کد خبر: ۱۳۷۶۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰
رئیس جمهور آمریکا با تاکید بر اینکه جریان اصلی رسانه ای منجر به شکست کلینتون شد، گفت که روسیه به کمپین دمکرات ها حمله کرده و مقام های عالی این کشور نیز در جریان این کار بودند.
 رئیس جمهور آمریکا با تاکید بر اینکه جریان اصلی رسانه ای منجر به شکست کلینتون شد، گفت که روسیه به کمپین دمکرات ها حمله کرده و مقام های عالی این کشور نیز در جریان این کار بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی «تدبیر و امید»؛«باراک اوباما»، رئیس جمهوری آمریکا با انجام مصاحبه ای مفصل با رادیو ملی آمریکا، در خصوص مسائلی همچون دخالت روسیه در انتخابات آمریکا، مساله ریاست جمهوری و آینده حزب دمکرات سخن گفت.

«باراک اوباما» در مورد انتخاب «ترامپ» و شکست «کلینتون» گفت که «هیلاری» رای بخش عمده ای از مردم را به دست آورد. اما ما این را می دانیم که بسیاری از آنهایی که دو مرتبه به من رای دادند و همین حالا از هم از من حمایت می کنند به ترامپ رای دادند.

وی همچنین از مسائلی همچون محبوبیت مردمی به ویژه در میان جوانان، اقلیت و آن دسته از طرفداران دمکرات ها که در مناطق شهری زندگی می کنند، به عنوان مهمترین چالش های اساسی پیش روی حزب دمکرات در آینده پیش رو دانست. رئیس جمهوری آمریکا نسبت به لزوم رعایت مسائل یاد شده توسط دمکرات ها هشدار داده و گفت که اگر آنها این موارد را رعایت نکنند مانند انتخابات اخیر به سختی شکست خواهند خورد.

«اوباما» همچنین در بخش دیگری سخنان خود در خصوص شکست دمکرات ها گفت که یکی از دلایل شکست آنها عدم توانایی در نشان دادن درست عملکرد خود است. وی با اشاره به قانون بیمه اوباما موسوم به «اوباماکِر»، گفت که هرچند منفعت زیادی از طریق این قانون نصیب مردم شد، اما با اینحال بسیاری از آنها نمی دانستند نام خدماتی که به تازگی از آن استفاده می کنند اوباماکِر است. وی گفت که دمکرات ها باید برای حفظ طرفداران خود، وقت بیشتری را با مردم سر کرده و به سخن و خواسته آنها گوش دهند؛ همین مساله است که منجر به اعتمادسازی می شود. رئیس جمهوری آمریکا رعایت چنین نکاتی را رمز برگزیده شدن خود برای دو دور به عنوان رئیس جمهوری این کشور دانست.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین زمان رسیدن به قدرت یعنی هشت سال پیش را زمانی سخت معرفی کرد و گفت که در زمان روی کار آمدن وی جنگ های نا تمام آمریکا باقی مانده بود که وضعی سخت را ایجاد کرده بود.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین در خصوص شکست «هیلاری کلینتون» در انتخابات آمریکا، همه وقایع را به سناریویی منظم و طراحی شده تشبیه کرد. وی برای مثال به وقایعی همچون مساله ایمیل های محرمانه کلینتون، مساله بنیاد کلینتون و مسائلی از این دست اشاره کرد و گفت که هیلاری با طرح چنین موضوعاتی به تیتر یک رسانه ها تبدیل شد.

اوباما همچنین جهت گیری جریان اصلی رسانه ای در این کشور همچون نیویورک تایمز، واشنگتن پست و حتی رادیو ملی آمریکا و نقش فعالیتهای خبری آنها را در شکست کلینتون بسیار مهم دانست و گفت که من در خصوص اخبار دروغ و شایعات سخن نمی گویم؛ بلکه سخن من در خصوص فعالیت چنین رسانه هایی و جهت گیری آنهاست. وی گفت که رسانه ها خدماتی همچون اوباماکر، تلاش برای حل و فصل مساله آب و هوا، افزایش دستمزدها و غیره را به خوبی پوشش نداده بیشتر بر روی نکات منفی دمکرات ها متمرکز شدند.

وی همچنین در خصوص اتهامات وارده از سوی وی به ترامپ و حلقه نزدیکان او در خصوص همکاری با روسیه، هک شدن ایمیل های کلینتون و کمپین دمکرات ها، گفت که من هیچگاه از همکاری میان ترامپ و روسیه سخن نگفتم. بلکه اینها مسائلی بود که توسط CIA طرح شد و اتفاقا به نفع ترامپ هم تمام شد.

اوباما در ادامه، گفت که مساله ایمیل ها و حک شدن آنها و یا مسائل دیگری که به عنوان حمله به کلینتون و کمپین دمکرات ها مطرح می شد، چند ماه پیش از انتخابات شروع شد و با نزدیک شدن به ایام انتخابات نیز اوج گرفت. مشخص است که افرادی از کمپین ترامپ از مطرح شدن چنین مسائلی حمایت می کردند و این موضوعات مطرح شده به نفع کمپین ترامپ و به ضرر کلینتون تمام شد.

وی همچنین از سیاستهای اعلام شده ترامپ همچون اقدام به برقراری اقدام صمیمانه تر با پوتین و همکاری با وی و تمرکز بر مساله آنچه وی تروریسم اسلامی خواند، گفت که تنها نکته ای که می توانم بگویم این است که نباید خیلی سریع و شتابزده عمل کرد. اوباما در ادامه سخنان خود روسیه را صراحتا به انجام حملات سایبری به کمپین دمکرات ها متهم کرد و انجام آن را زیر نظر عالی ترین مقام های روسیه دانست.

رئیس جمهوری آمریکا تلاش کشورهایی چون روسیه، بریتانیا، اسرائیل و چین برای کسب اطلاعات محرمانه در جهت منافع خود را امری طبیعی دانسته و گفت که ما باید بر امنیت سایبری خود تمرکز بیشتری داشته باشیم. اوباما با اعتراف به حملات سایبری متقابل کشورش به روسیه، این امر را طبیعی دانست و گفت که تقویت امنیت سایبری برای اقتصاد ما که هر روز به میزان بیشتری به سمت دیجیتال شدن پیش می رود، لازم است. وی انجام حملات سایبری چین به آمریکا را در جهت آنچه اوباما دزدیدن تکنولوژی نامید را نیز طبیعی دانسته و گفت که من به رئیس جمهور «شی» (رئیس جمهوری چین) هم گفته ام که اگر شما این کار خود را متوقف نکنید، ماهم به شکل متقابل چنین کاری را در برابر شما انجام می دهیم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین