کد خبر: ۱۲۵۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰
مخالفت با دولت احمدی نژاد و شخص او شاید نادرترین موضوع سیاسی درچند دهه اخیر باشد. مخالفتی که هنوز هم ادامه دارد وجالب است که بیشتر این مخالفت ها که توام باتبری جستن از اوست، از سوی طیف هوادار سابق او صورت می گیرد.
 روزنامه همدلی در یادداشتی به قلم عادل جهان آرای نوشت: شاید دولت روحانی تنها دولتی نباشد که مخالفان زیادی دارد. معمولا دولت هایی که در ایران روی کار آمده اند موافقان و مخالفانی داشته اند.

 اما بااین حال نوع و شکل مخالفت ها یا حتی موافقت ها یقینا در هر دوره ای متفاوت بوده است. مثلا وقتی که دولت اصلاحات از سوی مردم انتخاب شد، مخالفت ها با آن دولت در طول 8 سال با ادبیات ورفتار خاصی پیش می رفت و این در حالی بودکه موافقت ها به دلیل نداشتن ابزارهای لازم رسانه ای هم وزن مخالفت ها نبود.

اما در دوره 8 سال دولت احمدی نژاد مخالفت ها با این دولت کاملا هم از نظر ماهیت وهم از نظر شکل متفاوت بود. با این دولت خصوصا در انتهای 4سال دوم علاوه بر مخالفان سنتی او، دوستان دیروزش که اتفاقا باعث به قدرت رسیدن او شدند بر مخالفت با او سنگ تمام گذاشتند که شاید در این میان فقط عده قلیلی هستند که هنوز هم سنگ او را به سینه می زنند.

مخالفت با دولت احمدی نژاد و شخص او شاید نادرترین موضوع سیاسی درچند دهه اخیر باشد. مخالفتی که هنوز هم ادامه دارد وجالب است که بیشتر این مخالفت ها که توام باتبری جستن از اوست، از سوی طیف هوادار سابق او صورت می گیرد.

امامخالفت با حسن روحانی رنگ وبوی دیگری دارد. ابتدا این گونه احساس می شود که مخالفان او که قبلا از دولت احمدی نژاد حمایت می کردند، چون می خواهند همه خرابی های او را روی دوش دولت یازدهم بگذارند،سعی می کنند که به انحای مختلف با این دولت مخالفت کنند. مهم ترین موفقیت دو دهه اخیر ایران در دنیای دیپلماسی را که رهاوردی به نام برجام داشته است، زیر سوال می برند.

برجامی که اگر سعی وتلاش دولت روحانی و حمایت مسئولان اصلی نظام نبود،شکل نمی گرفت و چه بسا با ادامه وضعی که دولت دهم برای کشور ایجاد کرده بود، ما شاهد روزهای سخت تری بودیم. اما وقتی که برجام به نتیجه رسید و در داخل نیز روحانی توانست روی گرانی ها چنان مدیریت کند که میزان تورم به شدت پایین بیاید و شاخص رشد اقتصادی کشور هم بعد از سال ها مثبت شود.

حالا که آرام آرام شکوفه های برجام سر برمی آورند و روحانی با رایزنی های مختلف در صدد تغییر نگاه جهان به ایران و ترغیب سرمایه گذاران به کشور است، شک نباید کرد که مخالفت ها رنگ وبوی دیگری به خود خواهد گرفت. سفرهای گذشته روحانی به اروپا که دستاوردهای زیادی برای کشور داشت و سفر اخیر او به شرق آسیا در حقیقت رهاورد برجام است. حالا که وی به آخرهای ریاست خود بر صندلی رئیس جمهوری نزدیک می شود، مخالفان او هم با تمامی ترفندها سعی می کنند سفرهای او را بدون دستاورد جلوه بدهند و برجام را جام تهی تصویر کنند.

در حالی که برای آنان در دولت نهم و دهم معیشت مردم محلی از اعراب نداشت و به همین دلیل هر روز گرانی بیشتر می شد، تورم قد می کشید و قشر متوسط جامعه به خاک سیاه می نشست. سفر روحانی به شرق آسیا و شوق وذوق سرمایه گذاران کشورهایی مثل مالزی و تایلند برای حضوردر بازار ایران یقینا نمی تواند خوشایند مخالفان دولت باشد.

پس بر تیم رسانه ای دولت است که هر چه بیشتر بر آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم تلاش کند. زیرا نباید به رسانه ملی امید داشت و گمان کنیم که این رسانه دولت را در این زمینه یاری می کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین