|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۱۲۲۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳
همچنین محمد حقانی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، با بیان اینکه در این نوع واگذاری‌ها، کیان شورا زیر سؤال رفته است ولی عده‌ای از عنوان تحقیق و تفحص می‌ترسند، تصریح کرد: تحقیق و تفحص از املاک واگذارشده در شهرداری تهران باید انجام شود.
یک روز مانده به تعطیلی سه‌هفته‌ای مجلس، برخی نمایندگان تهران و اعضای فراکسیون امید از کلیدخوردن طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران به‌دلیل واگذاری بی‌حساب و کتاب املاک نجومی به برخی اعضای شورای شهر و حاتم‌بخشی‌های شهرداری خبر دادند و گفتند با 21 امضا، این طرح ملی را با جدیت دنبال می‌کنند. آنها اعلام کردند به‌دنبال شفاف‌سازی در نحوه واگذاری این املاک به برخی افراد خاص هستند. از دیگر محورهای این تفحص، جدا از چگونگی تملک املاک واقع در طرح‌ها و واگذاری آنها، می‌توان به نحوه اجرای پروژه‌های مشارکتی در شهرداری تهران و چگونگی توافقات شهرداری با اشخاص حقیقی و حقوقی در تغییر کاربری‌ها اشاره کرد. بر‌این‌اساس، عبدالکریم حسین‌زاده، عضو هیأت‌رئیسه فراکسیون امید که از طراحان این تحقیق و تفحص است به «وقایع‌اتفاقیه» گفته در به‌نتیجه‌رساندن این تفحص، جدی بوده و امضاکنندگان این تحقیق از کسانی هستند که در کار خود جدیت دارند و امکان ندارد با پیشنهادهایی وسوسه‌انگیز، امضای خود را پس بگیرند.
 این درحالی است که علیرضا‌ رحیمی، دیگر عضو فراکسیون امید، روز بعد از تعطیلی مجلس به «وقایع‌اتفاقیه» خبر داد شهرداری تهران، تلاش‌های خود را برای به‌تعویق‌انداختن تحقیق و تفحص از شهرداری یا منتفی‌کردن آن شروع کرده است و می‌کوشد به هر نحو ممکن، این تفحص را منتفی کند؛ البته در‌این‌راستا، اکبر رنجبرزاده، عضو کمیته سه‌نفره هیأت‌رئیسه مجلس برای بررسی تحقیق و تفحص‌ها، با بیان اینکه تقاضای طرح تحقیق و تفحص از هر سازمان، نهاد و وزارتخانه ابتدا در این کمیته بررسی می‌شود، گفت: این کمیته میان نمایندگان متقاضی و مسئولان مربوطه، جلساتی را برگزار می‌کند تا اطلاعات لازم به نمایندگان متقاضی داده و شاید ابهامات رفع شود و نیازی به انجام این تحقیق و تفحص نباشد. رنجبرزاده افزود: البته تقاضای تحقیق و تفحص از شهرداری تهران هنوز در این کمیته مطرح نشده و فعلا نوبت بررسی دیگر طرح‌های تحقیق و تفحص در کمیته مذکور است و این به معنای وقوع جرم و تخلف در یک دستگاه نیست و ممکن است هر تحقیق و تفحصی منجر به کشف جرم نشود.

همچنین محمد حقانی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، با بیان اینکه در این نوع واگذاری‌ها، کیان شورا زیر سؤال رفته است ولی عده‌ای از عنوان تحقیق و تفحص می‌ترسند، تصریح کرد: تحقیق و تفحص از املاک واگذارشده در شهرداری تهران باید انجام شود.

دراین‌راستا، علیرضا رحیمی، نماینده تهران و عضو فراکسیون امید، با اعلام این خبر که شهرداری در تلاش است به هر نحو ممکن، تحقیق و تفحص را به تأخیر بیندازد یا متوقف کند، به «وقایع‌اتفاقیه» گفت: نمایندگان با یک نگاه و انگیزه ملی، وارد تحقیق و تفحص از شهرداری شده‌اند و نگاهی که به مجموعه شورای شهر دارند، نگاهی نظارتی است. این نماینده اصلاح‌طلب مجلس افزود: اگر شورای شهر، از ابتدا وظیفه نظارتی خود را درباره شهرداری، به‌درستی انجام می‌داد، امروز گزارش‌های قابل‌دفاعی برای ارائه به مردم داشت تا آنهارا به قناعت وجدانی برساند و بدانند که یک دستگاه نظارتی بر شهرداری حاکم بوده؛ همچنان که در قانون پیش‌بینی شده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین