کد خبر: ۱۲۸۷۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
با آغاز رسیدگی به پرونده فعالیت شرکت کیونت، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی در تحقیقات خود اطلاع پیدا کردند که اعضای این شرکت جهت جذب افراد و در حقیقت سرمایه آنها این بار به شیوه‌ای جدید فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند.
در پی وصول اخبار و اطلاعات در خصوص فعالیت یک شرکت هرمی تحت عنوان «شرکت کیونت»، موضوع جهت رسیدگی و به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه 31 تهران، در دستور کار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

با آغاز رسیدگی به پرونده فعالیت شرکت کیونت، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی در تحقیقات خود اطلاع پیدا کردند که اعضای این شرکت جهت جذب افراد و در حقیقت سرمایه آنها این بار به شیوه‌ای جدید فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند.





در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که اعضای اصلی این شرکت ( لیدرها و سرشاخه‌های اصلی) با شناسایی جوانان جویای کار به ویژه فارغ التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی دانشگاه‌ها، با استفاده از عناوین شرکت‌هایی نظیر نفت، پتروشیمی، نیروگاه، سدسازی، قرارگاه‌های بزرگ عمرانی و سازندگی و این افراد را به تهران کشانده و پس از ترغیب و نهایتا جذب صد درصدی آنها، به بهانه دریافت «ضمانمت جهت استخدام»درخواست مبالغی از 10 الی 15 میلیون تومان را مطرح و نهایتا پس از دریافت مبالغ مورد نظر خود از افراد جدیدالورود، از آنها می‌خواهند تا با دوستان خود که در زمان تحصیل، دانشگاه، خدمت سربازی و آشنا شده و با آنها در ارتباط هستند تماس گرفته و به بهانه فوق ( استخدام در شرکت‌های مهم و معتبر ) آنها را به تهران کشانده تا به همان شیوه و شگرد این افراد نیز جذب شرکت مذکور شوند.

با شناسایی یکی از مراکز فعالیت شرکت کیونت در محدوده خیابان پیروزی، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی به این محل مراجعه و موفق به شناسایی و دستگیری تعدادی از اعضای فعال در شرکت کیونت شدند.

یکی از اعضای شرکت پس از حضور در اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: من چند ماه است که در شرکت کیونت عضویت دارم . روز اول به بهانه استخدام در شرکت به تهران آمدم و تحت تأثیر گروه دوستانه آنها قرار گرفتم . آموزش‌ها با یک سری سی دی و جزوات به ما داده می‌شد. در طول روز در یک واحد مسکونی بودیم، طی مدت آموزش، اعضای اصلی شرکت همه چیز را به ما نمی‌گفتند و من نیز خودم را فریب می‌دادم که فرصت خوبی برای کار است. آنها مرا کاملا شستشوی مغزی کرده و هم‌اکنون خودم مبلغ 15 میلیون تومان به اعضای اصلی شرکت پرداخت کردم اما با این وجود تاکنون هیچگونه اقدامی برای استخدام بنده انجام نشده است. چندین بار می‌خواستم که از کار کنار کشیده و به شهر خود بازگردم اما هربار مرا راضی به ادامه کار می‌کردند و می‌گفتند که ما همگی یک تیم هستیم.



یکی دیگر از اعضای شرکت نیز در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: من قبلا در یک دفتر کاریابی ثبت نام کرده و برای تماس شماره خود را اعلام کردم . بعد از مدتی با من تماس گرفته شد و عنوان کردند که یک شرکت در تهران قصد استخدام مرا دارد. زمانی‌که با شماره فردی به نام مجتبی تماس گرفتم، به بنده اعلام شد که یک شرکت تولید کننده کودهای شیمیایی نیاز به نیرو دارد و در ادامه این شخص از من خواست تا مشخصات خودم را به او اعلام کرده تا در صورت نیاز با من تماس بگیرند و عنوان کرد که باید چند روزی منتظر باشم تا خبرم کنند. بعد از گذشت حدودا سه هفته، مجددا همان شخص ( مجتبی ) با من تماس گرفت و از من خواست تا به تهران بیایم. موقعی که به تهران رسیدم، این شخص با من در زیر پل کالج قرار ملاقات گذاشت. در همان ملاقات اولیه از وی خواستم تا به شرکت مورد نظر آنها برویم اما وی عنوان کرد که پیش از آن باید چند جایی بریم. بعد از گذشت نیم ساعت بود که شخص دیگری به ما اضافه شد که اسمش فردین بود؛ سه نفری به پارک ملت رفتیم و در آنجا بود که به من گفتند: «ما افراد را به یک بهانه می‌آوریم تا خودشان بیایند و از نزدیک کار را ببیند و انتخاب کنند» و در ادامه شرکت کیونت را به من معرفی کرده و عنوان کردند که کارشان بازاریابی شبکه‌ای است.

سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکر استقامتی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: در ادامه رسیدگی به فعالیت غیرقانونی شرکت موسوم به کیونت، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در طول رسیدگی به این پرونده ضمن شناسایی تعدادی از مراکز فعالیت غیرقانونی این شرکت در پوشش خانه‌های مسکونی ، موفق به شناسایی ده‌ها عضو این شرکت هرمی شدند که از سوی مقام محترم قضایی و به استناد قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور در خصوص غیرقانونی فعالیت شرکت‌های هرمی، برای تمامی این افراد قرار قانونی صادر و اعضای اصلی این شرکت نیز جهت انجام تحقیقات در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.

ذاکراستقامتی با اشاره به قانون مجازات اخلال گران اقتصادی کشور عنوان کرد: با الحاق یک بند و یک تبصره به ماده یک و همچنین اصلاح تبصره یک ماده 2 قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور مصوب 1369، هرگونه تأسیس، قبول نمایندگی و عضوگیری در بنگاه، مؤسسه، شرکت یا گروه به منظور کسب درآمد ناشی از افزایش اعضا به نحوی که اعضای جدید جهت کسب منفعت می‌بایست افراد دیگری را جذب کرده تا توسعه زنجیره یا شبکه انسانی تداوم یابد ، غیرقانونی اعلام شده است.

منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین