کد خبر: ۱۳۷۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۸
قبل از انقلاب و بعد از انقلاب خانه احزاب، گروه‌ها، احزاب و تشکل‌های سیاسی با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کردند و الان هم مشکلاتی وجود دارد و ما وظیفه خود می‌دانیم که در این زمینه به کاهش این مشکلات کمک کنیم.
وزیر کشور در جلسه مشترک شورای مرکزی خانه احزاب ایران، گفت: ما از خانه احزاب می‌خواهیم که طرح‌ها و راه‌حل‌های خودشان را برای اقتصاد مقاومتی و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی به وزارت کشور ارائه دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ عصر امروز دوشنبه (29 آذر) جلسه مشترک شورای مرکزی خانه احزاب ایران با وزیر کشور در وزارت کشور برگزار شد.

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در این نشست اظهار کرد: قرار بود ساختمان خانه احزاب کاملا در اختیار شما قرار بگیرد و من باید در این مساله با آقای قالیباف، شهردار تهران صحبت کنم.

وی ادامه داد: استانداران وظیفه تاسیس خانه احزاب را در استان‌ها و شهرستان‌ها ندارند، اما ما می‌توانیم زمینه را برای شما تسهیل کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه خانه احزاب باید برای مردم کار کند، افزود: ما در زمینه‌های آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، فقر، اعتیاد و غیره دچار مشکلاتی هستیم و ما از خانه احزاب می‌خواهیم که در این زمینه ما را یاری و کمک کنند.

رحمانی فضلی به اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: حتی اگر لازم باشد حاضریم میان وزارت کشور با خانه احزاب تفاهمنامه‌ای را امضا و ثبت کنیم و ما انتظارمان از خانه احزاب این است که ما را در پیشبرد اقتصاد مقاومتی یاری کند.

وزیر کشور تصریح کرد: درباره میز انتخابات و مراحل آن باید با شورای نگهبان مذاکراتی صورت گیرد و من از قائم‌مقام خودم آقای مقیمی می‌خواهم در این زمینه اقداماتی را انجام دهد.

وی به مشکلات خانه احزاب اشاره کرد و گفت: قبل از انقلاب و بعد از انقلاب خانه احزاب، گروه‌ها، احزاب و تشکل‌های سیاسی با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کردند و الان هم مشکلاتی وجود دارد و ما وظیفه خود می‌دانیم که در این زمینه به کاهش این مشکلات کمک کنیم.

وزیر کشور یادآور شد: در انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی بیش از 62درصد از مردم ایران مشارکت داشتند و ما از شما (خانه احزاب) می‌خواهیم برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری و همچنین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ما را یاری کنید.

رحمانی‌فضلی با تاکید بر اینکه احزاب، گروه‌ها و تشکل‌های سیاسی باید مستمر و سازمان‌یافته رفتار کنند، تصریح کرد: ما از خانه احزاب می‌خواهیم که در موضع‌گیری، مشورت و اظهارنظرها، قاطعانه رفتار کنند.

رحمانی فضلی ادامه داد: 248 حزب در ایران داریم و هرکسی تابلویی را به عنوان یک حزب بلند کرده است و همه هم خواستار کمک از وزارت کشور هستند. من به عنوان وزیر کشور از خانه احزاب می‌خواهم که منشا تحول بزرگ در جامعه باشد.

 عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور پروانه فعالیت صنفی خانه احزاب را به قدرت‌علی حشمتیان، رئیس خانه احزاب تقدیم کرد.

در این مراسم محمدجواد حق‌شناس، حسن غفوری‌فرد، حسین کنعانی‌مقدم، یدالله طاهرنژاد، احمد حکیمی‌پور، عبدالحسین روح‌الامینی، محمدامین رضازاده، محمدحسین مقیمی و دیگر شخصیت‌های سیاسی و حزبی حضور داشتند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین