کد خبر: ۱۲۳۶۶۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰
نورو ویروس ها به اسم آنفلونزای معده شناخته شده اند که در ماه های زمستان بیشترین شیوع را دارند. در هر سال بیش از 2 میلیون مورد این بیماری که شدیدا مسری است، گزارش شده است.
 نورو ویروس ها به اسم آنفلونزای معده شناخته شده اند که در ماه های زمستان بیشترین شیوع را دارند. در هر سال بیش از 2 میلیون مورد این بیماری که شدیدا مسری است، گزارش شده است.

عفونت های حاد گوش

بیشتر در زمستان و در بچه ها در اثر استنشاق هوای سرد ایجاد می شود که با علائم درد گوش و حالت تهوع نمایان می شود و حتما باید به پزشک مراجعه شود.

سینوزیت

کاملا با فصل سرما بدتر می شود. علائم سردرد، تب، گرفتگی بینی و گاهی آبریزش بینی دارند که باید توسط متخصص ویزیت شوند و درمان های به خصوص بگیرند، باید از کشیدن سیگار و هوای خشک خانه پرهیز کنند و در هنگام خروج از خانه بینی و دهان خود را بپوشانند.

برونشیولیت

در بچه های زیر 2 سال در فصل پاییز و زمستان خیلی شایع است و با علائم افزایش موکوس و التهاب مجاری ریز تنفسی (برونشیول) دیده می شود، از طریق استنشاق ذرات تنفسی فرد مبتلا یا تماس بیشتر با فرد حامل ویروس منتقل می شود.

سندروم رینود
بیماری های پاییز را بشناسید


این بیماری خصوصا در خانم ها شایع است و به شکل اختلال گردش خون در دست ها، انگشتان، بینی و گونه های خود را نشان می دهد این بخش ها دچار سفیدی و گاهی قرمزی می شود. انگشتان در خیلی موارد سرد، بی حس و دردناک است و گاهی متورم می شود. پوست این نواحی درخشان است و حتی ممکن است فرد حس لمس خود را از دست بدهد. باید حتما دستکش و جوراب های ضخیم راحت بپوشند.

بیماری های قلبی

با کاهش فشار اتمسفر در این فصل و افزایش فعالیت قلبی و ریوی ممکن است نارسایی و مشکلات قلبی در این فصل تشدید شود. شایع ترین علائم آن تنفس عمیق، آهسته، خستگی، افزایش ضربان قلب، تهوع و افزایش فشار خون است و خطر سکته قلبی افزایش می یابد. بیماران حتما باید 30 تا 40 دقیقه پیاده روی خارج از خانه داشته باشند و داروهای تجویزشده توسط پزشک را مصرف کنند.

بیماری ها روماتیسمی

با کاهش درجه حرارت، بیماری های روماتیسمی تشدید یا ایجاد می شود. آرتریت شایع ترین بیماری روماتیسمی در این فصل است که با علائم خشکی مفصل، تورم، حساسیت و درد شناخته می شود و نیز اوستئوآرتریت لگن دیده می شود.

به بیماران توصیه می شود در هوای سرد و بارانی بیرون نروند، از دوش آب گرم و درمان های ضدالتهاب، ضددرد، طب سوزنی، مکمل های کلسیم و ویتامین D استفاده کنند، لباس گرم بپوشند و تمرینات درمانی خود را انجام دهند تا حرکت مفصل و عضلات خود را به خوبی حفظ کنند، تمرینات تنها در اتاق گرم انجام می شود و تا جایی که حرکات باعث تشدید درد نشود، ادامه پیدا کند.

چاقی

معضل بزرگ این فصل است که به خاطر عدم فعالیت، چربی در بدن ذخیره می شود. تنها مسئله از ریخت افتادن برای ما مطرح نیست، بلکه بیماری هایی نظیر فشار خون، آرتریواسکلروزیس می تواند دردسرآفرین باشد. به منظور پیشگیری باید مصرف میوه ها و سبزیجات را بالا برد، خصوصا گوجه فرنگی، ذرت و منابع ویتامین c.

ورزش را به صورت مرتب انجام داد و تعادل بین استراحت و تحرک را حفظ کرد.

زخم معده و زخم اثنی عشر

از دیگر بیماری های این فصل است که در زمینه مصرف سیگار، الکل، استرس، بیماری های مزمن، رژیم غذایی غلط، عوامل ژنتیک یا ابتلا به باکتری H.Pylori ایجاد می شود.

علائم زخم معده بلافاصله پس از صرف غذا به شکل درد، تهوع، استفراغ و تغییر اشتهاست؛ در حالی که درد در زخم اثنی عشر چند ساعت پس از مصرف غذا به وجود می آید. رژیم مخصوص زخم معده و اثنی عشر چند ساعت پس از مصرف غذا به وجود می آید. رژیم مخصوص زخم معده و اثنی عشر شامل پوره مخصوص، سوپ و مصرف میوه ها به صورت کمپوت و مصرف موز است.

پاییز در مردها ممکن است باعث تشدید بیماری های پروستات یا مشکلات جنسی شود.

اختلالات خلقی و افسردگی با تغییر فصل دیده می شود که برای پیشگیری باید ذهن خود را از افکار غم انگیز رها کنید. خواب خوبی داشته باشید بهتر است در شب به موزیک ملایم گوش دهید و چای های مسکن بخورید. از مصرف گوشت های دودی شده، غذاهای شور و تند پرهیز کنید. زیاد سیگار نکشید و مقادیر زیاد آب معدنی و آبمیوه بنوشید. نوشیدن جوشانده مخلوط ریشه جعفری، توت، بابونه، گیاه بارهنگ و گیاه دم اسب خیلی موثر است.

در این فصل مراقب سلامتی خود باشید؛ زیرا رعایت نکردن مسائل کوچک، باعث مشکلات فراوانی می شود. از ابتلا به بیماری و گسترش آن به بقیه جلوگیری کنید، اگر دچار تپش قلب، درد شکم یا تنگی نفس شدید حتما به پزشک مراجعه کنید.

نکات پیشگیری

واکسن آنفلوانزا را قبل از شروع فصل پاییز بزنید، بینی و دهان خود را با یک دستمال در موقعی که عطسه و سرفه می کنید بپوشانید. مرتب دست های خود را با آب و صابون به مدت 20 ثانیه بشویید یا از شوینده ها با پایه الکلی استفاده کنید. در زمانی که بیمار هستید در خانه بمانید و از مصرف آنتی بیوتیک در موقع ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا بپرهیزید زیرا این بیماری ها ویروسی است و مصرف آنتی بیوتیک باعث مقاومت آنتی بیوتیکی می شود. بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی باید در فصل پاییز و زمستان مراقب ونتیلاسیون مناسب هوای تنفسی باشند.

بین کار و استراحت خود تعادل داشته باشند. در مکان های عمومی کمتر ظاهر شوند، با شست و شوی مکرر، مخاط بینی را مرطوب نگاه دارند و با نوشیدن زیاد آب و مایعات ترشحات برونش خود را مرطوب نگه دارند. مراقب تغذیه خود باشند، میوه و سبزیجات زیاد مصرف کنند، ترکیبات طبیعی مکمل و ویتامین استفاده کنند و واکسن آنفلونزا و ذات الریه را پیش از شروع فصل پاییز بزنند
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین