کد خبر: ۱۲۱۱۰۲
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳
فعالیت پروفسور ابوالمعصومی در این حوزه باعث شد این فناوری جدید وارد صنعت بهداشت و درمان شود. هزاران بیمار سرطانی اکنون بطور مستقیم از تکنیک‌های تحلیل تصویر وی بهرمند می‌شوند.
پروفسور پورنگ ابوالمعصومی، استاد مهندسی برق و رایانه دانشگاه بریتیش کلمبیا به عضویت انجمن سلطنتی کانادا درآمد.

به نقل از خبرنامه دانشگاه بریتیش کلمبیا، پروفسور ابوالمعصومی برای قدردانی از تحقیقات پیشگامانه‌اش در تصویربرداری پزشکی به عضویت هیات علمی کالج پژوهشگران، هنرمندان و دانشمندان جدید دعوت شده است. ریاست این کالج را دکتر "علیداد امیرفضلی" در اختیار دارد که یکی از اساتید برتر دانشگاههای کاناداست.

فعالیت پروفسور ابوالمعصومی در این حوزه باعث شد این فناوری جدید وارد صنعت بهداشت و درمان شود. هزاران بیمار سرطانی اکنون بطور مستقیم از تکنیک‌های تحلیل تصویر وی بهرمند می‌شوند. دانشمندان در سراسر جهان نیز از روش‌های تصویربرداری فراصوت این دانشمند ایرانی برای انجام اکتشافات جدید استفاده می‌کنند.

یکی از اهداف وی، ارائه نظارت مقرون به صرفه، در زمان واقعی، و امن در طول عمل جراحی است که در حال حاضر تنها با استفاده از پرتوی ایکس یا تجهیزات بسیار گران‌قیمت ام‌آرآی امکان‌پذیر است. تکنیک‌های واسنجی سونوگرافی این دانشمند که در موسسات زیادی در سراسر جهان مورد استفاده است، افق جدیدی را برای هدایت تصویر فراصوت در عمل‌های جراحی گشوده است.

دستاوردهای پروفسور ابوالمعصومی در زمینه تشخیص و درمان سرطان نیز اثری جهانی داشته اند. تشخیص سرطان پروستات از طریق بیوپسی صورت می‌گیرد که سوزن آن توسط تصویربرداری فراصوت هدایت می‌شود. در حال حاضر به دلیل دید ضعیف سرطان در تصاویر فراصوت، بیوپسی بصورت کورکوارنه صورت می‌گیرد. تکنیک‌های ابوالمعصومی به شناسایی بافت‌های سرطانی با استفاده از  داده‌های فراصوت کمک کرده که پیش از این ممکن نبود.

کالج پژوهشگران، هنرمندان و دانشمندان جدید نخستین سیستم ملی در به رسمیت شناختن چند رشته برای نسل نوظهور رهبری فکری در کانادا است. این کالج جدیدترین سازمان در انجمن سلطنتی کانادا است.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین