|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۵
کد خبر: ۱۳۲۸۳۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۴
این منتقد می‌نویسد: از نظر موضوعی، تحقیر در دل «مرگ فروشنده» نهفته است... در «فروشنده» نیز عماد که شخصیت اصلی فیلم است، در داستان با تحقیر روبه رو می‌شود و در نهایت این احساس است که موجب عمل عماد می‌شود و این عمل برای ما غیرمنتظره است.
منتقد لس آنجلس تایمز در بررسی بخش خارجی زبان اسکار ۲۰۱۷، «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی را یکی از شانس‌های دریافت این جایزه دانسته است.

 مایکل اوردونا منتقد لس آنجلس تایمز پنج فیلمی را که معتقد است مدعی دریافت جایزه اسکار بخش خارجی زبان خواهند بود معرفی کرده است.

این منتقد در حالی که فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی را یکی از فیلم‌های مدعی اسکار امسال دانسته در بررسی آن نوشته است: این فیلم با فرضی جلو می‌آید که دقیقا آن را در ژانر آثار معمایی هالیوود جای می‌دهد و آن را با وسواس‌های ذهنی و انتقام درمی‌آمیزد و تهران را به عنوان لوکیشن داستان انتخاب می‌کند. یک زوج در حالی که نسخه‌ای بومی شده از نمایش «مرگ فروشنده» آرتور میلر را تهیه می‌کنند، با تجربه رویدادی سخت روبه رو می شوند و تلاش دارند تا بتوانند از پس درک آن برآیند.

وی در ادامه نقل قولی از فرهادی می‌آورد و می‌نویسد: کارگردان این فیلم اصغر فرهادی درباره فیلمش گفته است: همه کوشش من آن بوده که درام در داستان‌هایم برآمدی از جزییات زندگی روزانه باشد. جزییاتی که معمولی و ساده به نظر می‌رسند و ما در زندگی هر روزی خود با آنها روبه رو می‌شویم. در روبه رو شدن با فیلم‌های هیجان‌انگیز که بهترین نمونه‌های آن را در فیلم‌های آلفرد هیچکاک می‌بینیم، در دل زندگی روزمره و واقعیت چیزی نهفته است که من همیشه سعی می‌کنم آنها را در فیلم‌هایم شرح دهمو به همین دلیل می‌توان چنین فیلم‌هایی را «تریلرهای واقعی» نامید. تفاوت بین این که قصه «فروشنده» چگونه باز می‌شود و چه انتظاری تماشاگران غربی ممکن است از آن داشته باشند سخت است و در فرهنگ امروز ایران ریشه دارد.

این منتقد می‌نویسد: از نظر موضوعی، تحقیر در دل «مرگ فروشنده» نهفته است... در «فروشنده» نیز عماد که شخصیت اصلی فیلم است، در داستان با تحقیر روبه رو می‌شود و در نهایت این احساس است که موجب عمل عماد می‌شود و این عمل برای ما غیرمنتظره است.

این منتقد سینمایی از فیلم‌هایی دیگری در رقابت با فیلم فرهادی نام می‌برد که فیلم «تونی اردمن»‌ از آلمان ساخته مارن آده که از فیلم‌های موفق جشنواره کن امسال بود، فیلم «مردی که اووه نامیده می شود» از سوئد که بر مبنای رمان «اووه» نوشته فردریک بیکمن ساخته شده ساخته هانس هولم، «نرودا» از شیلی درباره زندگی پابلو نرودا شاعر برنده نوبل ساخته پابلو لارین از جمله این فیلم‌ها هستند.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین