|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
کد خبر: ۱۲۶۴۹۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۶
این استاد دانشگاه آپ استیت آمریکا بیان کرد: طبق رژیم‌های صحیح مقابله با چاقی باید مصرف مواد قندی و چربی در بدن 20 درصد کاهش و مصرف پروتئین‌ها افزایش یابد.
استاد دانشگاه آپ استیت آمریکا اظهار کرد: اگر مادری دچار چاقی باشد و باردار شود، امکان ابتلا فرزند او به چاقی تا 50درصد موارد بیشتر رخ خواهد داد.

به گزارش  از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پروفسور منوچهر کارجو اظهار کرد: ترکیب مواد غذایی مورد مصرف در بدن شامل 30 درصد چربی‌ها، 30 درصد پروتئین‌ها و 40درصد کربوهیدرات‌ها است.

وی افزود: اگر مصرف مواد قندی و چربی افزایش یابد، میزان تعادل مواد غذایی در بدن دچار اختلال شده و باعث چاقی و اضافه وزن در کودکان و بزرگسالان می‌شود.

این استاد دانشگاه آپ استیت آمریکا بیان کرد: طبق رژیم‌های صحیح مقابله با چاقی باید مصرف مواد قندی و چربی در بدن 20 درصد کاهش و مصرف پروتئین‌ها افزایش یابد.

به گفته وی، غذاهای پر نمک نیز به دلیل جذب آب بیشتر، سریع غذا خوردن، نجویدن غذا همراه با استرس، غذا و خواب کمتر باعث چاقی در فرد می‌شود.

کارجو خاطر نشان کرد: افزایش مصرف مواد قندی و چربی همیشه با چاقی ارتباط ندارد و مسائل مختلفی مانند عوامل ژنتیکی و فامیلی در این زمینه دخیل است و اگر مادری دچار چاقی باشد و باردار شود، امکان ابتلا فرزند او به چاقی تا 50درصد موارد بیشتر رخ خواهد داد.

وی یادآور شد: اگر پدر و مادری با هم دچار اضافه وزن و چاقی باشند، شانس ابتلا به چاقی در فرزندشان تا 80 درصد موارد افزایش خواهد یافت.

منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین