کد خبر: ۱۳۴۶۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰
محل قرار گرفتن طرح درنا باید در جایی باشد که با محل قرار گرفتن تبلیغ اسپانسر تداخل نداشته باشد و آن را تحت تاثیر قرار ندهد.
سرپرست دفتر محیط زیست و توسعه پایدار وزارت ورزش در مورد دلایل متوقف شدن قرار گیری "طرح درنا" روی لباس تیم ملی والیبال کشور، با اشاره به اینکه وزارت ورزش به طور مستقیم نمی‌تواند در امر فدراسیون‌ها ورود کند، گفت: این وزارتخانه تنها می‌تواند در قالب سیاستگذاری و توصیه از فدراسیون‌ها درخواست کند اقداماتی را انجام دهند.

رضا شجیع  با اشاره به آخرین وضعیت قرارگیری "طرح درنا" روی پیراهن ملی‌پوشان والیبال کشور، در تشریح دلایل اجرا نشدن این طرح بعد از گذشت دو سال از توافق وزرات ورزش و سازمان محیط زیست گفت: فدراسیون والیبال در بحث کمبود آب با شعار "آب هست ولی کم هست" فعالیت‌های محیط زیستی ارزنده‌ای را انجام داده، از همین رو خوشبین شدیم که در زمینه گونه جانوری درنا هم ورودی جدی داشته باشد و اقدامات ویژه‌ای انجام دهد. آقای داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال شخصا با این اقدام موافق است، اما آخرین مسئله که به عنوان مانع اجرایی شدن طرح درنا و قرار گرفتن آن روی پیراهن ملی‌پوشان والیبال کشور مطرح شد، مسئله موافقت فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) بود که هنوز حل نشده است.

سرپرست دفتر محیط زیست و توسعه پایدار وزارت ورزش با اشاره به اینکه بحث اصلی بر سر این است که به محل قرارگیری طرح درنا روی پیراهن ایراداتی گرفته شده است، گفت: محل قرار گرفتن طرح درنا باید در جایی باشد که با محل قرار گرفتن تبلیغ اسپانسر تداخل نداشته باشد و آن را تحت تاثیر قرار ندهد.

به گفته شجیع، بر اساس جانمایی که برای درنا روی لباس والیبالیست‌ها صورت گرفته بود، محل درنا جای مناسبی نبود و مورد پسند آقای داورزنی قرار نگرفت. بر همین اساس برای مسابقه‌های لیگ جهانی جانمایی جدیدی برای طرح درنا صورت گرفت و طرح اصلاح شده به فدراسیون والیبال داده شد، اما متاسفانه آن را اجرایی نکردند. به هر صورت این طرح مورد پیگیری دفتر محیط زیست قرار دارد و امیدواریم با پیگیری‌های رسانه‌ها نیز این اتفاق عملیاتی شود.

 انتخاب گونه درحال انقراض "درنا" به عنوان نماد فدراسیون والیبال در زمستان سال 1393 کلید خورد و طی توافق دو جانبه سازمان حفاظت محیط زیست و فدراسیون والیبال مقرر شد که تصویر این پرنده بلندقامت کمیاب روی پیراهن ملی‌پوشان والیبال کشور نقش بندد؛ اما با وجود استقبال فدراسیون والیبال از این پیشنهاد با هدف ارتقای سطح آگاهی زیست محیطی در عرصه ملی و بین‌المللی، بعد از گذشت بیش از دو سال از این تفاهم‌نامه، خلاء حضور درنا به عنوان نماد "استقامت و امید" روی پیراهن والیبالیست‌ها احساس می‌شود.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین