقعی اجرای جزء اول قانون هم میسر نگردید و تنها 18 درصد از حدود 20 هزار پزشک متخصص و فوق تخصص وزارت بهداشت، تمام وقت بودند و 82 درصد در بخش خصوصی هم فعالیت می کردند و روشن است مسئولیت عدم اجرای این قانون متوجه پزشکان وزارت بهداشت نبوده است.

معاون درمان وزیر بهداشت تصریح کرد: اما در این دولت و با اجرای طرح تحول نظام سلامت، برای دستیابی به یکی از اهداف مهم طرح مبنی بر دسترسی عادلانه همه مردم به خدمات سلامت با حرکت به سمت قیمت واقعی خدمات سلامت، گام بزرگی در راستای اجرایی شدن این قانون برداشته شد و میزان تمام وقتی پزشکان از 18درصد به 49 درصد رسید.

وی گفت: همچنین تا قبل از دولت یازدهم به دلیل غیرواقعی بودن تعرفه ها، زیرمیزی رواج گسترده ای داشت و برخورد موثری با آن صورت نمی گرفت. دولت یازدهم در راستای تکریم و حفاظت مالی از بیماران، اقدام موثری برای حذف زیرمیزی و مقابله با آن انجام داد و در حال حاضر تا حد بسیار زیادی شاهد رفع این مشکل کشور هستیم .
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین