هلی بری، هنرپیشه معروف آمریکایی در سال ۲۰۰۱ بخاطر بازی در فیلم «مهمانی هیولا» جایزه اسکار را دریافت کرد.
او قبل از اینکه وارد دنیای هالیوود شود دو سال در دانشگاه کلیولند در رشته ژورنالیسم تحصیل کرد. پس از ترک تحصیل در چند رقابت «ملکه زیبایی» شرکت کرد و حتی به رتبه ششم نیز دست یافت.
استیو جابز، بنیانگذار شرکت اپل در سال ۲۰۱۱ درگذشت. او پس از پایان تحصیلات متوسطه تنها یک ترم در سال ۱۹۷۲ در دانشگاه پرتلند تحصیل کرد.
جابز پس از ترک تحصیل حتی جایی برای خواب نداشت و پیش دوستانش میخوابید و با جمعکردن شیشه خالی و دریافت «گرویی» آن روزگار میگذراند.
او پس از مدتی در شرکت آتاری شروع به کار کرد و در سال ۱۹۷۶ به همراه استیو وزنیاک شرکت اپل را تاسیس کرد.
هایکه ماکاچ، هنرپیشه معروف آلمانی که تحصیلات خود را با علوم سیاسی، جامعه شناسی و علوم رسانهها آغاز کرد. پس از چهار ترم ترک تحصیل کرد و سپس یک دوره تدوین فیلم را آغاز کرد که آن را هم نیمهکار گذارد.
ژولیان آسانژ ناشر، روزنامهنگار، برنامهریز کامپیوتر، کنشگر اینترنت و یکی از بنیانگذاران سایت افشاگر ویکی لیکس بخاطر شغل پدر و مادرش تا پیش از ۱۴ سالگی ۳۰ بار شهر عوض کرد و به مدارس زیادی رفت.
وی از سال ۲۰۰۲ در رشتههای فیزیک، ریاضی، فلسفه وعلوم عصبشناسی دانشگاه ملبورن استرالیا ثبت نام کرد، اما بالاخره در سال ۲۰۰۵ بدون کسب مدرک ترک تحصیل کرد.
کلودیا روت، یکی از رهبران حزب سبزهای آلمان و معاون رئیس مجلس این کشور پس از اخذ دیپلم دو ترم در دانشگاه مونیخ در رشته تئاتر تحصیل کرد. پس از ترک تحصیل در سال ۱۹۷۵ نخست با چند گروه تئاتری همکاری کرد و سپس مدیر برنامه یک گروه موزیک شد.
وی در سال ۱۹۸۵ نظرش به یک آگهی حزب سبزها در روزنامه جلب شد که بدنبال فردی برای پست «سخنگوی مطبوعاتی» فراکسیون حزب در مجلس بودند.
بیل گیتس وقتی در سال دوم رشته ریاضیات در دانشگاه هاروارد با کامپیوتر «Altair 8800» آشنا شد، تحصیلات را رها کرد.
وی شرکت مایکروسافت را بنیان گذارد و میلیاردر شد. دانشگاه هاروارد ۳۲ سال پس از ترک تحصیل به بیل گیتس مدرک افتخاری داد.
مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک و یکی از جوانترین میلیاردرهای جهان، پس از اجرای چند پروژه ناموفق در دنیای وب در سال ۲۰۰۴ درحالی که در دانشگاه هاروارد تحصیل میکرد، فیسبوک را برنامهریزی کرد.
وی با افزایش موفقیت فیسبوک به کالیفرنیا رفت و در سال ۲۰۰۶ ترک تحصیل کرد.
وینسان ون گوگ، نقاش برجسته هلندی به مدت ۱۵ ماه در رشته علوم دینی در آمستردام تحصیل کرد.
وی پس از ترک تحصیل و پرداختن به نقاشی، سالها بعد از این دوران بهعنوان «وحشتناکترین دوران زندگی»اش نام برد.
مایکل دل، تحت فشار خانواده در دانشگاه «آوستین» در رشته پزشکی شروع به تحصیل کرد.
وی بزودی دریافت که علاقهای به تحصیل ندارد و شرکت «دل» را راه انداخت. سرمایه شخصی او اکنون ۱۳ میلیارد دلار برآورد میشود.
ریچارد گییر، ستاره بزرگ سینما در اواخر دهه شصت میلادی با بورسیه در دانشگاه ماساچوست در رشته فلسفه تحصیل میکرد. او پس از دو سال در سال ۱۹۶۹ ترک تحصیل کرد.
ولفگانگ یوپ، از طراحان بزرگ دنیای مد به پیشنهاد پدرش در رشته روانشناسی تبلیغات در شهر براونشوایگ آغاز به تحصیل کرد، بعدا به رشته هنر روی آورد. او در هیچ یک از این رشتهها دارای مدرک تحصیلی نیست.
ویم وندرس کارگردان شهیر آلمانی، در اواسط دهه شصت میلادی در مونیخ، فرایبورگ و دوسلدورف در رشتههای پزشکی و فلسفه تحصیل میکرد.
وی پس از چهار ترم ترک تحصیل کرد و تصمیم گرفت در پاریس در رشته نقاشی تحصیل کند که البته به دلیل رد شدن در بخش «هنر برهنه» در این دانشگاه پذیرفته نشد.
اودره ژوستن توتو، ستاره سرشناس فرانسوی میخواست درآغاز با تحصیل در رشته زیست شناسی به تحقیق در عرصه زندگی میمونها بپردازد. پس از آن به تحصیل در رشته ادبیات پرداخت تا اینکه پس از ترک تحصیل به مدرسه هنرپیشگیرفت.
لئون تولستوی، نویسنده بزرگ روس در سال ۱۸۴۴ نخست تحصیلاتش را در رشته زبانهای شرقی آغاز کرد و سپس به علوم قضایی روی آورد. تولستوی در سال ۱۸۴۷ ترک تحصیل کرد.
برد پیت به مدت دو سال در دانشگاه میسوری در رشته ژورنالیسم درس خوانده است. درست قبل از آغاز امتحانات به غرب آمریکا رفت و اولین نقش کوچک خود در یک فیلم تبلیغاتی را ایفا کرد و حالا به یکی از بزرگترین ستارههای هالیوود تبدیل شده است.
گوئینت کِیت پالترو نمرات خوبی در مدرسه نداشت و با توصیه مایکل داگلاس، دوست خانوادگی شان به دانشگاه کالیفرنیا راه یافت. او پس از گذشت یک سال تحصیل در رشته تاریخ هنر ترک تحصیل کرد.
وی با بازی در فیلمهای هفت، «اِما» و «درهای کشویی» سیر موفقی در سینما را آغاز کرد و بازی در فیلم «شکسپیر عاشق» جایزه اسکار و گلدن گلوب را برایش به ارمغان آورد.