|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
کد خبر: ۱۳۰۶۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۹
رئیس پلیس مهاجرت ایران گفت: قربانیان قاچاق انسان به سه کشور ترکیه، اندونزی و مالزی برده و پس از آن به کشورهای دیگر فرستاده می‌شوند.
سردار محمود صادقی در اختتامیه سومین کارگاه عملیاتی منطقه‌ای مبارزه با قاچاق انسان که به همت دفتر اینترپل در تهران برگزار شد گفت: این کارگاه عملیاتی فرصت مناسبی در راستای تبادل دانش و تجربیات در پدیده شوم قاچاق است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به دلیل فرصت شغلی زیاد و خصوصیات جغرافیایی محل مناسبی برای کار و اشتغال است،‌ گفت: در همین راستا کشور ما مورد توجه شبکه‌های قاچاق انسان همچون کشورهای افغانستان، ‌عراق،‌ بنگلادش،‌ سریلانکا،‌ پاکستان،‌ ویتنام و فیلیپین قرار گرفته است.

رئیس پلیس مهاجرت ایران با بیان اینکه برگزاری این کارگاه‌های عملیاتی فرصتی مناسب برای احصا و بهره‌برداری شیوه و شگرد عبور قربانیان است،‌ گفت: ناجا در مورد جلوگیری از قاچاق انسان و شبکه‌های مجرمانه توانسته گام موثری بردارد به گونه‌ای که ما در بخش صدور گذرنامه اقدام به چاپ گذرنامه‌های الکترونیکی با ضریب امنیت بالا کرده‌ایم به گونه‌ای که داخل گذرنامه از بارکد امنیتی استفاده کرده‌ایم. به گونه‌ای که با افتخار اعلام می‌کنم که هیچ موردی از جعل گذرنامه الکترونیکی نداشته‌ایم و شبکه‌های جعل اسناد و انسان زمین‌گیر شده‌اند.

صادقی با بیان اینکه ناجا توانسته مراحل صدور گذرنامه بیومتریک را پشت سر بگذارد و در آینده نزدیک اقدام به استفاده از این تکنولوژی که آخرین تکنولوژی در صدور گذرنامه است، خواهد کرد.

وی همچنین در تشریح اقدامات انجام شده از سوی پلیس ایران برای جلوگیری از تردد غیرمجاز گفت: در بخش کنترل گذرنامه در مبادی ورودی از دستگاه‌های بسیار پیشرفته‌ای استفاده کرده‌ایم که اصالت مدارک هنگام عبور مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مویدی با بیان اینکه خودروهای عبوری و قاچاق انسان که اقدام به جابجایی قربانیان به مرزهای بین‌المللی می‌کنند بنا به اسناد مصوبه شورای عالی امنیت ملی و بر اساس قانون شش ماه تا دو سال توقیف می‌شوند،‌ گفت: اقدامات قوی ایران سبب شده که در بحث قاچاق انسان از داخل ایران به اروپا، قاچاقچیان با چالش‌های زیادی روبرو شوند به گونه‌ای که ایران دیگر کشور مبدا نیست و قاچاقچیان با مدارک قانونی قربانیان را به کشور ثالث همچون ترکیه،‌ مالزی و اندونزی قاچاق کرده و از آنجا به کشورهای دیگر می‌فرستند.

وی با بیان اینکه ایران ‌آمادگی دارد تا در صورت کسب اطلاعات اشخاص قاچاق شده اقدامات لازم را انجام بدهد گفت: برگزاری این کارگاه‌های عملیاتی می‌تواند پل ارتباطی کشورها در راستای تبادل تجربیات باشد.


منبع: آفتاب
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین