کد خبر: ۱۳۴۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
رئیس انجمن صنفی مرغ و گوشت اصفهان گفت: افزایش قیمت مرغ پس از محرم و صفر امری طبیعی است و مرغ زنده در کشتارگاه باید به ۵ هزار و ۳۰۰ برسد.
رئیس انجمن صنفی مرغ و گوشت اصفهان گفت: افزایش قیمت مرغ پس از محرم و صفر امری طبیعی است و مرغ زنده در کشتارگاه باید به ۵ هزار و ۳۰۰ برسد.

بهزاد پاکزاد در گفت‌وگو با خبرنگار اظهار داشت: در حال حاضر  با وجود اینکه قیمت مرغ زنده از کشتارگاه به ۴ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است هنوز هم با قیمت واقعی مرغ فاصله دارد.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر قیمت مرغ گرمی که به دست مصرف کننده  می رسد بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تومان است، ادامه داد: نظارت قیمت مرغ  در سطح بازار  با ما نیست  و قدرت اجرایی برای برخورد نیز نداریم.

پاکزاد در پاسخ به این سوال که اگر قیمت مرغ زنده در کشتارگاه به قیمت واقعی برسد به طور قطع قیمت مرغ گرم در بازار به کیلویی ۹ هزار تومان می‌رسد، اضافه کرد: هنوز مدیریت مشخصی در تولید نداریم و نوسانات قیمت در بازار وجود دارد.

وی بیان داشت: هیچ گونه اطلاعی راجع به جوجه‌ریزی نداریم و تا زمانی که این آمار وجود نداشته باشد و آمار تولیدمرغ کمتر از آنچه هست، اعلام شود سبب کاهش قیمت مرغ می‌شود.

‌رئیس انجمن صنفی مرغ و گوشت اصفهان با اظهار اینکه با رانت اطلاعاتی در حوزه تولید مرغ مواجهیم، گفت: دامپزشکی، انجمن صنفی مرغ و گوشت و جهاد کشاورزی آمار واقعی از جوجه ریزی و تولید مرغ رادر اختیار ندارند چراکه این سه ارگان مرتبط،  هر ساله سه آمار مختلف ارائه می‌کنند.

وی افزود: بهترین مکان برای در آوردن آمار واقعی از جوجه ریزی، مبادی خروجی است که از طریق نمایندگانی از سوی تشکل‌های گوشتی می‌توان این اقدام را انجام داد.
منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین