کد خبر: ۱۳۱۷۳۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۹
زاکربرگ همچنین اظهار کرد: ۹۹ درصد از اخباری که در فیسبوک انتشار پیدا می‌کند صحیح و معتبر هستند و فقط بخش بسیار کوچکی از محتویات این اخبار دروغ یا جعلی‌اند.
مارک زاکربرگ، بنیانگذار شبکه اجتماعی فیسبوک با اعلام این که این شبکه اجتماعی قصد اجرای تدابیری برای جلوگیری از انتشار اخبار دروغ و جعلی دارد، تاکید کرد، این "دیوانگی" است که بگوییم فیسبوک به دونالد ترامپ در پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کمک کرده است.

 به نقل از روزنامه ایندیپندنت، به دنبال پیروزی غیر منتظره دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بسیاری گفتند فیسبوک نقش زیادی در انتخاب شدن ترامپ داشته است. اکثر آمریکایی‌ها می‌گویند اخبار را از شبکه های اجتماعی دریافت می‌کنند و اکثر این اخبار نیز از فیسبوک بوده است.

به عنوان مثال در چند روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ده‌ها هزار تن یک خبر جعلی با منبع "دنور پست" با این مضمون را در فیسبوک دست به دست کردند: جسد مامور اف.بی.آی که مظنون افشای ایمیل‌های هیلاری کلینتون بود به دلیل ارتکاب خودکشی یا قتل یافته شده است. اما نه تنها خبری با این مضمون منتشر نشده بود بلکه اصلا چنین مظنونی هم وجود نداشته که جسدش یافت شود.

مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک مجبور به مداخله شده و این مساله را که این اخبار جعلی منتشر شده در فیسبوک بر روند انتخابات آمریکا تاثیر گذاشته رد کرد.

او در یک گفت و گوی زنده در یک کنفرانس فن آوری در کالیفرنیا گفت: این حرف که اخبار جعلی در فیسبوک که تنها کسر خیلی کوچکی از محتوای آن را تشکیل داده اند به هر طریقی بر انتخابات در آمریکا تاثیر گذاشته اند از نظر من یک "حرف دیوانه‌وار" است.

زاکربرگ گفت: فیسبوک برای مقابله با انتشار اخبار دروغ و جعلی تدابیر بیشتری خواهد اندیشید. زاکربرگ که با نوشتن پستی در صفحه فیسبوک خودش هم این اظهارات را منتشر کرده، قول داده برای مقابله با انتشار اخبار جعلی و دروغ در فیسبوک به زودی کاری انجام دهد.

او عنوان کرده است: معمولا به مرحله اجرایی رسیدن چنین تغییراتی بیشتر از زمان مطلوب طول می‌کشد؛ چرا که باید مطمئن شویم چنین تغییراتی منجر به عوارض جانبی ناخواسته یا جانبداری نشود

زاکربرگ همچنین اظهار کرد: ۹۹ درصد از اخباری که در فیسبوک انتشار پیدا می‌کند صحیح و معتبر هستند و فقط بخش بسیار کوچکی از محتویات این اخبار دروغ یا جعلی‌اند.

او تاکید کرده که این اخبار غیرواقعی و جعلی معمولا منحصر به یک دیدگاه سیاسی نیستند و از نظر او بسیار بعید است که محتویات چنین اخبار جعلی توانسته باشند بر نتیجه نهایی انتخابات تاثیر گذاشته باشند.

وی نوشت: گذشته از همه اینها ما نمی‌خواهیم حتی یک خبر جعلی هم در فیسبوک وجود داشته باشد. هدف ما این است که برای مردم اخبار معتبر و مورد توجه‌شان را فراهم کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین