کد خبر: ۱۲۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹
این روزنامه در ادامه گزارش خود نوشت در حالیکه مخالفان صالحی امیری از همراهی او در حوادث 88 سخن می‌گفتند اما تنها 89 نفر به این وزیر رای مخالف دادند همچنین سلطانی‌فر نیز در عین حال که به همراهی در تحصن مجلس ششم متهم شد اما تنها 72 مخالف در مجلس داشت.
رسانه‌های مکتوب که چندین ساعت پس از جلسه رای اعتماد به دست مخاطبانشان می‌رسند هریک ترفند خاصی را برای ارائه گزارش خود به کار گرفتند. برخی با عکس‌‍‌های اختصاصی شان مخاطبان را جذب کردند و برخی با لحن و بیان گزارش خود سعی در تامین نیازهای خبری خوانندگان خود داشتند. در این میان برخی رسانه‌ها مانند روزنامه کیهان تنها با گزارش ساده به رخدادهای مجلس پرداختند و از حواشی مجلس چیزی به زبان نیاوردند اما برخی از روزنامه‌های دیگر مانند آرمان در شرایطی که تصور می‌کردند مخاطبان به واسطه رسانه‌های مجازی و آنلاین از کلیات ماجراها آگاه شدند بیشتر حواشی روز گذشته مجلس را شرح دادند.



 در همین رابطه روزنامه شرق در گزارش جلسه رای اعتماد آن را «پاسخی معنادار هم به دولت و هم به مخالفان دولت» دانست. این روزنامه در گزارش خود به تغییر فضای جلسه رای اعتماد مجلس به کابینه وزرای روحانی در مجلس نهم و دهم پرداخت و نوشت: «اولین جلسه رأی اعتماد مجلس دهم، تفاوت‌های آشکاری با نمونه‌های مشابه در مجلس قبل داشت. دیگر نه‌تنها خبری از حملات و تخریب‌های بی‌پایان و محاکمه دولت و وزرا نبود؛ بلکه آن مقدار از شب‌نامه‌ها و نامه‌هایی که در صحن توزیع شد و سخنان آمیخته با اتهامی که از تریبون مجلس علیه وزرای پیشنهادی بیان می‌شد، با کمترین استقبال ممکن همراه شد.»

این روزنامه در ادامه گزارش خود نوشت در حالیکه مخالفان صالحی امیری از همراهی او در حوادث 88 سخن می‌گفتند اما تنها 89 نفر به این وزیر رای مخالف دادند همچنین سلطانی‌فر نیز در عین حال که به همراهی در تحصن مجلس ششم متهم شد اما تنها 72 مخالف در مجلس داشت.

روزنامه شرق در باره رای اعتماد به وزیر آموزش و پرورش، فخرالدین دانش آشتیانی می‌نویسد: «فخرالدین دانش‌آشتیانی که همه همّ و غم مخالفان دولت و تندروها، برای جلوگیری از ورود او به دولت بود و مخالفانش با زیربغل‌زدن پاکت‌هایی که می‌گفتند حاوی اسناد مختلف از فتنه‌گری و تخلفاتش است، پشت تریبون رفتند و در حمله به او از هیچ سخنی فروگذار نکردند، با ١٥٧ رأی موافق توانست رأیی اطمینان‌بخش از مجلس دهم بگیرد.»

ناگفته نماند روزنامه شرق در بخشی از گزارش خود به طعنه، گاف نقوی حسینی را آورده و نوشته است: «نقوی‌حسینی که یکی از چهره‌های شاخص در استیضاح فرجی‌دانا بود، با دستی پر از پاکت‌هایی که می‌گفت در آنها اسنادی مختلف وجود دارد، پشت تریبون قرار گرفت. او ابتدا در پاسخ به کسانی که از سوابق دانش‌آشتیانی سخن گفته بودند، گفت که «رئیس‌جمهوري دوران جنگ» بعدها عامل فتنه آمریکایی شد و آیت‌الله منتظری، قائم‌مقام رهبری، هم بعدا منحرف شد. نقوی‌حسینی البته لحظاتی بعد توضیح داد که منظورش از رئیس‌جمهوري دوران جنگ، نخست‌وزیر آن دوران بوده است.»



روزنامه اعتماد در گزارش خود از مسائل روز گذشته مجلس نوشت: «اين بود معناي راي ملت» این روزنامه در ادامه نوشت: «از آن مجلس تا اين مجلس آنقدر تفاوت بود كه راي جلسه عصر نمايندگان به هر سه وزير پيشنهادي قابل پيش‌بيني بود. تلاش‌ها با يك كليدواژه تكراري جواب نداد، اسنادي كه نه تنها نمايش داده نشد كه آنها هم كه روي ميز رييس مجلس خاك مي‌خورد، يكي پس از ديگري تكذيب مي‌شد. معناي راي ملت ديروز در علامت‌هايي كه نمايندگان مجلس روي برگه‌هاي راي نوشتند معلوم شد. نقشه‌هاي دلواپسان يكي پس از ديگري نقش بر آب شد و صحنه‌دار صحن سبز رنگ مجلس «اميدي‌ها» بودند.»

روزنامه اعتماد در گزارش خود با عناوین «تحرک فراکسیون زنان، «قدرت نمایی امید»، «آرامش در پس سخنراني رييس‌جمهور»، «توزیع شبنامه در مجلس » و آشتی دو نماینده مجلس و «پایان خوش برای امید» فضای روز گذشته مجلس را توصیف کرده است.


روزنامه شهروند اما در خط اول خود، ماجرایی حاضر شدن عبدالرضا هاشم‌زایی را یادآور شده و نوشته است: «اُمیدی ها حتی جلوتر از زمان رأی گیری بُردشان را قطعی کرده بودند عبدالرضا هاشم زایی نماینده سانحه دیده  را که لنگ لنگان به صحن مجلس آوردند نماینده یکی از رسانه های منتقد دولت زیر لب گفت «اینها برای پیروزی زنده و مرده‌شان حاضر شده اند» فراکسیونی که بر سر رأی به محمدرضا عارف، عدد رأیش به زحمت به عدد ١٠٦ رسید در نهایت توانست ١٥٧ رأی برای فقط احمدی دانش آشتیانی جمع کند.»

این روزنامه در بخش پایانی گزارش خود می‌آورد: «نبرد شبنامه و امید این بار به سود امید به پایان رسید، فراکسیونی که روز گذشته نشان داد خودش را بازیافته و مدیریتش در مجلس دهم می تواند اوضاع را در کنترل داشته باشد.»



روزنامه آرمان اما در تنظیم گزارش خود، با آوردن میان تیترهایی حاشیه‌ای سعی در برجسته کردن حواشی جلسه رای اعتماد روز گذشته مجلس داشت. این روزنامه با انتخاب میان تیترهایی نظیر «گلايه‌هاي وزير احمدي‌نژادي از رئيس‌جمهور» «شبنامه‌اي كه بدون مجوز توزيع شد» «اشتباه فاحش در معرفی سران فتنه!»،«دلواپس حذف شهید فهمیده از کتب درسی»، «نوار ابزار نخ نما شده مخالفان اعتدال»، «درگيري لفظي تاجگردون و نقوي حسيني»، «روبوسي با نماينده مردم رشت» و... سعی در برجسته کردن حواشی داشت.




اما روزنامه کیهان به جای توجه به مهمترین اتفاق روز گذشته، یعنی بررسی اعتماد مجلس به سه وزیر، یک جمله رئیس جمهوری را برجسته کرده و نوشت: «در حالی که در ارتباط با فساد 8000 میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان مدیرعامل این صندوق و همسر و فرزندش دستگیر شده‌اند رئیس جمهور در جلسه دیروز مجلس گفت: «اینکه دستگاهی وامی داده و آن فرد در پرداخت وام معوقه داشته و بدهی شده است، برخی رسانه‌ها آن را فساد و اختلاس تلقی می‌کنند!» و این موضوع را به عنوان تیتر نخست خود انتخاب کرد.

این روزنامه اما در گزارش موضوع رای اعتماد به وزرا نیز همین بی‌تفاوتی را تکرار کرد و با شرح خنثی از ماوقع روز گذشته مجلس گزارش خود را پایان بخشید.




روزنامه جوان هم بخش کوچکی از سخنان روحانی را برجسته کرده و از ماجرای رای اعتماد به وزرای کابینه روحانی بی تفاوت گذشت. این روزنامه در تیتر خود آورد: «آمد منتقدان را نفهیمد  نامید و رفت» وی در زیر تیتر خود نوشت، هر کسی به مجلس معرفی می شد نیز رای می‌آورد چرا که دولت در ماه‌های پایانی خود به سر می‌یرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین