مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران:
کد خبر: ۱۳۱۶۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۱
مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران از تکمیل ٤٠ حلقه چاه اکتشافی - توصیفی، توسعه ای و تعمیری در ١٠٠ روز نخست کار دولت تدبیر و امید خبر داد.
حمیدرضا گلپایگانی گفت: در این مدت ٤٠ حلقه چاه شامل، ١٧ حلقه توسعه ای، ٥ حلقه اکتشافی - توصیفی و ١٨ حلقه تعمیری به متراژ بیش از ٩٨ هزار متر تکمیل و در مدار تولید قرار گرفت.

وی افزود: با تلاش کارکنان توانمند این شرکت در ١٠٠ روز نخست کار وزارت نفت در دولت یازدهم هشت حلقه چاه ٧٤ روز زودتر از برنامه پیش بینی تکمیل شده که از نظر اقتصادی بسیار ارزشمند است.

گلپایگانی با اشاره به مهمترین فعالیت انجام شده در بخش های فنی، مهندسی، پروژه ها، پژوهش، آموزش و دیگر بخش ها اظهار کرد: متخصصان واحدهای خدمات فنی، مهندسی در ١٠٠ روز گذشته بیش از ٢ هزار مورد عملیات خدمات فنی شامل، لوله مغزی سیار، سیمانکاری، اسید کاری، حفاری فرو تعادلی، آزمایش چاه، تزریق نیتروژن، نمودارگیری درون چاهی، چاه پیمایی، نمودارگیری از سیال حفاری به چاه های نفت و گاز در اقصی نقاط میهن اسلامی ارائه کردند.

مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران درباره حفاری چاه های جهت دار و افقی، گفت: در این مدت ١٨ حلقه چاه انحرافی افقی به متراژ ١٢ هزار و ٦٠٠ متر تکمیل شده است.

وی به یکی از عملیات های تخصصی و پیچیده حفاری اشاره کرد و افزود: متخصصان شرکت در میدان نفتی آذر طولانی ترین جداره سنگین ٢٠ اینچ چاه های نفت و گاز را در عمق ٢ هزار متری طراحی و طی ٥٠ ساعت مستمر و بدون وقفه به انجام رسانند و پس از آن با بکارگیری تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته و تهیه فرمولاسیون دوغاب سیمان، این جداری را به حجم ٣ هزار و ٤٣٠ بشکه سیمانکاری کردند.

گلپایگانی درباره پیشرفت پروژه های حفاری کلید در دست اظهار کرد: هم اکنون کارکنان پر تلاش این شرکت با کاربست دستگاه های حفاری خشکی و دریایی پروژه های فاز یک ، ١٢، ١٤، ١٧، ١٨پارس جنوبی، آذر ، یادآوران، یاران و آزادگان را در دست اجرا دارند و در این مدت ٦ حلقه تکمیل و تحویل واحد های متقاضی شده است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، توجه به پژوهش، تحقیقات و ساخت داخل را از اولویت های کار این شرکت اعلام و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل، تولید کالای با کیفیت، بومی سازی تجهیزات و قطعات مورد نیاز این صنعت راهبری و ارتقای سطح کیفی خدمات، خط مشی اصلی شرکت بوده است.

وی افزود: علاوه بر تولید قطعات پر مصرف مورد نیاز توسط سازندگان و تولید کنندگان داخلی در این مدت برای نخستین بار سامانه اتوموو (جابجایی خودکار دستگاه حفاری) توسط متخصصان شرکت در میدان آزادگان شمالی با موفقیت بکارگیری شد و هم اکنون نیز بسیاری از قطعات و تجهیزات پیچیده با حمایت این شرکت از سوی سازندگان داخلی در دست طراحی و ساخت قرار دارد.

گلپایگانی اظهار کرد: جایگاه پژوهشی شرکت ملی حفاری در رتبه های ممتاز کشور است؛ به طوری که طرح های پژوهشی از جمله سامانه نمودارگیری از چاه های نفت و گاز، سامانه های مخابراتی و نمودارگیری سطحی از سیال حفاری براساس شاخص ها در رتبه های نخست کشور قرار دارد.

مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران در تشریح فعالیت های آموزشی گفت: در این مدت علاوه بر آموزش و تجهیز نیروی انسانی مورد نیاز مشاغل کلیدی شرکت، تالیف کتاب آشنایی با دکل حفاری ٢٠٠٠HP ، تهیه و تدوین کتاب مصور جابه جایی دستگاه های حفاری ، برگزاری دوره های آموزشی بین المللی کنترل فوران و امضاء تفاهم نامه آموزشی میان این شرکت و شرکت حفاری عراق انجام شده است.

وی به نقش و اهمیت تغییر ساختار در افزایش بهره وری و راندمان کار اشاره کرد و افزود: در راستای افزایش کارایی، برنامه های گسترده ای برای حضور موثر در عرصه های داخلی، مشتری مداری، استفاده از آخرین دستاورد ها و فناوری های روز، اصلاح ساختار و ارائه خدمات مطلوب به متقاضیان در حال تدوین، برنامه ریزی و اجرا است.


منبع: شانا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین