کد خبر: ۱۳۱۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
نیکولاس کولیریکو، یک رای دهنده حامی ترامپ گفت: ترامپ رئیس جمهور ما خواهد بود و هیچ راهی غیر از آن وجود ندارد و هر چه زودتر مردم آن را بپذیرند بهتر خواهد بود. بین یک اعتراض صلح آمیز و بند آوردن یک اتوبان مهم فرق وجود دارد و این اشتباه است.
معترضان به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جمعه شب نیز برای سومین شب متوالی به راهپیمایی و تجمعات در سراسر آمریکا ادامه دادند.

 به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، بخش عمده تظاهرات برگزار شده در پردیس‌های دانشگاه‌ها و خیابان‌های مراکز شهرها پس از یکسری خرابکاری‌های اولیه شامل آتش افروزی و شکستن شیشه پنجره فروشگاه‌ها و خودروها به طور صلح آمیز برگزار شد.

راهپیمایی‌های جمعه شب در شهرهای "میامی" و"آتلانتا" باعث اخلال در ترافیک شد اما از طرفی مردم در شهرهای "پورتلند" و "اوریگان" که روز پنج شنبه شاهد اعتراضات خشونت آمیز بود برای برگزاری تظاهرات تجمع کردند.

جمعه شب در پورتلند صدها تن از مردم در خیابان‌ها راهپیمایی کرده و به کشیدن نقاشی‌های اعتراضی روی دیوارها پرداختند و در مقابل پلیس تلاش کرد تا گروه معترضان را کنترل کرده و تحرک آنها در شهر را هدایت کند.

معترضان در پله‌های مقابل ساختمان کنگره آمریکا در شهر واشنگتن تجمع کردند تا مخالفت خود را با دونالد ترامپ نشان دهند. گروهی متشکل از بیش از ۲۰۰ تن که در پله‌های مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کرده بودند شعار می‌دادند "او رئیس جمهور من نیست" عده‌ای دیگر نیز شعار می‌دادند "نه به ترامپ نه به کوکلاس کلان، نه به آمریکای فاشیست".

در همین راستا برخی از اتوبان‌های بین ایالتی از جمله اتوبان بین ایالتی ۳۹۵ با اخلال در ترافیک مواجه شد.

نیکولاس کولیریکو، یک رای دهنده حامی ترامپ گفت: ترامپ رئیس جمهور ما خواهد بود و هیچ راهی غیر از آن وجود ندارد و هر چه زودتر مردم آن را بپذیرند بهتر خواهد بود. بین یک اعتراض صلح آمیز و بند آوردن یک اتوبان مهم فرق وجود دارد و این اشتباه است.

صدها معترض نیز در سراسر ایالت کالیفرنیا به خیابان‌ها آمدند. از جمله این شهرها لس آنجلس بود که بالغ بر ۲۰۰ معترض یک شب قبل از آن در آن دستگیر شده بودند.

در شهر بیکرز فیلد جایی که ترامپ در آن محبوب‌تر از دیگر جاها بوده برخی از معترضان پلاکاردهایی را به دست گرفتند که روی آنها نوشته شده بود "ما مخالف ترامپ وحامی آمریکا هستیم."

همچنین یک سری اعتراضات کوچکتر نیز در شهرهای "دیترویت"، "مینیاپلیس"، "کانزاس"، "میسوری" و همچنین "المپیا"، "واشنگتن"و" آیووا" برگزار شد.

همچنین صدها تن بعد از ظهر جمعه به آنچه که "تجمع عشق در واشنگتن و میدان پارک" در منهتن خواندند پیوستند.

 به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،بالغ بر ۱۲۰۰ تن در میدان پارک در واشنگتن در منهتن تجمع کرده و  علامت‌هایی رابه دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود "دیوار تو نمی‌تواند سد راه ما شود".

در شهر "تنسی" دانشجویان دانشگاه "واندر بیلت" به سر دادن شعارهایی در حمایت از حقوق مدنی پرداخته و موقتا جلوی ترافیک خودروها را در خیابان نشویل گرفتند. اعتراضاتی نیز به این سبک در مینیاپلیس رخ داد.

در شهر شیکاگو گروه‌های مختلف از برنامه ریزی خود برای اعتراضات طی امروز (شنبه) خبر دادند.

نادیا گاوینو ۲۵ ساله که از جمله این معترضان بوده وپدرش اصالتا اهل پرو در آمریکای لاتین است و مادرش نیز ریشه مکزیکی دارد گفت که حرف‌های ترامپ درباره مهاجران و لاتین تبارها را کاملا جدی گرفته است.

وی اظهار کرد: من مشخصا قبول دارم که او نژاد پرست، بیگانه ستیز و یک فرد زن ستیز است. او همه چیزهایی را که شما نمی‌خواهید در یک رهبر باشد را دارد. قرار است همچنین امروز اعتراضاتی در لاس وگلاس، لس آنجلس و دیگر شهرها برگزار شود.

تظاهرات چند روز گذشته در شهر نیویورک و دیگر مناطق شهرنشین مهم آمریکا هزاران نفر را جذب خود کرد. برخی از این اعتراضات تحت الشعاع خرابکاری‌ها، خشونت‌ها و خیابان بندآمدن‌ها قرار گرفتند.

 
آنها گفتند که با کسانی که احتمالا هدف سیاست‌های ترامپ قرار خواهد گرفت از جمله مکزیکی‌ها و مسلمان‌ها قصد همبستگی داشته و می‌خواهند به آنها صلح و عشق را نشان دهند.

در شهر میامی بالغ بر هزار معترض در تظاهراتی در خیابان‌های این شهر شرکت کرده و علامت‌هایی را در نکوهش نژاد پرستی و مخالفت با اخراج مهاجران به دست داشتند.

از زمان پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری روز سه شنبه هزاران معترض در شهرهای سراسر آمریکا به خیابان‌ها آمدند.

مقامات پلیس آمریکا گفته‌اند رویارویی حامیان ترامپ و کلینتون در تظاهرات‌ها تا حدی به خشونت‌ها دامن زده است.

این در حالی است که معترضان گفته‌اند که برای امروز نیز از جمله در شهرهای نیویورک و لس آنجس به تظاهرات ادامه می‌دهند و از هم اکنون اعتراضاتی را برای ۲۰ ژانویه در واشنگتن یعنی زمان آغاز به کار ریاست جمهوری ترامپ تدارک دیدند.

براساس شمارش آرای مردمی، میزان آرای کلینتون با ۷ / ۵۹ میلیون رای بیشتر از آرای ترامپ با ۵ / ۵۹ میلیون رای بوده است.

از سوی دیگر رسانه‌های آمریکا گزارش دادند که دونالد ترامپ دست به تغییراتی در تیم خود برای مرحله انتقال قدرت در کاخ سفید زده و کاندیدای معاونتش یعنی مایک پنس را مسئول این انتقال قدرت کرده است و سه تن از فرزندانش به همراه یک دلال قدرت در همان تشکیلاتی که او در زمان تبلیغات ریاست جمهوری همواره علیه آن حرف می‌زد وارد تیمش کرده است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین