|
|
امروز: جمعه ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
کد خبر: ۱۲۷۸۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۲
مسعود سلطانی‌فر، افزود: بسیاری از مذاکرات پیش از توافق هسته ای برای بهبود حوزه گردشگری منجر به امضای قرارداد نشد، اما این امر پس از توافق هسته ای و برجام تغییر کرد و جنبه عملی و اجرایی به خود گرفت و کشورمان را وارد فضایی جدید، سودآور، مفید و ارزشمند کرد.
 معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: صنعت گردشگری کشور پس از توافق هسته ای و برجام وارد فضایی امیدبخش و روشن شد.

 به نقل از معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شامگاه یکشنبه در شورای اداری شهرستان تفرش با بیان اینکه صنعت گردشگری کشور پس از توافق هسته ای و برجام وارد فضایی امید بخش و روشن شد، از تمهیدات دولت تدبیر و امید برای رونق اقتصاد و بهبود وضعیت اشتغال خبر داد.

مسعود سلطانی‌فر، افزود: بسیاری از مذاکرات پیش از توافق هسته ای برای بهبود حوزه گردشگری منجر به امضای قرارداد نشد، اما این امر پس از توافق هسته ای و برجام تغییر کرد و جنبه عملی و اجرایی به خود گرفت و کشورمان را وارد فضایی جدید، سودآور، مفید و ارزشمند کرد.

سلطانی‌فر تصریح کرد: امروزه موفقیت در مذاکرات هسته‌ای، برجام و توافق با طرف مقابل اقدامی چشمگیر و بزرگ محسوب می‌شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: تحریم‌های ناعادلانه بر ضد ایران پیشرفت کشور را سال ها به تعویق انداخت و بنیان های اقتصادی کشور را بطور جدی تهدید کرد.

سلطانی‌فر اضافه کرد: امروز به برکت همکاری مردم فرایند توسعه و پیشرفت کشور به خوبی دنبال می شود، البته در برخی زمینه ها سرعت پیشرفت متفاوت است.

وی مشکلات اقتصادی و تحریم ها را به عنوان دو معضل مهم دولت تدبیر و امید در بدو آغاز فعالیت خواند و اضافه کرد: با تلاش دولت کاهش تورم، رفع تحریم‌ها و ایجاد آرامش در بازار ارز، قیمت‌ها بوجود آمد و دولت هم اکنون سعی دارد با تمهیدات لازم رونق اقتصاد و بهبود وضعیت اشتغال را فراهم کند.

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: سایه جنگ، درگیری نظامی و تهدیدات کشورهای مختلف به ویژه کشورهای 1+5 بر ضد ایران از دیگر مشکلات پیش روی کشور بود، زیرا گروهی از دشمنان بر این باور بودند که ایران بر تعهدات خود پایبند نبوده و با مذاکرات سعی در خرید زمان داشته‌اند.

سلطانی فر با اشاره به تمایل سرمایه گذاران خارجی برای مشارکت در اقتصاد کشورمان، تصریح کرد: مسئولان مربوطه باید جناح بندی را کنار گذاشته و با تامین امنیت، حمایت و پشتیبانی از سرمایه‌گذاران، افراد را به سرمایه‌گذاری ترغیب کنند تا زمینه اشتغالزایی برای جوانان فراهم شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: استان مرکزی و به خصوص شهرستان تفرش در تمام ابعاد از جمله مراکز دانشگاهی و صنعتی رشد کرده و همچنین دارای امکاناتی مطلوب برای سرمایه گذاری است.

سلطانی‌فر اضافه کرد: این استان باید مانند یک کشور بزرگ در خلق ارزش افزوده، ایجاد اشتغال موثر و در عرصه تجارت خارجی نقشی موثر داشته باشد.

وی گفت: استان مرکزی از نظر جاذبه‌های تفریحی و گردشگری از قابلیت های ارزشمندی برخوردار است و بسیاری از مشاهیر علوم مختلف و همچنین معمار کبیر انقلاب از این استان بوده‌اند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: مدیران باید توسعه، تغییر و تحول را سرمنشاء کار خود قرار داده و نباید در راستای حفظ وضعیت موجود فعالیت کنند.

سلطانی‌فر با اشاره به بررسی مشکلات به شهرستان تفرش پیش از سفر کاروان تدبیر و امید به استان مرکزی، اظهار کرد: تکمیل و بهره برداری طرح های این شهرستان که در توسعه و پیشرفت استانی دخیل است، در اولویت قرار می‌گیرد.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: 500 میلیارد ریال از 9 هزار و 300 میلیارد ریال درنظرگرفته شده برای این استان برای حوزه آبرسانی هفتیان به تفرش اختصاص یافته که درصورت تامین کامل این اعتبار بهره برداری صوررت می‌گیرد.

محمد حسینی اضافه کرد: وجود راه های زیاد خاکی و شوسه این شهرستان برازنده تفرشی که زادگاه بسیاری از مشاهیر بوده، نیست.

وی خاطرنشان کرد: احداث و بهسازی جاده ها و مسیرها بدلیل شرایط خاص اقلیمی و جغرافیایی سخت است و هزینه ها در این عرصه با افزایش روبه‌رو است.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی حضور سرمایه‌گذاران در صنایع پاک این شهرستان را به عنوان یکی دیگر از تدابیر دولت تدبیر و امید در کشور و به ویژه در این شهرستان برشمرد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین