|
|
امروز: يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۶
کد خبر: ۱۲۹۶۴۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۹
در دو دهه پیش کمتر غذاهایی مانند پیتزا و فست فود مشاهده می کردیم و شاید این موضوع هم یکی از دلایل شیوع این بیماری در کشور باشد.
رئیس انجمن کولوپروکتولوژی ایران به شیوع سرطان روده در کشور اشاره کرد و گفت: سن ابتلا به سرطان کولون (روده بزرگ) در کشور کاهش یافته است.

دکتر رسول عزیزی در دهمین کنگره سالیانه کولوپروکتولوژی و بی اختیاری، افزود: هرچند این بیماری باید در سنین بالای ۶۰ سال بروز کند اما در بین افراد کمتر از ۳۰ سال هم مشاهده شده است.

وی گفت: هرچند آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد اما بر اساس بررسی های مقطعی و شواهد موجود، تعداد مبتلایان به این بیماری در کشور افزایش یافته است.

عزیزی با اشاره به اینکه علت قطعی این سرطان مشخص نیست، ادامه داد: به نظر می رسد که زمینه ارثی و بیماری های التهاب روده ای در بروز این سرطان موثر باشد.

رئیس انجمن کولوپروکتولوژی ایران افزود: سرطان کولون (روده بزرگ) مقداری بیشتردرمردان مشاهده شده است.

وی به نقش تغذیه ناسالم در بروز این بیماری اشاره کرد و گفت: نحوه تغذیه ما ایرانی ها درسال های اخیر تغییر یافته و از غذاهای سنتی به سمت غذاهای آماده سوق پیدا کرده است.

عزیزی ادامه داد: در دو دهه پیش کمتر غذاهایی مانند پیتزا و فست فود مشاهده می کردیم و شاید این موضوع هم یکی از دلایل شیوع این بیماری در کشور باشد.

وی به وجود نداشتن آمار دقیق این بیماری اشاره کرد و از مسئولان حوزه بهداشت تقاضا کرد که اقدامات لازم در زمینه جمع آوری اطلاعات بیماران سرطانی روده بزرگ اعم از کشور و استانی به عمل آورند.

دهمین کنگره سالیانه کولوپروکتولوژی و بی اختیاری، تا ۱۴ آبان ۹۵ در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد به کار خود ادامه می دهد.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین