کد خبر: ۱۱۷۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰
نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از شفاف‌سازی درخصوص سلامت خود اجتناب می‌کنند.
 نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از شفاف‌سازی درخصوص سلامت خود اجتناب می‌کنند.

در سال 2008 خبرنگاران به اتاق کنفرانس یک هتل دعوت شدند تا در یک جلسه 3 ساعته گزارش پزشکی 1173 صفحه‌ای نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا –جان مک‌کین- را مرور کنند.

تمام جزئیات پزشکی مک‌کین، حتی میزان جرم گوش وی نیز در این گزارش قید شده بود. تنها محدودیت خبرنگاران این بود که نام مستعاری که مک‌کین در بیمارستان‌ها از آن استفاده می‌کرد فاش نشود. مک‌کین در آن زمان 71 سال داشت و درصورت پیروزی در انتخابات، پیرترین رئیس‌جمهور به حساب می‌آمد.

8 سال پس از آن و در سال 2016، نامزد جمهوری‌خواه انتخابات آمریکا که 70 سال دارد –دونالد ترامپ- تنها یک بیانیه 175 کلمه‌ای از سوی پزشکش منتشر کرده که در آن ترامپ سالم‌ترین فردی که تاکنون به سمت رئیس‌جمهوری رسیده، عنوان شده است.

ترامپ و رقیب 68 ساله وی از حزب دموکرات –هیلاری کلینتون- مانند نامزدهای پیش از خود عمل نکرده‌اند و برای شفاف سازی درخصوص سابقه پزشکی خود اقدامات لازم را به جا نمی‌آورند. آنها بخشی از سنت‌ها مانند همراهی خبرنگاران با نامزدهای انتخاباتی در سفرها را نادیده گرفته‌اند.

اگر کلینتون در انتخابات پیروز شود، پس از «رونالد ریگان،» رئیس‌جمهور سابق آمریکا پیرترین شخصی خواهد بود که تاکنون به این سمت رسیده است. دونالد ترامپ که در روز معارفه 70 ساله می‌شود از هر دوی آنها پیرتر خواهد بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از تایم، اخیراً ترامپ آمادگی خود برای انتشار اطلاعات پزشکی بیشتری اعلام کرده است. در حالیکه کلینتون اطلاعات منتشر شده خود را کافی می‌داند.

طرفداران این دو نامزد انتخاباتی اطلاعات موثق و درستی را دریافت نکرده‌اند و معمولاً در شبکه‌های اجتماعی با اطلاعات ضد و نقیضی برخورد می‌کنند که در نهایت مجبور می‌شوند جزئیات را حدس بزنند. اطلاعات مخفی در خصوص سلامتی کلینتون و ترامپ باید منتشر شود. آنها برای جلب اعتماد طرفدارانشان باید شفاف سازی کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین