|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۵
کد خبر: ۱۲۸۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۴
مشاوران هیلاری کلینتون نگران بودند در صورت پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری، این اعطاکنندگان مالی چه تاثیری بر آینده سیاسی کلینتون خواهد گذاشت.
 نیویویرک‌تایمز با انتشار جدیدترین افشاگری ویکی‌لیکس اعلام کرد کمک‌های مالی که سال‌ها به بنیاد کلینتون شده است بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاثیر منفی می‌گذارد.

 پایگاه اینترنتی نیویورک‌تایمز در گزارشی به قلم "استیو اِدِر" و "اِمی چازیک" نوشت: "هیلاری کلینتون،" نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در سال‌های گذشته بارها از تصمیم خود برای حضور در کارزار انتخاباتی آمریکا سخن گفته بود. در حالیکه وی بر نامزدی انتخابات ریاست جمهوری تاکید داشت، همچنان به دریافت کمک‌های مالی کلان به بنیاد "کلینتون" و حتی دریافت هدایای ارزشمند از جانب اعطاکنندگان خارجی ادامه می‌داد.

مشاوران هیلاری کلینتون نگران بودند در صورت پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری، این اعطاکنندگان مالی چه تاثیری بر آینده سیاسی کلینتون خواهد گذاشت.

در بخشی از ایمیل‌های هک شده بوسیله ویکی‌لیکس که در اختیار رسانه‌های آمریکایی قرار داده شده است، نگرانی مشاوران کلینتون بابت دریافت کمک‌های مالی از جانب اعطاکنندگان خارجی مشهود است. در ایمیل‌های هک شده به چند مورد از دریافت کمک‌های کلان خارجی به بنیاد خیریه کلینتون و هدایای گراقیمت به هیلاری اشاره شده است. به عنوان مثال در یکی از ایمیل‌ها، هیلاری کلینتون پذیرفته بود به دعوت پادشاه مراکش پاسخ مثبت دهد با سفر به این کشور در مراسمی دولتی شرکت کند. پادشاه مراکش نیز کمک مالی 12 میلیون دلاری را برای بنیاد کلینتون درنظر گرفته بود. مشاوران کلینتون در ایمیل‌های رد و بدل شده، نگرانی خود را بابت دریافت این پول ابراز کرده بودند زیرا معتقد بودند اگر وی در تصمیم خود برای اعلام نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری جدی است، دریافت چنین پول‌هایی از یک کشور خارجی چهره خوشایندی نخواهد داشت و ممکن است به زیان کلینتون در کارزار انتخاباتی تمام شود. "هما عابدین،" یکی از مشاوران نزدیک به کلینتون، در ایمیلی مربوط به ژانویه 2015 نوشته بود: او (هیلاری)  چنین وضع آشفته‌ای را به وجود آورده است.

مطالب افشا شده از سوی ویکی‌لیکس مربوط به هک ایمیل‌های "جان پادستا،" رئیس کنونی کمپین انتخاباتی کلینتون، است.

بنیاد کلینتون در سال 1997 و بوسیله "بیل کلینتون" راه‌اندازی شد. در آن زمان بیل کلینتون هنوز رئیس جمهور آمریکا بود. این بنیاد با جمع‌آوری کمک‌های مالی از سراسر جهان اقداماتی بشردوستانه در کشورهای آسیب‌پذیر انجام می‌دهد.

در پاییز 2015 زمانیکه هیلاری کلینتون رسما نامزدی خود را برای ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد از او درباره چگونگی برقراری هماهنگی میان ریاست جمهوری و ادامه فعالیت در بنیاد کلینتون سوال پرسیده شد و هیلاری پاسخ داد: به عنوان رئیس جمهور اجازه نمی‌دهم هیچ برخورد و تقابلی میان کارم در کاخ سفید و کار برای مردم آمریکا با اقدامات خیرخواهانه بنیاد کلینتون بوجود آید.

"ویکتور پینچاک،" تاجر بزرگ فولاد در اوکراین، مارس 2015 بیش از 10 میلیون دلار به بنیاد کلینتون کمک مالی کرد و کمی پس از آن درخواست ملاقات با هیلاری کلینتون را مطرح کرد. یکی از مشاوران کلینتون در ایمیلی نوشته است اگر دعوت او از جانب هیلاری کلینتون پذیرفته نشود، روابط بنیاد خیریه با این اعطاکننده اوکراینی تیره خواهد شد.
پادستا در پاسخ به این مشاور نوشته است: پاسخ منفی به تاجر اوکراینی بهتر است، آیا امکان رد ملاقات وجود دارد؟

نمونه‌هایی از این دست در ایمیل‌های هک شده بوسیله ویکی‌لیکس فراوان هستند و نشان می‌دهد اعطاکنندگان خارجی بنیاد کلینتون تا چه اندازه در انتظار ورود هیلاری به کاخ سفید هستند تا درخواست‌های خود را یکی پس از دیگری مطرح کنند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین