|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۲
کد خبر: ۱۳۶۴۰۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۳
در این مصوبه سازمان ملی استاندارد ایران موظف به بازنگری استانداردهای آرد و نان و اجباری نمودن استاندارد نان ، استاندارد نمک در تمامی نان های سنتی ( در حد 1 درصد ) و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز مکلف به نظارت بر حسن اجرای استانداردهای اجباری نان سنتی است.
تفاهم نامه همکاری بین سازمان ملی استاندارد ایران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، در زمینه بهبود فرآیند تولید نان سنتی صبح امروز در ساختمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به امضای نیره پیروزبخت ، رییس سازمان ملی استاندارد ایران و علی اکبر سیاری ، معاون بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی رسید.






به گزارش دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد، این تفاهم نامه به منظور اجرای بند 4 مصوبات چهاردهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در تاریخ 3 اسفند 1394 تهیه و تنظیم شد که در این مصوبه سازمان ملی استاندارد ایران موظف به بازنگری استانداردهای آرد و نان و اجباری نمودن استاندارد نان ، استاندارد نمک در تمامی نان های سنتی ( در حد 1 درصد ) و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز مکلف به نظارت بر حسن اجرای استانداردهای اجباری نان سنتی است.

براساس این گزارش ، استفاده بهینه از توانایی های علمی و فنی طرفین در زمینه های بررسی و بازنگری استانداردهای ملی آرد ، نان ، ماشین آلات و تجهیزات پخت نان ، تدوین و بازنگری استانداردهای غنی سازی آرد با ریز مغذی ها به منظور پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی ها در کشور ، مشارکت در تدوین و بازنگری استانداردهای مربوطه ، توسعه آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده برای پایش و کنترل کیفیت بهینه آرد و نان ، برگزاری همایش و دوره های آموزشی و تخصص مورد نیاز و مرتبط با تفاهم نامه ، بررسی و تایید صلاحیت آزمایشگاههای معاونت بهداشت به عنوان آزمایشگاه همکار ، اطلاع رسانی در خصوص سامانه بهداشت 190 معاونت و سامانه رسیدگی به شکایات مردمی 1517 سازمان ملی استاندارد ایران ، ترویج فرهنگ استاندارد در سطح ملی ، ترویج فرهنگ مصرف بهینه نان ، اطلاع رسانی مورد نیاز و مرتبط با تفاهم نامه ، نظارت بر اجرای استانداردهای آرد و نان در سطح مصرف با هدف بهینه سازی ارزش غذایی آنها ، نظارت بر اجرای صحیح به کارگیری آردهای خبازی در نانوایی های متناظر از مهمترین موضوعات این تفاهم نامه بود.

این گزارش می افزاید ، براساس روش اجرایی این تفاهم نامه ، کمیته کارشناسی مشترک مرکب از نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران ، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ، دفتر بهبود تغذیه جامعه ، دفتر آموزش و ارتقاء سلامت و مرکز سلامت محیط و کار به منظور نظارت بر نحوه انجام و پیشرفت کار در چارچوب تفاهم نامه با دبیری مرکز سلامت محیط و کار هر ماه تشکیل می شود که نخستین جلسه کمیته مشترک ظرف مدت یک هفته پس از امضای تفاهم نامه تشکیل خواهد شد.

گفتنی است : این تفاهم نامه در 4 ماده و 38 بند از تاریخ امضا ( 22 آذر 1395 ) تا پایان برنامه ششم توسعه تعیین شده است که در پایان دوره های بعدی قابل تمدید است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین