کد خبر: ۱۱۷۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۳
رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته عنوان کرد: 8 برابر متوسط جهانی در کشور ما سوختگی اتفاق می‌افتد و جز کشورهای بدی در زمینه سوختگی هستیم.
  رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته عنوان کرد: 8 برابر متوسط جهانی در کشور ما سوختگی اتفاق می‌افتد و جز کشورهای بدی در زمینه سوختگی هستیم.

دکتر محمد جواد فاطمی، رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته، اظهار کرد: افراد دچار سوختگی همانند تمام افراد حق زندگی دارند و این وظیفه همه ماست که این مسئولیت اجتماعی را در خصوص ناهنجاری‌های جامعه انجام دهیم.

وی افزود: 8 برابر متوسط جهانی در کشور ما سوختگی اتفاق می‌افتد و جز کشورهای بدی در زمینه سوختگی هستیم حتی از هند و پاکستان و حتی کشورهایی که از لحاظ اقتصادی ضعیف‌تر هستند وضعیت بدتری داریم متاسفانه سالی 1350 نفر در اثر برق گرفتگی دست و پایشان قطع می‌شود.

رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته عنوان کرد: تقریبا هیچ یک از تخت‌های سوختگی استاندارد نیست و مرگ و میر در کشورمان معادل 30 تا 40 سال پیش کشورهای دیگر است
وی ادامه داد: بیمار سوخته که از بیمارستان سوختگی ترخیص می‌شود چون حمایت اجتماعی، روانی و اقتصادی ندارد به عنوان یک معلول به شناخته می‌شود.

به گزارش آنا، فاطمی اظهار کرد: از مسئولان انتظار داریم به وظیفه خود عمل کنند و این امر تا زمانی که فشار اجتماعی وجود نداشته باشد میسر نخواهد شد و از هنرمندان، بازیگران و حامیان بیماران سوخته می‌خواهیم تا با فشارهای اجتماعی، شفاف سازی و عریان بیان کردن مشکلات بیماران سوخته و همچنین فرهنگ سازی در زمینه پیشگیری از سوختگی به بیماران سوخته یاری و کمک رسانند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین