کد خبر: ۱۱۸۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۲
فیس بوک به عنوان یک شبکه اجتماعی از مدتها پیش قصد داشت که دسترسی مردم در دورافتاده ترین نقاط جهان به اینترنت را از طریق فضا و استقرار ماهواره در مدار زمین عملیاتی کند.
با انفجار راکت شرکت اسپیس ایکس، رؤیای فیس بوک در پوشش دهی اینترنت در سراسر جهان در همان گام نخست ناکام ماند.

 فیس بوک به عنوان یک شبکه اجتماعی از مدتها پیش قصد داشت که دسترسی مردم در دورافتاده ترین نقاط جهان به اینترنت را از طریق فضا و استقرار ماهواره در مدار زمین عملیاتی کند.

به همین منظور فیس بوک شرکت اسپیس ایکس و راکت فالکون ۹ آن را برای پرتاب این ماهواره انتخاب کرد و با توجه به موفقیتهای مستمر این شرکت در مأموریتهای اخیر، همگان تصور می کردند که پرتاب این ماهواره به مانع جدی برنخورد.

اما مارک زاکربرگ مؤسس فیس بوک همزمان با الون ماسک، بنیانگذار اسپیس ایکس شاهد شعله ور شدن راکت فالکون ۹ در مرکز فضایی کیپ کاناورال فلوریدا بودند. این اتفاق همزمان با آزمایش سیستمهای راکت در آستانه پرتاب آن روی داد.

فیس بوک در نظر دارد پهنای باند در سراسر دنیا را از طریق خدمات ماهواره ای توسعه دهد و به همین منظور ماهوراه Amos ۶ را برای پرتاب به مدار زمین آماده کرده بود. قرار بود این ماهواره پس از استقرار در مدار زمین، پوشش اینترنت در مناطق وسیعی از آفریقا را توسعه دهد.

البته پرتاب ماهواره تنها بخشی از تلاشهای فیس بوک جهت افزایش دسترسی مردم به اینترنت در سراسر جهان محسوب می شود. این شرکت در نظر دارد که در مراحل بعدی از پهپادهای خورشیدی برای توسعه این هدف استفاده کند.

این برای نخستین بار بود که فیس بوک برای توسعه شبکه اینترنت در سراسر زمین به استفاده از ماهواره روی آورده بود.

زاکربرگ پس از این اتفاق گفت: من در آفریقا هستم و عمیقا به دلیل این انفجار و از دست دادن ماهواره ناامید هستم.

البته این تنها اتفاق مهم مربوط به فیس بوک در روزهای اخیر نبوده است. این شرکت در هفته گذشته تمامی اعضای تیم خبری Trending خود را از کار برکنار کرده تا به جای آنها از نوعی الگوریتم استفاده کند.

پیشتر زاکربرگ اعلام کرده که فیس بوک یک شرکت رسانه ای نیست، هر چند ۱.۷ میلیارد کاربر آن از این شبکه اجتماعی برای دریافت اخبار مورد نیازشان استفاده می کنند.


منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین