|
|
امروز: جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
کد خبر: ۱۳۷۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴
پزشکان می‌گویند اگرچه بیماری‌های عفونی در بدن زنان و مردان به صورت کاملا متفاوت عمل می‌کند، با این وجود روش‌های درمانی برای هر دو جنس مخالف به صورت یکسان تجویز می‌شود.
 بررسی سوابق پزشکی بیماران نشان می‌دهد ویروس نوع A آنفلوآنزا در مردان بسیار گسترده‌تر رواج میابد.

آیا به نظر شما این تئوری درست است که مردان در مواجه با یک ویروس مشابه نسبت به زنان عکس‌العمل جدی‌تر نشان می‌دهند و بیماری بیشتر به آنها غلبه می‌کند؟ دانشمندان در بررسی جدید خود به این سوال پاسخ دادند.

تا پیش از این بررسی‌های مختلف نشان داده بود که سرماخوردگی برای مردان یک مشکل کاملا جدی است و به دلیل بالاتر بودن سطح هورمون تستسترون، این افراد در مقابل ویروس آنفلوآنزا آسیب‌پذیرتر هستند.

بر این اساس محققان این نظریه را مطرح کردند که استروژن در خانم‌ها باعث می‌شود در مقابل سرماخوردگی مقاومت بیشتری نشان دهند.

هم‌اکنون گروهی از محققان در بریتانیا مطالعات جامع‌تری در این زمینه انجام دادند تا مشخص شود که ویروس سرماخوردگی با چه فرآیند متفاوتی در بدن زنان و مردان شیوع پیدا می‌کند.

بررسی سوابق پزشکی بیماران نشان می‌دهد ویروس نوع A آنلفوآنزا در مردان بسیار گسترده‌تر رواج میابد. محققان دریافتند مردانی که سابقه ابتلا به آسم داشتند 1.5 برابر بیشتر از زنان در معرض ابتلا به آنفلوآنزا قرار می‌گیرند و مردانی که قبلا به ویروس پاپیلوما مبتلا شدند 5 برابر بیشتر از زنان سرطان می‌گیرند.

پزشکان می‌گویند اگرچه بیماری‌های عفونی در بدن زنان و مردان به صورت کاملا متفاوت عمل می‌کند، با این وجود روش‌های درمانی برای هر دو جنس مخالف به صورت یکسان تجویز می‌شود.

یکی از دلایل این مسئله این است که پزشکان هنوز به طور علمی و دقیق متوجه نشده‌اند چرا مردان بیشتر از زن‌ها سرما می‌خورند و به چه دلیل بیماری‌های عفونی روی بدن آنها تاثیر بیشتری می‌گذارد.

منبع: میزان


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین