کد خبر: ۱۲۵۳۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۰
مدیر غذایی دانشگاه علوم پزشکی درفول عنوان کرد: خانواده‌ها بهتر است از حضور کودکانی که مبتلا به بیماری‌های مسری همچون سرماخوردگی هستند در مراسم عزاداری‌ها جلوگیری کنند.
مدیر غذایی دانشگاه علوم پزشکی درفول عنوان کرد: بیماران به خصوص بیماران دیابتی باید به نوع تغذیه خود به خصوص در ایام محرم توجه داشته باشند.

غلامرضا مهشاد اظهار کرد: بیماران دیابتی که می‌خواهند از غذای نذری مثل شله‌زرد که برای آنها ضرر دارد استفاده کنند، حداقل یک و حداکثر سه قاشق غذاخوری و ترجیحا با فاصله چند ساعته میل کنند.

مدیر غذایی دانشگاه علوم پزشکی درفول عنوان کرد: خانواده‌ها بهتر است از حضور کودکانی که مبتلا به بیماری‌های مسری همچون سرماخوردگی هستند در مراسم عزاداری‌ها جلوگیری کنند.

وی اضافه کرد: حضور کودکان در مراسم عزاداری باید در یک فضای فیزیکی مناسب و حتی‌الامکان جدای از بخش بزرگسالان باشد چرا که شرایط تنفسی بهتری را برایشان ایجاد می‌‌شود.

این مشاور تغذیه همچنین به ذبح قربانی در دسته‌های عزاداری اشاره کرد و گفت: در این‌باره سلامت قربانی و هماهنگی با سازمان دامپزشکی و حضور فرد متخصص از اهمیت زیادی برخوردار است، همچنین رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از شیوع آلودگی دام به انسان نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین