|
|
امروز: جمعه ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹
کد خبر: ۱۳۵۴۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
تنها جایی که هیچ حریمی بین زن و مرد وجود ندارد زندگی زناشویی است و اگر کسی بگوید که من حریم شخصی دارم به مشکل می‌خورد.
 مدیر کل ستاد ازدواج دانشجویی کشور گفت: دانشجویان دانشگاه‌های تک جنسیتی، آمار ازدواج بالاتری نسبت به دانشگاه‌های مختلط دارند.

 حسین جوادی در هشتمین همایش از سلسله همایش‌های ویژه مجردین با تاکید بر اینکه  سالانه 40 هزار زوج داریم که بیش از 65 درصد آنها شاغل نیستند ولی ازدواج کردند، خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد ازدواج نمی‌کنند بلکه فقط سند ازدواج را بدون مطالعه امضاء می‌کنند، در حالی که در مقابل زوجیت، فردیت است و ازدواج یعنی مزدوج شدن و زن و شوهر باید در تمام مراحل زندگی در کنار یکدیگر باشند.

وی با بیان اینکه در ازدواج واژه من تبدیل به ما می‌شود، عنوان کرد: تنها جایی که هیچ حریمی بین زن و مرد وجود ندارد زندگی زناشویی است و اگر کسی بگوید که من حریم شخصی دارم به مشکل می‌خورد.

مدیر کل ستاد ازدواج دانشجویی کشور خطاب به شرکت کنندگان در این همایش گفت: باید از نظر نگرش و بینش خود را آماده کنیم که وارد چه میدانی می شویم، ازدواج میدان دانش و آگاهی است و هر کسی که دانش و آگاهی بیشتری داشته باشد موفق‌تر است.

وی افزود: انتخاب دختر توسط مادر و یا خواهر پسر رسم اشتباه قدیمی است زیرا ملاک‌های ازدواج پسر با خانواده اش یکی نیست و باعث ایجاد مشکل می‌شود. وارد زندگی زناشویی شدن و به دنیا آوردن بچه هیچ کدام باعث ایجاد علاقه نمی‌شود.

جوادی با تاکید بر اینکه آنچه که باید سخت گرفته شود روابط است و آنچه که باید آسان گرفته شود ازدواج است در حالی که برعکس این اتفاق افتاده است، اظهار کرد: ما در وجود خود دو پایگاه خصوصی و عمومی داریم؛ خصوصی آن چیزی که در وجود ما نهادینه شده و عمومی رعایت بایدها و الزامات اجتماعی است، در حالی که از این موضوع غفلت شده و باعث بروز مشکلات می‌شود. زمانی از پایگاه خصوصی فرد می‌توان آگاه شد که فرد خصوصیات اخلاقی خود را بروز می دهد و بهره برداری می‌کند.

مدیرکل ستاد ازدواج دانشجویی کشور عنوان کرد: مساله‌ای که خانواده‌های امروز درگیر آن هستند بحران قطع نام دارد، به این معنا که اگر دختر و پسر قبل از ازدواج با فرد دیگری رابطه داشته باشند، کشش قبلی را دارند و بعد از ازدواج دچار حاشیه می‌شوند.

وی در خصوص تفاوت دختران و پسران تصریح کرد: فرق دختران و پسران در میزان نیاز جنسی و جسمی و عاطفی آنهاست، در خانم ها نیازعاطفی بیشتر از نیاز جنسی است ولی در آقایان این نیاز جنسی است که بیشتر از نیاز عاطفه احساس می‌شود.

جوادی با تاکید بر اینکه خانواده باید شرایط ازدواج را فراهم کنند، ادامه داد: نیاز عاطفی دختر را تا زمانی که شرایط ازدواج آن فراهم شود باید محارم او تامین کنند اما متاسفانه همه نیازهای فرزندان تامین می شوند و تنها چیزی که برای فرزند ندیده گرفته می‌شود وقت گذاشتن برای اوست.

وی با بیان اینکه در حالی که در جلسات خواستگاری به دنبال کشف و تخصص از طرف مقابل هستند، ادامه داد: سوابق عاطفی باید در جلسه خواستگاری مطرح شود تا در زندگی زناشویی دچار مشکل نشوند و این صحبت‌ها باید در جلسات دوم و سوم بیان شود، همچنین دو کار نباید در جلسه خواستگاری انجام شود، یکی تجسس و دیگری افشای مطالبی که در جلسات خواستگاری متوجه می‌شوند.

جوادی تاکید کرد: یکی از نیازهای اساسی ما نیازهای عاطفی و روانی ماست، خانواده‌ها باید ازدواج را آسان بگیرند و از فرزندان خود پشتیبانی و حمایت کنند، حداقل 3 یا 4 جلسه دو نفر باید در مورد زندگی زناشویی صحبت کنند تا افکار طرف مقابل مشخص شود.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین