کد خبر: ۱۳۱۰۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲
محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات اخیر خود در ارتباط با ویتامین D و سرطان مثانه به این نتیجه رسیدند که مهم‌ترین و شایع‌ترین عامل ابتلا به این نوع سرطان دریافت کم ویتامین D است.
محققان و پزشکان متخصص تغذیه توصیه می‌کنند افرادی که در محیط‌های بسته شاغل هستند و در طول روز ویتامین D را از طریق آفتاب نمی‌توانند دریافت کنند باید از ماهی‌های روغنی، گوشت قرمز و زرده تخم مرغ استفاده کنند.

 تحقیقات 7 ساله دانشمندان نشان داده، کمبود ویتامین D خطر ابتلا به سرطان مثانه را قوت می‌دهد.

محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات اخیر خود در ارتباط با ویتامین D و سرطان مثانه به این نتیجه رسیدند که مهم‌ترین و شایع‌ترین عامل ابتلا به این نوع سرطان دریافت کم ویتامین D است.

طبق گزارش‌های دانشگاه هاروارد، در تابستان اکثر اقشار جامعه از ویتامین D برخوردار هستند و در حد نیاز بدن، آن را دریافت می‌کنند اما در زمستان دریافت این ویتامین به شدت کاهش می‌یابد و به همین دلیل درصد ابتلا به سرطان مثانه نیز چند برابر افزایش می‌یابد.

محققان و پزشکان متخصص تغذیه توصیه می‌کنند، افرادی که در محیط‌های بسته شاغل هستند و در طول روز ویتامین D را از طریق آفتاب نمی‌توانند دریافت کنند باید از ماهی‌های روغنی، گوشت قرمز و زرده تخم مرغ استفاده کنند.

این تحقیقات هم‌چنین نشان داد، یک پنجم بزرگسالان دچار کمبود این ویتامین هستند.

به گفته دانشمندان، ویتامین D و دریافت اشعه UV، سلول‌های بدن را در برابر بیماری فعال و سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

دریافت روزانه 10 میکروگرم ویتامین D و در کنار آن مصرف یک مکمل ضروری است. بزرگسالانی که کمبود این ویتامین را دارند، علاوه بر سرطان مثانه به بیماری زوال عقل نیز در دوران پیری مبتلا خواهند شد.

در ایالت متحده آمریکا در سال 2015 حدود 76000 هزار بیماری سرطان مثانه به ثبت رسیده که در طول این مدت نیز روند صعودی داشته است.

با کمی قدم زدن در زیر نور آفتاب و یا حداقل مصرف غذاهایی که از این نوع ویتامین برخوردار هستند، می‌توان بدن را از این سرطان مهلک در امان نگه داشت.


منبع: تسنیم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین