|
|
امروز: دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۷
کد خبر: ۱۳۰۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۰
نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا ساعاتی دیگر اعلام می‌شود. در همین راستا نظرات چند تن از شخصیت‌های حزبی و سیاسی ایران را در این باره می‌خوانیم:
 نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا ساعاتی دیگر اعلام می‌شود. در همین راستا نظرات چند تن از شخصیت‌های حزبی و سیاسی ایران را در این باره می‌خوانیم:

قنبری: برجام با ریاست جمهوری ترامپ یا کلینتون بر باد نمی‌رود
عضو حزب مردم سالاری گفت: نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در اهداف با یکدیگر مناقشه ندارند و حتی در رابطه با مسائلی چون اسرائیل، سوریه و ایران، دیدگاه یکسانی دارند.
یداریوش قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه سیاست خارجی آمریکا فارغ از هر حزبی اهداف یکسانی را دنبال می‌کند، اظهار داشت: اختلاف دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات تنها بر سر روش است.

عضو حزب مردم سالاری ادامه داد: نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در اهداف با یکدیگر مناقشه ندارند و حتی در رابطه با مسائلی چون رژیم صهیونیستی، سوریه و ایران، دیدگاه یکسانی دارند.
قنبری با اشاره به اینکه ترامپ نشان داده که برجام را قبول ندارد، افزود: ترامپ در مناظراتش کلینتون را متهم می‌کرد که مذاکرات دموکرات‌ها با ایران منجر به قدرتمندتر شدن این کشور به ویژه در منطقه شده است.
عضو حزب مردم سالاری گفت: تاکید ترامپ بر این بود که روش دموکرات‌ها در ارتباط با مهار ایران مناسب نبوده و آنان باید روش موثرتر و سخت‌گیرانه‌تری نسبت به کشورمان داشته باشند.
وی با بیان اینکه دموکرات‌ها روش‌های نرم‌تری را نسبت به جمهوری خواهان در سیاست خارجی خود می‌پذیرند، اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از پایگاه‌های مهم حمایتی جمهوری خواهان، کارتل‌های اسلحه‌سازی است، آنان برای رونق کارخانه‌های اسلحه‌سازی به جنگ دامن می‌زنند و از روش‌های خشن‌تری استفاده می‌کنند.
قنبری تصریح کرد: برخلاف پیش‌بینی برخی کارشناسان که معتقدند در صورت پیروزی ترامپ رابطه آمریکا و ایران بهتر خواهد شد، بنده معتقدم که وی رفتار خشونت آمیزتری نسبت به کلینتون با ایران خواهد داشت و در صورت پیروزی با روسیه کنار می‌آید تا ایران را بیشتر محدود کند.
عضو حزب مردم سالاری ادامه داد: در ارتباط با کلینتون باید گفت که وی نیز قطعا به نفع کشورمان عمل نخواهد کرد و تلاش می‌کند که ایران را محدود کند اما سیاست دموکرات‌ها نرمتر و مسالمت آمیزتر از جمهوری خواهان است.
وی با اشاره به اینکه کلینتون انگیزه بیشتری برای پیشبرد اهداف برجام دارد، تأکید کرد: کشوری مثل آمریکا به تنهایی نمی‌تواند برجام را بهم بزند و هرکدام از این دو که به قدرت برسند مجبور به اجرای برجام هستند چرا که باید تعهد بین‌المللی خود را مورد توجه قرار دهند.

قنبری افزود: متأسفانه در این روزها برخی کارشناسان بر این مسئله دامن زده‌اند که در صورتی که ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شود، دستاوردهای برجام بر باد می‌رود در حالی که در برجام طرف ما فقط آمریکا نیست بلکه طرف حساب ما گروه 1+5 و شورای امنیت است و شورای امنیت سازمان ملل متحد مساوی با آمریکا نیست.
قنبری با اشاره به اینکه کلینتون معتقد به تقابل با روسیه است، اظهار داشت: قطعا تقابل آمریکا و روسیه به نفع ایران تمام خواهد شد و ما می‌توانیم امتیازهای بیشتری از روس‌ها بگیریم چرا که روس‌ها در صورت انتخاب کلینتون احساس نیاز بیشتری به کشورمان خواهند کرد.
عضو حزب مردم سالاری ادامه داد: در صورت پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، وی ارتباط بیشتری با روسیه خواهد داشت و همکاری روسیه و آمریکا منجر به وارد شدن فشار بیشتر و انزوای کشورمان خواهد شد.

مقدم فر: ترامپ برای ایران «بهتر» است
مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران گفت: قطعا انتخاب ترامپ با توجه به شرایط کنونی برای ما بهتر است.
مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایرانحمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،پیرامون رفتار کلینتون و ترامپ با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نسبت به ایران اظهار داشت: قطعا انتخاب ترامپ با توجه به شرایط کنونی برای ما بهتر است.
وی درباره چرایی این تحلیل افزود: اولا ترامپ مقابل ساختار حاکمیتی آمریکا ایستاده و ثانیا جنس او جمهوری‌خواه است. جمهوری‌خواهان مانند دموکرات‌ها، فضای فریب و جنگ نرم کمتری دارند. دموکرات‌ها علی‌رغم اینکه گفتمان و ادبیات نرمی دارند، اما تاریخ نشان داده که بیشترین جنگ‌ها و ستیزها در دوره آن‌ها بوده است.
مقدم‌فر با تأکید بر اینکه انتخابات ایالات متحده، وضعیت متفاوت و تغییر بزرگی را در آمریکا و اروپا پدید آورده است تصریح کرد: برای نخستین مرتبه در صحنه انتخابات آمریکا، یکی از کاندیداها در حال ساختارشکنی است و به طور شفاف و صریح، چالش‌ها و اسرار پنهان آمریکا که تاکنون سعی می‌شده گفته نشود را بیان می‌کند.

مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران با بیان اینکه در تمامی دوره‌ها، نامزدهای آمریکا با استراتژی‌های صهیونیست‌ها همراه بوده‌اند گفت: ترامپ امروز ساختارشکن شده که این موضوع به نفع ایران است. شخصیت ترامپ چندان تفاوتی با کلینتون ندارد اما نوع ورود وی به انتخابات به هر دلیلی که باشد، مورد اقبال مردم قرار گرفته است. مردم طبقه متوسط و ضعیف آمریکا مخالف وضع موجود هستند و ترامپ هم علیه این وضع اظهارنظر کرده است.

ترقی: ترامپ و کلینتون در مورد دشمنی با ایران اتفاق نظر دارند
عضو حزب موتلفه گفت: با توجه به مواضعی که کلینتون و ترامپ علیه جمهوری اسلامی گرفتند، طبیعتا انتخاب هر یک از آنان برای ایران «بد» است.
شحمیدرضا ترقی در گفت‌‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پیرامون رفتار کلینتون و ترامپ با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نسبت به ایران اظهار داشت: با توجه به مواضعی که هر دو علیه جمهوری اسلامی گرفتند، طبیعتا هر دو برای ایران «بد» هستند.

وی با بیان اینکه مواضع دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حاکی از آن است که آنان در دشمنی با کشورمان اتفاق نظر دارند، اظهار داشت: هدف ترامپ و کلینتون، مهار قدرت کشورمان و جلوگیری از گسترش نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه و جهان است.

عضو حزب موتلفه ادامه داد: نگاهی به مناظرات ترامپ نشان می‌دهد که وی بیشتر توجه‌اش معطوف به حل مسائل داخلی آمریکا است و بهای چندانی به مسائل بیرونی و سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا نمی‌دهد.
وی با بیان اینکه دموکرات‌ها توجه چندانی به مسائل داخلی کشورشان ندارند، تصریح کرد: دموکرات‌ها به طور مستمر به دنبال دخالت در مسائل کشورهای دیگر، بحران‌سازی‌های بین‌المللی و متوجه کردن مردم به مسائل خارجی آمریکا هستند تا خیلی از مسائل داخلی سر در نیاورند
ترقی با اشاره به اینکه عملکرد ترامپ می‌تواند کاهش دخالت‌های آمریکا در مسائل ایران را به همراه داشته باشد، اظهار داشت: استراتژی سران آمریکا و عناصر پشت پرده آن، دخالت در مسائل داخلی کشور ما است که نقش دموکرات‌ها در این زمینه پررنگ‌تر از جمهوری خواهان است.
عضو حزب موتلفه با تاکید بر اینکه هر دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا بدعهدی و عدم پایبندی به برجام را دنبال می‌کنند، گفت: دموکرات‌ها این سیاست را با روش سوق دادن تحریم‌ها به موضوعات حقوق بشر و مبارزه با تروریسم دنبال می‌کنند ولی جمهوری‌خواهان به کل نیازی به بهانه‌های این‌چنینی و تغییر چهره ندارند چرا که در کل با برجام مخالف هستند.

حق شناس: رفتار کلینتون و ترامپ در برابر ایران متفاوت است
عضو حزب اعتماد ملی گفت: رفتار کلینتون و ترامپ در برابر ایران از منظرهای مختلف قابل بررسی است.
رفتار کلینتون و ترامپ در برابر ایران متفاوت استمحمد جواد حق‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرامون رفتار کلینتون و ترامپ با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نسبت به ایران اظهار داشت: رفتار کلینتون و ترامپ در برابر ایران از منظرهای مختلف قابل بررسی است.

وی در ادامه افزود: کلینتون بخاطر نمایندگی موضوعات و حضور داشتن در سیاست خارجی دولت اوباما نسبت به تعهداتش در برجام پابرجاست و مقید است سیاست خارجی فعلی را دنبال کند.
حق‌شناس با اشاره به اینکه کلینتون شخصیت شناخته شده و قابل پیش‌بینی دارد، ادامه داد: می‌توانیم شخصیت سیاسی کلینتون را نسبت به رفتار سیاسی‌اش محاسبه کنیم.
عضو حزب اعتماد ملی تصریح کرد: کلینتون در صورتی که ایران و آمریکا به نقطه تقابل برسند توان اجماع‌سازی را در حوزه‌های سیاست بین‌الملل دارد و این ممکن است به ضرر ما باشد.
وی درخصوص رفتار ترامپ نسبت به ایران با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: ترامپ بخاطر نداشتن سابقه اجرایی مشخص و در عین حال عدم ارتباط با حزب دموکرات، خودش را خیلی مقید به سیاست‌های فعلی نمی‌داند.
حق‌شناس با اشاره به اینکه ترامپ شخصیت غیرقابل پیش‌بینی دارد، گفت: ممکن است ترامپ رفتارها و اقدامات خارج از چارچوب را در دستور کارش قرار دهد.
عضو حزب اعتماد ملی در پایان خاطر نشان کرد: ترامپ بخاطر جایگاهی که در فضا و عرف بین‌الملل پیدا کرده است شاید قدرت اجماع‌سازی فضای بین‌الملل علیه ایران برایش مهیا نباشد.

کمالی: برای ما بهتر است کلینتون رئیس جمهور آمریکا شود
دبیرکل حزب اسلامی کار گفت: اگر زبان دموکرات‌ها، زبان گفت‌وگو و حل و فصل مسائل باشد، برای ما بهتر است که کلینتون رئیس جمهور آمریکا شود.
شسحسین کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرامون رفتار کلینتون و ترامپ با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نسبت به ایران اظهار داشت: در روابط بین ایران و آمریکا عدم اعتماد وجود دارد، روی کار آمدن دموکرات‌ها و جمهوری خواهان تفاوت چندانی برای ما نخواهد داشت.
دبیرکل حزب اسلامی کار افزود: در رابطه با مسائلی چون موضع‌گیری ایران نسبت به رژیم‌ صهیونیستی بین جمهوری‌خواهان و دوکرات‌‎ها فرقی وجود ندارد و هر دو حزب این اقدام کشورمان را نمی‌پذیرند.
وی تصریح کرد: ما با منافع ملی و کمربند امنیتی که برای خودمان در نظر می‌گیریم هیچ کدام از این دو حزب این موضوع را برای ما به عنوان یک حق طبیعی به رسمیت نمی‌شناسند در حالی که این مسئله را برای خود در نظر می‌گیرند.
کمالی گفت: در رابطه با نقش ایران در منطقه نیز باید گفت که متحدین منطقه‌ای آمریکا در بسیاری از مسائل با ما در تعارض هستند، ما با آمریکا در این زمینه نیز اختلاف نظر‌هایی داریم .
کمالی خاطر نشان کرد: اگر زبان دموکرات‌ها زبان گفت‌وگو و حل و فصل مسائل باشد طبیعتا برای ما بهتر است که کلینتون رئیس جمهور آمریکا شود تا نسبت به جمهوری خواهان که خشونت پیشه می‌کنند و ایران را وارد فاز جدیدی از تخاصمات کنند.

رئوفیان: سیاست جمهوری‌خواهان تهاجمی‌تر از دموکرات‌ها است
عضو جبهه ایستادگی گفت: حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در آمریکا نقشه راه و دستور را از صهیونیست‌ها می‌‌گیرند.
ترامپ و کلینتون از رژیم صهیونیستی دستور خواهند گرفتابولقاسم رئوفیان در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛پیرامون رفتار کلینتون و ترامپ با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نسبت به ایران اظهار داشت: پیروزی ترامپ و یا کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نباید برای ما فرقی داشته باشد.
عضو جبهه ایستادگی ادامه داد: دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در آمریکا نقشه راه و دستور را از صهیونیست‌ها می‌‌گیرند و تنها تفاوت‌شان در این است که سیاست جمهوری‌خواهان تهاجمی‌تر از دموکرات‌ها است.
وی با اشاره به اینکه حرکات استکباری دموکرات‌ها به مراتب کمتر از جمهوری‌خواهان است، خاطر نشان کرد: تنها تفاوت جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها نسبت به هم، میزان خشونت‌شان است زیرا سیاست جمهوری‌خواهان تهاجمی‌تر از دموکرات‌ها است.

سجادی: ضدیت با ایران، راهبرد اصلی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان است
سخنگوی جبهه پیروان گفت: ضدیت با ایران، راهبرد اصلی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان است و فقط روش کار آنان متفاوت است.
شکمال سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پیرامون رفتار کلینتون و ترامپ با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نسبت به ایران اظهار داشت: ساختار سیاسی آمریکا علیه نظام و انقلاب اسلامی ایران است. سیاستمداران آمریکا این موضوع را در برنامه‌ها و استراتژی‌های خود مورد نظر قرار می‌دهند.
سخنگوی جبهه پیروان با تاکید بر اینکه برای ما فرقی ندارد که ترامپ یا کلینتون رئیس جمهور آمریکا شوند، گفت: ضدیت با ایران، راهبرد اصلی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان است و فقط روش کار آنان متفاوت است.
وی با بیان اینکه ترامپ و کلینتون در مناظرات‌ خود حرف مثبتی نسبت به کشورمان نزدند، تاکید کرد: راهبرد سران آمریکا این است که به انقلاب اسلامی ما ضربه بزنند و منافع استکباری خود و رژیم صهیونیستی را دنبال کنند.
وی با اشاره به اینکه آمریکا در تعامل با ما به دنبال فرمول برد-باخت است، خاطر نشان کرد: از آنجایی که آنان در ارتباط با کشورمان راهبرد برد - برد را دنبال نمی‌کنند، فرقی ندارد که رئیس جمهور بعدی آمریکا دموکرات و یا جمهوری‌خواه باشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین