کد خبر: ۱۲۹۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
شاکی به ماموران پلیس فتا گفت که مدتی پیش در یکی از سایت های همسریابی با مردی آشنا شده که خود را متولد سال 1350 معرفی و مدعی بود که به تازگی از کشور آمریکا به تهران آمده و دلیل بازگشتش را مرگ پدر، مادر و همسرش در یک تصادف رانندگی عنوان کرده بود.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به کلاهبرداری میلیونی یک مرد جوان در فضای مجازی از پنج زن تحصیلکرده به بهانه ازدواج با آنان گفت: متهم مذکور شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ محمدمهدی کاکوان افزود: هفته گذشته پرونده ای به این یگان ارجاع شد که مردی جوان به زنی (38 ساله) تحصیل کرده پیشنهاد ازدواج داده و با سواستفاده از اعتماد وی، مبلغ 270 میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.

وی تصریح کرد: شاکی به ماموران پلیس فتا گفت که مدتی پیش در یکی از سایت های همسریابی با مردی آشنا شده که خود را متولد سال 1350 معرفی و مدعی بود که به تازگی از کشور آمریکا به تهران آمده و دلیل بازگشتش را مرگ پدر، مادر و همسرش در یک تصادف رانندگی عنوان کرده بود.

سرهنگ کاکوان با بیان اینکه این مرد با ترفندی زیرکانه اقدام به فریب و جلب اعتماد شاکی کرده بود، گفت: برابر اظهارات شاکی که چندی پیش از همسرش جدا شده بود این مرد جوان حدود سه ماه به طور مداوم با وی درارتباط بوده اما ناگهان خبری از او نشده و در پیگیری‌های بعدی پس از چند روز به شاکی اعلام کرده که به دلیل مشکلات مالی مشغله ذهنی زیادی داشته و نمی توانسته با او تماس بگیرد.
رئیس پلیس فتای پایتخت افزود: مرد کلاهبردار پس از پیگیری های زن جوان در خصوص مشکلش، کاملاً زیرکانه به او گفته که دلبسته این زن شده و می خواهد زندگی اش را برای همیشه از آمریکا به تهران منتقل کند تا بتوانند با او ازدواج کنند اما برای انتقال اموال و دارایی هایش باید در یکی از بانکها حساب ارزی باز کرده و از طریق «ال‌سی» حسابهایش را به ایران منتقل کند، اما پول کافی برای بازکردن ال‌سی ندارد.

وی با بیان اینکه پیرو اظهارات این کلاهبردار، شاکی نیز مبلغ 270 میلیون ریال را به حساب این مرد واریز کرده، خاطرنشان کرد: اما پس از دریافت این مبلغ دیگر خبری از مرد جوان نشده و زن شاکی نیز چند روز بعد با مراجعه به دادسرا اقدام به شکایت کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه با کسب این اطلاعات بلافاصله کارآگاهان پلیس فتا اقدامات خود برای شناسایی و دستگیری این جوان را در دستور کار خود قرار دادند، تصریح کرد: با توجه به اینکه متهم هیچ ارتباط حضوری با شاکی نداشته و ارتباطشان تنها از طریق فضای مجازی و صحبت تلفنی بود کارآگاهان تحقیقات خود را روی این فضا متمرکز کرده و سرانجام پس از اخذ مجوز قضایی این فرد در روز دوشنبه هفته جاری دستگیر و به مقر پلیس فتا انتقال داده شد.

وی با اشاره به بازرسی از مخفیگاه این متهم در خیابان پیروزی، خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس فتا در بررسی سیستم رایانه این فرد متوجه شدند که زنان دیگری نیز با همین شیوه، قربانی این کلاهبردار شده و متهم با فریب آنان مبالغ قابل توجهی را کلاهبرداری کرده است.

سرهنگ کاکوان با بیان اینکه متهم هنگام آشنایی، خود را فردی بین 30 تا 40 ساله و دارای مدرک دکتری از کشور آمریکا معرفی کرده بود، اظهار کرد: اما در بررسی سوابق متهم مشخص شد که نامبرده متولد سال 67 بوده و مدرک تحصیلی اش نیز نه دکتری بلکه سیکل است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به شناسایی دیگر طعمه‌های این مرد جوان افزود: تاکنون چهار قربانی دیگر این مرد که همگی از زنان تحصیل کرده بودند شناسایی شده و این فرد از یکی از آنان مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال، از فرد دیگری 470 میلیون ریال و از دو نفر دیگر نیز به ترتیب 340 و 170میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.

سرهنگ کاکوان با اشاره به حضور مالباختگان در مقر پلیس فتا گفت: تمامی پنج نفری که این مرد از آنان کلاهبرداری کرده بود پیشتر سابقه ازدواج داشته و یا همسرشان فوت شده یا از همسر خود جدا شده بودند و شیوه آشنایی‌شان با متهم نیز یکی از سایت‌های همسریابی بوده است.
وی با اشاره به اعترافات فرد دستگیر شده اظهار کرد: متهم در بازجویی های پلیسی اذعان کرد که با جستجو در سایت های همسریابی اقدام به شناسایی زنانی که بیشتر سابقه ازدواج داشتند کرده و با معرفی خود به عنوان شهروند یکی از ایالت های آمریکا اقدام به جلب اعتمادشان کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه تمامی مالباختگان به شیوه‌ای مشابه مورد کلاهبرداری قرار گرفتند، اضافه کرد: متهم درباره اینکه چرا قربانیان خود را از میان زنان بیوه یا مطلقه انتخاب کرده است به کارآگاهان گفت که دلیلش برای انتخاب این افراد این بوده که آنان وضعیت مالی بهتری نسبت به دختران مجرد داشته و با توجه به اینکه استقلال مالی بیشتری نیز دارند راحت‌تر این مبلغ را در اختیارش قرار می‌دادند.

وی افزود: متهم به شکلی کاملاً زیرکانه بدون آنکه درخواست خود را مستقیم مطرح کند این زنان را فریب داده و در واقع طوری پول را از آنان گرفته که این افراد گمان کنند که با اختیار و اراده خودشان و برای کمک به همسر آینده پول را در اختیارش قرار داده‌اند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با تاکید بر اینکه متهم پس از تشکیل پرونده روانه زندان شد، از افرادی که به این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند درخواست کرد که برای طرح و یا پیگیری شکایت به مقر پلیس فتا مراجعه کنند.

سرهنگ کاکوان همچنین با اشاره به اینکه هیچ یک از مالباختگان متهم را ندیده و تنها از طریق فضای مجازی و ارتباط تلفنی با او ارتباط داشتند به شهروندان توصیه کرد که برای ازدواج طرف مقابل خود را از نزدیک دیده و به ارتباط مجازی اکتفا نکنند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین