|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳
کد خبر: ۱۳۱۵۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۵
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین (جام) با حضور خبرنگاران رسانه‌ها به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.
 دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین (جام) با حضور خبرنگاران رسانه‌ها به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

محمدرضا باهنر در ابتدای این نشست ضمن عرض خیرمقدم به اصحاب رسانه و تسلیت محسن خزاعی خبرنگار شهید صداوسیما در سوریه ابراز امیدواری کرد همواره نور این شهدا فروزان باشد و هر قلمی که از دست سرداری می افتد سرداران بیشتری به برکت این خون جایگزین شده و درجات شان متعالی باشد.

اولین پرسشی که از نائب رئیس مجلس نهم پرسیده شد، در خصوص ساز و کار اجماع اصولگرایان در انتخابات پیش رو بود. باهنر در پاسخ به این سوال به کثرت موجود میان اصولگرایان اشاره کرد و گفت: «متاسفانه درحال حاضر به دلیل غیبت احزاب فراگیر و قدرتمند بخشی از انرژی مان برای وحدت درونی صرف می شود و این صرفا مخصوص ما  اصولگرایان هم نیست و اصلاح طلبان هم مشابه این مشکل را دارند و البته بعضا تلاش هایشان به نتیجه می رسد و در مقاطعی به صورت نسبی و موقت به اجماع می رسند.»

باهنر افزود: «اما مشکل و هزینه اضافه روش اجماعی فعلی این است که هر دوره هزینه ها و زمانی که باید برای وحدت صرف نمود تکرار می شود. ما تلاشمان این است اگر در انتخابات گذشته کاری کردیم و به ساز و کاری رسیدیم، از آن سرمایه استفاده و آن را تقویت کرده و توسعه دهیم.»

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسی ضمن اشاره به تعدد نامزدهای انتخابات که کار را برای رسیدن به وحدت دشوار می کند گفت: «ما در انتخابات اولا کمبود کاندیدا نداریم. من چه از خودم که بارها اعلام کردم کاندیدا نیستم و نخواهم شد و چه از دوستانی که احساس می کنند باید کنار زمین خودشان را گرم کنند؛ خواهش می کنیم منصرف شوند. چرا که بعضی نگرانند نکند اصولگرایان بی کاندیدا شوند! در حالی که همیشه در کشور ما کاندیداها در جناح های مختلف به اندازه کافی هستند و رقابت اتفاق می افتد؛ اما الان تکثیر کاندیدا به نفع هیچ جریان و جناحی نیست. چون اصلاح طلبان قطعا از روحانی عبور نمی کنند و اگر از بعضی گوشه و کنار ها ساز اختلاف از سوی آن ها کوک می شود، به نظر ما برای سهم بیشتر گرفتن جریانات اصلاح طلب است؛ والا تحلیل قطعی ما این است اصلاح طلبان از روحانی عبور نمی کنند.»

اهم اظهارات دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری را در ادامه بخوانید؛

*{درباره حضور قالیباف در انتخابات سال 96}: وضعیت قالیباف با سایر نامزدها فرق می‌کند و چند بار نامزد بوده و نفر دوم انتخابات شده است ولی گزینه قالیباف قابل بررسی است.

*لاریجانی از گزینه مورد اجماع اصولگرایان حمایت می‌کند

*{در پاسخ به این سوال که «آیا در انتخابات ممکن است از روحانی حمایت کنید؟} این اگر و شایدی که می گویم؛ اگری است که اتفاق نمی افتد و آن «اگر» این است که اگر یک زمانی یک جناح به این جمع بندی برسد که مجموعه کارآمدی و محبوبت روحانی از همه بیشتر است معنا ندارد کاندیدایی بگذارد.

*{ در خصوص این اظهار حداد عادل که گفته بودند «تا پایان صَفر کاندیدای نهایی اصولگرایان معرفی می شوند»} فکر می کنم این جزو ایده آل های ما است اما تصور می کنم این اتفاق نمی افتد. ولی امیدواریم سازمان رای اصولگرایان تا پایان صفر روشن شود و ساز و کار مجموعه ای که جمع می شوند تا نامزد اصولگرایان را برگزینند مشخص شود؛ اما کاندیدای نهایی فکر نمی کنم به این صورت روشن شود. علت آن هم تجربه گذشته است. در غیبت احزاب در کشور ما تنور انتخابات ریاست جمهوری در دو ماه و بلکه یک ماه آخر منتهی به انتخابات شعله ور می شود و آن موقع است که کاندیداها پایین و بالا می شوند و نظرسنجی ها و مواردی از این دست در انتخاب فرد نهایی موثرند. بنابراین، این که سه چهار ماه قبل انتخابات کاندیدا قطعی شود بعید می دانم.

*{درباره توئیت روحانی در خصوص تایید اعتبار نامه یکی از منتخبین مجلس فعلی که از سوی شورای نگهبان مورد تایید قرار نگرفت} درباره این که رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است در شورای نگهبان بحث های زیادی شده است و این که مسئولیت رئیس جمهور در چه حدی گسترده است. من البته الان متن نظر تفسیری شورای نگهبان را ندارم، چون متن ها حقوقی است؛ اما فحوای این تفسیر این بود که رئیس جمهور در محدوده قوه مجریه مسئول اجرای قانون اساسی است. در دولت گذشته پیش آمد در مجلس قانونی تصویب می کردیم و رئیس جمهور وقت می گفت خلاف قانون اساسی است. در حالی که تنها نهادی که می تواند ایراد شرعی بگیرد شورای نگهبان است رئیس جمهور در این موقعیت نیست که به مصوبات مجلس ایراد بگیرد یا به عملکرد قوه قضاییه ایراد بگیرد».

*اختیارات رئیس جمهور بسیار زیاد و موثر است اما در این حد که با تمسک به قانون اساسی بتواند جلوی رفتار قوای دیگر غیر از قوه مجریه را بگیرد این طور اختیار حقوقی را رئیس جمهور ندارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین